Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sprytny Facet

Dziewczyny tracą cnotę w wieku 15-16 lat-spyciarz szuka sobie laski w tym wieku

Polecane posty

Gość Sprytny Facet

Większośc dziewczyn traci dziewictwo w wieku 15-16 lat więc spyciarz musi sobie szukać dziewczyny właśnie w tym wieku, bo wsród 17-letnich dziewczyn dziewica to wielka rzadkość :( Smutne ale prawdziwe :)

Gość mmmmmmm
Spryciarz........................w jakim ty sie środowisku obracasz!!!:)

Gość Ale za to loda
robiłaś już pewnie, anal też zapewne uprawiałaś, a nawet jak tylko sam petting uprawiałaś. Czyli de facto dziewicą nie jesteś. O prawdziwą dziewicę cięzko. Nawet jak sie jakaś trafi to i tak się okazuje że np. macała się na golasa z facetami i kąpała z nimi pod przysznicem

Nieprawda. I mówię teraz całkiem na serio. Nie uprawiałam seksu ani analnego ani klasycznego ani oralnego, nie całowałam się nawet nigdy z chłopakiem. Owszem, czasem się do jakiegoś przytuliłam, ale nic więcej. I co teraz powiesz?

Gość Ale za to loda
Jesteś wyjątkiem bardzo rzadkim

Gość breakfree
ja mam 17. nie robilam loda. nie uprawialam pettingu, jedyna bliskosc to bylo calowanie piersi bez koszulki. jestem dziewica! i co ?

Gość linkowek
a ja mam 18 no 19 i co:P dodam ze to jest szczera prawda widac szukacie nie tu gdzie trzeba

i na co Ci taka dziewica co nic nie umie robić? Lepiej doświadczona :]

Gość mlodaaa lasskaaa
a to ja jestem taka sama:D jestem drugim wyjatkiem oprocz NightExpress , tyle ze mam 18 lat I co teraz powiesz??:D

Gość ona153647
mam 17 lat nie jestem juz dziewicą i co z tego? zrobilam to z chlopakiem którego bardzo kocham i on mnie tez .bylam z nim 2 lata kiedy to zrobilismy .jestesmy ze sobą dalej i nie zaluje... jezeli jakas dziewczyna kocha chlopaka to dlaczego nie moze z nim tego zrobic w wieku 15 czy tam 16 lat?

Gość oczywiście same
cnotliwe dziewczęta wręcz cnotki niewydymki czytając forum przygotowują się do największej hecy swojego życia;(

Gość a ja mam 23
i jestem dziewica zadnego anala robienai lasek ani normalnego seksu i co??

Gość do ona153647
Sex nie jest dla dzieci. Zwłaszcza tych co chodzą do gimnazjum. Ryzyko ciąży zawsze jest, a ty nie utrzymujesz się jeszcze sama, poza tym taki wczesny sex daje też konsekwencje psychiczne no i badania naukowe wykazują, że dziewczęta wcześnie rozpoczynające współżycie strasznie się opuszczają w nauce

Gość ona153647
seks jest dla osob ktore juz do tego dojrzaly , a ja mnjuz do tego dojrzalam i uwazam ze jesli dojrzalamn to moge wspolzyc ze swoim chlopakiem .... a pozatym nic ci do tego,bede sobie robic co mi sie podoba i to nie twoja sprawa ......pewnie masz juz 60 lat i nikt cie palcem nie tknął