Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minikropka

dziewczyny - prosze o rade - dzis musze kupic wozek wielofunk - poradzcie jaki..

Polecane posty

Gość minikropka

jakie mam wymagania? wozek do 800 zł, ladny, porzadny i dobry:) myslalam nad TAKO Voyagerem ale przeraza mnie jego waga

kurcze moja szwagierka ma taki wielofunkcyjny i placila za niego 700 z hakiem jezeli moge doradzic, to daruj sobie skretne kola, strasznie to uciazliwe ale jeszcze poszukam tego wozka, moze znajde

Gość minikropka
dziekuje Ci bardzo:)

Gość minikropka
u mnie w miesci e nie ma takiego sklepu niestety;/

minikropka - ja polecam jedo bartatina - jest to jedyny wozek ktory spelnia wszystkie moje oczekiwania - kupuje go dopiero za jaksi czas ale moja kolezanka go ma i bardzo chwali. tutaj masz linka dozebys sobie lepiej go obejrzala http://www.bobowozki.pl/product_info.php?manufacturers_id=4&products_id=849 a tutaj mozesz poczytac o nim na forum: (parametry etc) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3403918 waga jest bardzo istotna zwlaszcza jesli mieszkasz w bloku. mi sie tako wizualnie podoba ale niestety 21kg to nie jest cos na co mam ochote (jedo bedzie z gondola 11kg!!)

odradzam Tako CityVoyager - jest ciezki, po przelozeniu raczki bardzo ciezko sie nim skreca, bo trzeba podnosic do gory a teraz jak Maya ma juz rok i jezdzi w wersji spacerowej, to wozek jest przewazony w jedna strone. Owszem - dla niemowlaka jest dobry, bo stabilny i z duuuza gondola no i na lato siatecka z tylu budki, ale ja na dzien dzisiejszy kupilambym raczej cos innego.

Gość minikropka
aneczko - dziekuje bardzo... kurcze wlasnie czytalam ze wiele zalet ma ten wozeczek ale jakos nie jest w moim typie- tak dziwnie wyglada.. fajnie bo podana jest waga glebokiego, spacerowki i kompletu... w innych tak nie podaja:( a ciekawa jestem ile wazy gleboki i spacerowka( osobno) z tako... osti no na breakera tez zwrocilam uwage bo jest fajny, ale przerazilam sie jak ostatnio przeczytalam ze ma wszytko plastikowe i sie lamie, skrzypi itd.. a jesli chodzi o jego wage to to 16 kg to jest komplet, sam gleboki czy samej spacerowki waga??? jeju dziewczyny naprawde wielkie dzieki za pomoc:) ok 13 jade po wozek a jeszcze nie wiem jaki kupic:(

wiesz co, moze moja szwagierka pojawi sie na gg, to sie jej zapytam jaki ma model wozka top jest gleboki, ze spacerowka, wyjmowana gondola, torba ( nawet pojemna), pompowane kola

minikropka - ja postawilam na funkcjonalnosc a nie na wyglad. mi sie spacerowka tez nie do konca podoba ale biorac pod uwage ze opcja z fotelikiem bedzie kosztowala 1030zl (w warszawie kupujemy) to po prostu nie mam co gderac. spacerowke - parasolke super sprawdzona mam po mlodszej corce wiec ten wozek to glownie na poczatek i pozniej wersja spacerowa na zime. Dodam jeszcze ze w rzeczywistosci prezentuje sie o niebo lepiej :) waga ktora widzialas w tym sklepie jest podana dla wersji z pompowanymi kolami. ja decyduje sie na zawieszenie na paskach ale na piankowych kolkach i wtedy gondola 11.5 wazy a spacerowa 10.5 poza tym jest mozliwosc montowania fotelika na stelazu i mozesz wnosic do domu sama gondole (4kg montowana w systemie click clack) a dopeiro wracac pozniej po stelaz (7kg). przy 1 dziecku patrzylam w duzym stopniu na wyglad, teraz przede wszystkim funkcjonalnosc i wygoda malenstwa :D mi znalezienie wozka ktory by spelnial moje wymogi zajelo prawie miesiac ale przynajmniej wiem juz co chce. zycze ci trafnego wyboru no i zebys pozniej byla zadowolona. napisz pozniej co kupilas

