Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kassia85

pytanko dotyczace kremu

Polecane posty

hej mam takie pytanko mam 22 lata moge uzywac kremu z fitokolagenem??bardzo prosze o rady

bardzo prosze o pomoc:((kupilam krem w domu zauwazylam, ze jest z fitokolagenem teraz nie wiem czy moge go uzywac

Gość malgo7
mozesz jesli chodzisz na solarium albo palisz czyli wtedy kiedy twoja skora ma duzo wiecej lat niz ty,ale jesli nie masz oznak starzenia to raczej nie,nie zaszkdzi ci pewnie ale skora nie przyjmie tych skladnikow wiec szkoda kasy i tego kremu,daj go mamie

dzieki za odpowiedz, nie pale i nie chodze na solarium:)ale w ostatnich altach bardzo duzo sie opalalam......:(a jezeli bede go uzywac to moze pogorszyc sie stan mojej skory lub wplynac na to ze za kilka lat moja skora nie ebdzie reagowala na takiego typu kremy i bede musiala uzywac silniejszych??jest to krem matujaco-nawilzajocy, dzieki za rade :* jestem ciemnaiczka w tym temacie:)

Gość zastanawia mnie
a dlaczego uwazasz, ze nie i co to za krem?

Gość wejdź na topik
Jak być zadbaną - chętnie doradzę, tam sie dowiesz wszystkiego.

Gość ja mowie
Słuchaj kolagen w kremach ma tak duza czasteczke ze nie nie wniknie do skory wlasciwej odpowiada tylko za nawilzenie a krem nawilzajacy jak najbardziej wskazany

Gość dzika kaczka
chciałam sie dowiedziec czym jest ten fitokolagen i z tego co znalazlam wynika, ze to skladnik o dzialaniu nawilzajacym. mozna go znalezc np. w kremach eris/lirene o roznym dzialaniu, nie tylko w przeciwzmarszczkowych (poltlusty do cery naczynkowej, matujaco-nawilzajacy dla cery tlustej i mieszanej, krem ochronny półtłusty immunoprotekcja SPF30+, krem nawilżająco ochronny SPF30+). jezeli krem, o ktorym piszesz ma dzieki temu fitokolagenowi usuwac zmarszczki to chyba tylko przez to, ze skora nawilzona jest gladsza.

dziekuje dziewczyny jestescie KOCHANE dziekuje buziaczki dla Was, czyli spokojni bede go uzywac

Gość kinolka21111111
up up fajny watek ja mam 21 lat i tez sie zastanawiam jakei kremy moge uzywac zeby nie zniszczyc buzi

Gość L-o-l-a
Nie ma czegos takiego jak krem dla 20-latki, 21-latki,30-latki itd. Kosmetyki dobieramy do stanu i potrzeb naszej cery/skory a nie wieku.

Gość ewelina_32
taaaaaa jasne moze i 20 altka moz euzywac kremu dla 25 latki, ale na pewno nie dla 50 latki.........

Gość kosme_tyczka
i dal 40 latek tez nie powinny uzywac........

Gość YHHUSJSIVd
no tak