Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmiąca

Czy jecie witaminy jak karmicie?

Polecane posty

Gość karmiąca

Czy jecie jakies witaminy jak karmicie? Zostało mi prawie pół opakowania feminatalu, niby napisane, ze dla karmiących też, ale lepiej spytam

Gość jak wypukłe te krostki
Ja brałam. I to właśnie Feminatal :D

Gość szwy auć
tak...jałam feminatal

Gość tak tak ja też brałam
brałam karmiąc też feminatal, z 2 opakowania regularnie potem jakoś zapominałam po zakonczeniu karmienia zrobiłam morfologię i wyszły świetne wyniki lepsze niz na poczatku ciązy.

Gość karmiąca
A jak wasze Maluszki? Nie miały żadnych zaparć ani uczuleń? po porodzie miałam bardzo kiepskie wyniki, a ponieważ straciłam dużo krwi to robili mi transfuzję. I na pewno przydałoby mi się jakieś farmaceutyczne wsparcie w postaci witamin. W sumie to ja po feminatalu nie miałam żadnych sensacji, to może i moje Małe nie będzie. Rozumiem, że Wasze dzieci ok?

Gość kuba-buba..........
lekarz mi wręcz zalecił tez feminatal....

Gość Mama_Zosi
Mnie też lekarz kazał to samo co w ciąży, czyli feminatal. A mojej córce nic po tym nie było

ja cały czas biore prenatal, zresztą nawet na opakowaniu jest ze do kobiet w ciązy i karmiących, ginekolog powiedział ze dzieki temu moge mniej witamin podawać dziecku , bo własnie dzieki temu ze ja biorę to dostaja sie one wraz z mlekiem...a poza tym po ciązy konieczna jest dawka witamin alby organizm powrócil do normy