Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patyczak_Patka

Jak nie być zazdrosną o ...

Polecane posty

Gość Patyczak_Patka

jego wyjścia.?

Gość Patyczak_Patka
czym sie zająć by nie myslec?

Gość dziecko se zrób

Gość ...........oj............
terapia?

Gość Patyczak_Patka
nie jestem horobliwie zazdrosna, ale sie niepokoje...

Gość akgn
a nie mozesz isc z nim ?

Gość Patyczak_Patka
czaprzeciez nie bede z nim wszedzie lazic... sa miejsca gdzie idzie sam... chodzi tylko o ten niepokuj

Gość akgn
Ale czego sie boisz ? Nie ufasz mu ?

Gość Patyczak_Patka
no i zawsze ktos sie bledow przyczepi ;) caroljana moze pomozesz w mojej sytuacji

Gość Patyczak_Patka
boje sie chyba tego co prawie kazda. Ze pozna inna, zakocha sie, zdradzi, sama nie wiem

Gość akgn
a dlugo juz jestes z nim ?

poradze Ci... ja tez jestem troche zazdrosna o mojech chlopaka jak gdzies sam wychodzi.. ale mamy taki uklad ze nie jezdzi nigdzie na dyskoteki beze mnie. wychodzi tylko sam na piwo z kolegami. mi sie w tym czasie oczywsiscie strasznie nudzi jak go nie ma, ale staram sie to zrozumiec... sama w tym czasie zajmuje sie soba.. ucze sie.. czytam cos albo siedze tutaj.. ;) mijaja 2 godzinki, a on wraca wiec zazdrosc nie jest potrzebna. :)

Gość Patyczak_Patka
no wlasnie cos w tym stylu.... ja to rozumiem jak najbardziej, ze od czasu do czasu sie gdzies wychodzi z koleżkami, ale zzera mnie to troszke... a co z wyjsciami z kolezankami, akceptujecie to?

tylko ja wiem dokladnie w ktorym miejscu jest moj facet i nie mam zadnych watpliwosci co robi w danym momencie i zawsze jak zadzwonie do niego to wiem, ze odbierze...

Gość Patyczak_Patka
ja tez, zawsze wiem gdzie jest, wiec nie w tym problem, ze mnie oszukuje, wtedy to bym szalala to pewne. to raczej siedzi we mnie. ten strach

moj nie ma kolezanek.. :):) i nie moze ich mieć.. :):) nie no zart, ale nie ma ich i jestem z tego powodu bardzo szczesliwa.. :):)

Gość Patyczak_Patka
no wlasnie jak to jest. Niech sie tam so\potyka z plcia przeciwna ale wolalabym przy tym byc... A jakby mial kolezanki i chcial z nimi wychodzic to chyba zawsze razem. Zeby nie bylo... Czy to chore myslenie czy normalne?

Inne kobiety pewnie poznaje czesto. Zakochac moze i sie zakocha, moze zdradzi. Ale to bedzie jego decyzja. Ty nie masz na to wplywu, bo nie odizolujesz go od swiata. A jesli na cos nie mamy wplywu, to nie warto sie tym przejmowac. Mozna tylko miec nadzieje, ze twoj facet kocha cie wystarczajaco mocno, zeby nic takiego nie mialo miejsca. I mozna tez ufac, ze nie zrobi nic co mogloby cie skrzywdzic. To mowilam ja, dziewczyna z chlopakiem dookola ktorego zaciesnia kregi jakies malownicze dziewcze. Moj wczesniej tez nie mial kolezanek, ale niestety nic co dobre nie trwa wiecznie i zjawila sie jakas hiena..

nie wiem dlaczego ale mi sie wydaje ze jak facet ma dziewczyne i jest z nia na stale to kolezanki do spotkan we dwoje nie sa juz mu do niczego potrzebne... to jest moje zdanie..

Gość Patyczak_Patka
blu berry obys miala zle przeczucie. po prostu facet mi mowi ze przesadzam, ale kurde z kolegami niech smiga , ale spotykanie sie sam na sam z kolezankami to przeginka. narazie tak nie jest, ale .. laski sa czasem okropne

ja jestem taka dobra dla mojego ze on wie, ze drugiej takiej na świecie nie znajdzie :):) wiec jak nie bedzie mial powodu zeby szukac innej to nie bedzi etego robił... wiec tez masz na to jakis tam wplyw :)

Gość Patyczak_Patka
oj tak wiem, ze jak nie bede go ograniczac, bedzie zawsze wracal gdzie mu dobrze, ale czasem mam ochote wybuchnac i wydrapac mu oczy, :D :D

W czasie jego nieobecności walnąć sobie strzemiennego lub parę browarków. W moim przypadku to pomaga jak póżniej jestem trochę wstawiona to zazdrość mi przechodzi.

Gość Patyczak_Patka
czyli widze ze nie tylko mnie to meczy... :) to dobrze bo czuje ze nie jestem jakas dziwna. Oczywiscie zdrowa zazdrosc, nie przesadna bo wtedy yo juz na pewo facet sobie pojdzie w dluga

Ew w odpowiedzi na wyjscie faceta mozna samemu takze gdzies sie wybrac :P Albo w inny wieczor. Niech zobaczy jak to milo zastanawiac sie gdzie i z kim jest jego kobieta. I co robi :P

Gość Patyczak_Patka
taa taki mam zamiar.... a co na wyjscia z kolegami na imprezy, ale nie dyskoteki tylko domowki? Sami czy z Wami?

Gość Patyczaku Patku
👄 ❤️ :D :D

Gość Patyczak_Patka
heh a kto to :)