minikropka to waga kompletu. Co do lamania, mi sie jeszcze nic nie zlamalo :) ale uzytkuje go dopiero 4 miesiac wiec moze wszystko przede mna ;] Co do skrzypienia, potwierdzam. Jak wyjechalismy ze sklepu bylo wszystko ok, po jakims miesiacu zaczal skrzypic ale to strasznie przy manewrach, ale wystarczylo go spsikac WD-40 i juz nic nie slychac :) wiec mysle ze to kwestia naoliwienia

jesli moge Ci cos doradzic. Ja wczesniej tez zastanawialam sie nad TAKO. W sklepie postawilismy obok siebie oba wozki (TAKO i BREAKERA) i zaczelismy sprawdzac rzeczy ktore dla nas sa istotne. Wygral BREAKER i dlatego go kupilismy. Ale kazdy ma inne priorytety. Musisz zastanowic sie co jest dla Ciebie istotne w tym wozku i pozniej dopasowac ten ktory bedzie najbardziej pasowal. Powodzenia w wyborze :)

Gość minikropka
jeszcze raz dziekuje Wam serdecznie za pomoc dziewczyny:D mam taki metlik w glowie ze masakra normalnie:) najgorsze jest to ze ja nie wiem co jest dla mnie istotne w wozku;/ chyba wyglad, zeby dzidziusiowi bylo wygodnie i zebym nie musiala po 10 miesiacach wymienic wozka.. i zeby sie nie rozlecial:) na wiosne 2008 pewnie i tak kupie jakas zwykla spacerowke - tania i lekka... a wozek musi mi posluzyc przede wszystkim jako gleboki do jesieni... i zima moze spacerowka - ale taka ciepla i porzadna kurde sama juz nie wiem

minikropka a kiedy masz termin porodu??? mysle ze jesli malenstwo bedzie majowe lub letnie to na spacerowke sie zima nie przesiadziesz jeszcze - taki maluch 6 miesieczny nawet nie zawsze siedzi stabilnie wiec mysle ze warto by wybrac porzadna gondole porządną i przestrzenna zeby malec miescil sie w niej w kombinezoniku (wg mnie wymiar ok 80 na 33/35cm). istotne jest jak sie sklada i jaki jest w utrzymaniu czystosci (tzn czy mozna latwo zdjac obicie do prania). Jesli planujesz kupic na wiosne nowy wozek to warto teraz kupic taki ktory pozniej uda ci sie bez problemu za pol ceny przynajmniej sprzedac

Gość minikropka
jestem w 37 tc wiec urodze najpozniej 15 maja:) no wlasnie na dzieciach sie nie znam... nie wiem kiedy siadaja itd i co brac pod uwage wybierajac wozek zeby maluchowi bylo dobrze.. tzn chcialabym troche wykorzystac to ze wozek jest jednak wielofunkcyjny i moze byc spacerowka... troche tej spacerowki moglabym pouzywac... ale w momencie kiedy dziecko bedzie juz wystarczajaco duze ( a nie mam pojecia kiedy to bedzie:) ) by siedziec w zwyklej spacerowce i by bylo mu w niej wygodnie to zamienie takze dla swojej wygody wielofunkcyjny na spacerowke.. kurcze namieszlam:)

minikropka - rozumiem o co ci chodzi :) no to mysle ze dla majowego malucha spokojnie mozesz liczyc gondolke na zime, siadac dzieci standardowo zaczynaja ok 6 miesiaca tyle ze jednym dostabilnosci potrzeba tygodnia a innym 2 miesiecy. Ja bede mamusia wczesno czerwcowa (o ile sie uda) i planuje calutka zime przesmigac w wozku glebokim. Corka urodzila sie w kwietniu i mimo ze siedziala majac 5 miesiecy to w glebokim byla do lutego. Tyle ze mialam regulowany zaglowek. Warto wiec wybrac gondole ktora bedzie taka opcje tez miala. Mi osobiscie nie podchodza nosidelka (takie oferuje np graco). Poczytaj o wozkach roznych tutaj jeszcze: http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462 sa tematy o roznych modelach i markach, kewstia poszukania no i moze ci sie cos rozjasni :)

abdor jest baaardzo ciezki.wiem bo uzywalam przez 2 miesiace.zawieszenie itd ok,ne brzydki, ale ciezki..z tym ze faktycznuie ciezko w tej cenie o cos lepszego...a myslalas moze zeby kupic na allegro albo gdzies jakis gleboki wozek tanio, a po pol roku juz na lekki spacerowy zamienic?i taka spacerowka pewnie sluzylaby ponad 2 lata jescze :) ewentualnie mmoze zobacz na stronce http://www.babydesign.pl/ wozek np. pierwszy z brzegu:model cosmo-625 zł pozdrawiam:)

