Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pechowa_szczęściara

On jest 27letnim prawiczkiem. Mam powazny problem.

Polecane posty

Gość yhy
to nie przyznałbys sie osobie na ktorej ci zalezy badz ktorej kochasz czy jestes prawiczkiem czy nie?

Gość Beautiful
Nie. Ale na to że na to będzie szansa to procentowo jest to na dzień dzisiejszy 15% Takie są dzisiaj czasu i z tym trzeba się pogodzić. Kiedyś to samiec rozwalał konkurentów i brał co swoje

Gość yhy
moim zdaniem bez sensu jest robic z tego tajemnice...nie chodzi mi o to zeby chodzic po miescie i rozgłaszac czy jest sie prawiczkiem czy nie...ale o to ze kochajacej osobie powinno sie powiedziec

Gość Beautiful
Ktoś taki jest mało męski dla dziewczyny.

Gość yhy
dla mnie wprost przeciwnie...jest meski i godny zaufania

Gość Beautiful
Męski facet powinien wąchać, próbować, szukać kontaktu cielesnego z dziewczyną. Macać, dotykać.

Gość yhy
macac wachac dotykac====ta jedyna

Gość Beautiful
Ok. Ale nie idealizujmy prawiczków bo kto wie jaka tego jest przyczyna. Ja siebie też nie idealizuje a wrecz przeciwnie. Uważam że to skandal iż nie potrafię zarwać jakieś lasencji

Gość yhy
moze jestes niesmiały

Gość Beautiful
Skoro tak jest to znaczy że zawsze bedę sam. Bo jak ktoś jest nieśmiały to jak ma ot tak stać sie śmiały.

Gość yhy
no nie stanie sie śmiałym...chyba że naprawde spotka dziewczyne która mu się bardzo podoba to przełamie troche tą nieśmiałość

Gość Beautiful
Będę potem. Czesc

masz szczescie kochana a nie pecha! bardzo dobrze, ze chce zrobic to z milosci! ja tez mialam/mam partnera ktory zrobil to pierwszy raz ze mna w wieku 26 lat! Czekal.... Jedynie w czym mozesz sie zastanowic to czy on nie robil tego, bo nie mial okazji czy po prostu nie chcial...

Mowil ze mial dziewczyny, ale rzucaly go bo byly za dobre, z jedna chcial juz nawet sie kochac, ale tez go zostawila...czyli szanse byly. Ale wczoraj mi powiedzial ze mam mu obiecac ze nie bede sie spieszyla, bo on sie boi ze nie podola :|

Gość sangria
Nie chce straszyc ale moze jest impotentem, lepiej to sprawdż bo jak mu nie stoji kiedy jestes bardzo blisko niego to klops

Gość fribla
czytam to wszystko i oto co mysle: ten facet moze rzeczywiscie jest prawiczkiem, chociaż dla mnie to podejrzane skoro ma tyle lat i mial dziewczyny wczesnie; obawiam sie ze z niego moga byc takie cieple kluchy, co to seks raz na miesią i w pozycji po bozemu; znalazl sobie mloda dziewczyne, więc nie obawia się porównań;zakręcil jej w glowie romantycznymi bzdurami na swoj temat, a co najgorsze zdaje sie ze chce sobie wychowac żone( kto po dwoch tygodniach opowiada intymne szcególy o swoim zyciu i mowi o malzeństwie. Dla mnie to jakis manipulant, który boi sie dojrzałych kobiet i dlatego wyrywa młode panny, bo czuje sie bezpieczniej w ich towarzystwie. To jest jakies zalosne, abstrahując juz od tego czy jest dziewiczkiem czy nie.

Gość sangria
:D No niewiem dotknij ukradkiem, tak mimochodem.Czasami da sie to zauwazyc i wyczuć :D

Gość heps
sangria ..he he he ..ile ty masz latek??? jak dziewczyna stoi blisko faceta i sie przytula to stanac moze chyba 18 latkowi a nie facetowi 27-letniemu, do tego trzeba troche wiecej (no chyba ze jest nadpobudliwy) ...ale zes wyskoczyla ...he he :P

Gość sangria
przciez caluja sie i dochodzi do jakis tam sytucaji intymnych wiec musi byc jakas reakcja, nie chodzi mi o zwykle stanie obok

Gość heps
co z tego ze sie caluja (jak juz to w usta) a z tego co mowi to zadnych "wiekszych" sytuacji intymnych nie ma. to ze jest prawiczkiem to mnie nie dziwi, to mozna roznie sensownie wytlumaczyc, ale to ze po 2 tyg juz widzi w niej zone i matke dzieci :o

Gość heps
problem jest taki: ty sie spieszysz do sexu a on do malzenstwa - konflikt interesow, ale mozna zanlezc kompromis, tylko ze ....ty masz stosunek do malzenstwa chyba pozytywny ale "jeszcze masz czas", a nie wiesz jaki on ma stosunek do sexu, no ale to powinno wyjsc z czasem, czas da ci odpowiedz, innego wyjscia nie ma.

Gość malgoska...
oddaj mi go tez jestem dziewica !

Gość heps
no to problem rozwiazany, nikt ci nie da innej rady bo nikt go nie zna, ty go poznajesz ..od 2 tygodni. czas np najblizsze pol roku da ci odpowiedz. co masz do stracenia jezeli reszta jest w miare ok.

u mnie bylo inaczej. kobiety sie na niego \"rzucaly\", on nie chcial - wychowanie? Religijnosc? nie wiem. w kazdym razie nie chcial i nie zrobil tego choc mial kilka mozliwosci. A co do tego ze ktos tam powiedzial ze mu nie \"stanie\" jak sie pocaluja to jest sie w bledzie! Jesli facet pozada kobiete calym soba, myslami i cialem to wszystko budzi sie do zycia :P