Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NightExpress

Gwałt i okres

Polecane posty

Czysto hipotetyczne rozważania: Jak to jest? Łazi sobie taki napalony facet, nie potrafi inaczej, tylko się rzuca na kobietę jak pies na sukę, już ma dojść do \"sedna\" sprawy a tu dupa... ofiara ma okres... Jak taki facet by się zachował? Mimo wszystko zgwałcił, przerażony uciekł ? A może byłby chamem i romansował z kakao (chyba nawet narobiłby większych szkód zdrowotnych)?

night, gwalciciel to dewiant, a nie napalony koles. napalony koles poszedlby na dyskoteke i wyrwal jakas malolate, ktora sama wskoczylaby mu do lozka. gwalciciel to czlowiek nie do konca normalny, ze spaczona psychika, on nie szuka jakichs doznan, po prostu ma klapki na oczach i robi to, co mu podpowiada jego chory umysl

noo wiesz, ale są tacy \"normalni\" mężowie, dyrektorzy firm i szanowani ludzie, a nagle strzeli im coś do głowy i zgwałcą dziewczynę....

Gość musze przyznać
że też się kiedyś nad tym zastanawiałam.

Gość ej no daj spokoj
jacy tam oni normalni? dziwie sie, ze napisales/alas "bylby chamem i romansowal z kakao" czyli co - jakby pakowal w pochwe byl dzentelmenem?? co do gwaltu to nie jest ladny, prosty stosunek, dziewczyna sie broni, napina, czesto dochodzi do uszkodzen mechanicznych i ten zbok tak czy tak tapla sie we krwi :-O obejrzyj sobie film "Nieodwracalne" to moze zrozumiesz jak nie na miejscu jest Twoje pytanie :-O

Gość hujkina
mysle ze nie bylo by problemu......... a tak na marginesie czy sa tu kobietki ktore maja fantazje o tym ze sa gwalcone? mnie osobiscie bardzo to podnieca:-)ale nie wiem na zywo chyba juz by nie bylo kolrowo............

No wiecie co, tak na mnie krzyczycie, a ja i tak jestem już pokiereszowana na psychice. Wiem, co to jest gwałt, kto to jest gwałciciel, wiem, że dziewczyna doznaje fizycznych i psychicznych szkód. To, że krwawi w wyniku uszkodzenia ciała, też jest dla mnie zrozumiałe, ale moje pytanie dotyczyło REAKCJI GWAłCICIELA NA FAKT, żE JEGO OFIARA MA OKRES. Przy słowie \"normalni\" użyłam cudzysłów nie po to, żeby udowodnić, że są oni wariatami, tylko żeby podkreślić, że najczęściej są oni hipokrytami - w domu są przykładnymi mężami, wspaniałymi ludźmi chodzącymi do Kościoła, a na boku mogą właśnie zgwałcić jakąś dziewczynę.

Gość ej no daj spokoj
przepraszam jesli odebralas moje slowa jako krzyk :-) co do reakcji gwalciciela - nie wiem, pewnie ilu gwalcicieli tyle reakcji, jednego podnieci, innego obrzydzi, sa i tacy, ze nie odpuszcza kobiecie w zaawansowanej ciazy (przypadek z mojego miasta, dziewczyna w 7 miesiacu wiec nie dalo sie nie zauwazyc w jakim byla stanie...)

nightexpress - ja na ciebie nie krzycze i wcale nie chce jeszcze bardziej kiereszowac twojej psychiki.:) ja mysle, ze takim przykladnym mezom-gwalcicielom blizej jest do schizofrenii niz hipokryzji. to po prostu kwestia chorej psychiki, ze czlowiek, ktory potrafi normalnie funkcjononowac w spoleczenstwie i niczym sie nie wyrozniac jest zdolny do takiego czynu. dla gwalciciela nie jest wazne to, czy kobieta ma okres, czy jest wydepilowana i inne takie estetyczne szczegoly, na ktore normalny facet przy normalnym zblizeniu zwrocilby uwage. gwalciciel ma po prostu skrzywiona psychike i dla niego gwalt to nie jest spontaniczny seks z przygodnie poznana kobieta, tylko..no wlasnie...cos chorego, co mu sie uknulo w glowie i do czego dazy... przeciez zaden normalny czlowiek nie dopuszczalby sie czynu, za ktory moze pojsc za kratki, ktory mozne przekreslic cale jego zycie tylko dlatego, bo mial chcice. ze zwykla chcica mozna sobie poradzic w inny sposob, chocby taki, jaki podalam w pierwszym poscie...