Ja polecam bebe conforta na stelazu trophy air 6-nie ma chyba lepszego woziczka.Madziares nie poleca skretnych kół,dlaczego?Płynna jezda bez podnoszenia wozka przy skrecaniu to bajka,a zblokowac mozna zawsze i nie sa skretne:) Poza tym do całosci mam kufer w kolorze pasujacym do calosci,parasolke,moskitiere.Wozek jest leciutki i sklada sie jdna reka/aha, i fotelik samochodowy mozna zaczepic na klasycznym stelazu i cudowna sprawa-czesto korzystam-synek ma 3 miesiace.Ja kupuilam normalnie w salonie,ale polecam zerknac na allegro,ew. lepszy porzadny uzywany niz nowy badziew-takie jest moje zdanie:)

Gość Kto pyta nie błądzi ___
Kasiu,ale autorka pyta o wozek do 800 zł,a Twoj to wydatek ok 3000 !

Ja mam Tako Natalie mial byc Voyager ma fajniejsze zawieszenie regulowane.Pozatym rozni sie guziczkami itp.Rzeczywiscie jest ciezki jesli bedziesz musiala go wnosic to zdecydowanie nie polecam. Fakt ze malutkiej jest w nim wygodnie. Ma duzo pompowane kola to sie swietnie sprawdza- i to one najwiecej waza. Mysle ze w wersji spacerowki waga niewiele sie zmieni odchodzi nosidelko tylko i zmieniasz barierke z przodu(latem jeszcze wykrecic daszek mozna :) ). Ja w sumie nie zaplacilam duzo za niego bo 570zl w promocji byl akurat.

Gość _d_
a ja ogladalam ostatnio adbory w sklepie. I musze wam powiedziec, ze to wozek na ktorym "zawiesilam oko". Ogolnie przyzwoity na pierwszy rzut oka, pompowane kola ( na ktore sie juz zdecydowalam mimo wagi), funkcjonalny, zawieszenie na paskach ( super sprawa- taki mieciutki), podobny do tako, ktore mi sie bardzo podobaly ale od nich lzejszy :) no i cena :) podobne znalazlam na allegro :) http://www.allegro.pl/item185222042_super_pegaz_dla_chlopczyka_i_dziewczynki.html lub wersja ciut tansza od tego samego producenta http://www.allegro.pl/item184123672_lux_najtanszy_na_paskach_przesylka_gratis.html ale ja sie juz prawie zdecydowalam na zakup tego drozszego-mam jeszcze dwa miesiace na zakup powozu :) Powiem jeszcze, ze prosilam o opinie na temat tych wozkow, ludzi, ktorzy zakupili go na allegro kilka kilkanascie miesiecy temu, dostalam piec odpowiedzi i wszystkie jak najbardziej pozytywne. Jedna pani napisala tylko, ze folia przeciwdeszczowa nie lezy na wozku idealnie jakby zle skrojona byla. A druga, ze drugie dziecko juz w nim jezdzi a wozek dalej wyglada jak nowy :) Aha! Podobaja mi sie jeszcze wozki z Roana. Roan Cortina. Ale minikropka daj znac jaki kupilas??

Gość _d_
no i co z tym wozkiem??

Ja polecam wózek babyactive. Mocny, stabilny ładny wózeczek. Mam taki do sprzedania w stanie idealnym. Kolor granatowo-niebieski. Cena 600zł + fotelik gratis

Gość nikodemea26
ja kupilam wozek neo z witpolu -oczywiscie przez allegro zaplacilam 660 zl kola skretne pompowane ,dodatkowo radze zamowic gondole zeby mozna zrobic gleboki,wozek naprawde super