Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatyeczka

Boje się że jestem w ciąż...!!!

Polecane posty

Gość niejestes w ciazy
serio ale wy ludzie jestescie pusci!!!czepiacie sie jej nie wiem o co!!!!heh nawet o maila...to normalne ze sie dziewczyna boji!!!ja tez jak zaczelam wspolzyc panikowalam!!chociaz sie zabezpieczalam i tez wydawlao mi sie ze moge byc w ciazy!!ktorej tak sie balam!!!!!!na temat sexyi zapezpieczen wiedzialam wszystko!!bylam oczytana na ten temat itd..ale i tak starch byl!!!i to normalne!!a wy chyba nie macie lepszych zajec tylko czepianie sie jej!!!nie pomozecie nie wyjasnicie tylko piszecie jaka glupia pusta itd jest!!heh ciekawa jestem jakie wy bylyscie w jej wieku o czy tez takie odpowiedzialne i trzezwo myslace sie okazalycie zawsze.. heh

Gość no tak chyba musie być
w twoim wieku bo tez robi błędy ortograficzne .Nie jestes w ciąży pisze się . Nie z czasownikami piszemy oddzielnie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość weronika123
jak masz 19 lat to powinnas wiedziec ze nie jestes w ciazy ale ja tez sie balam za pierwszym razem pomino zabezpieczenia i braku jakichkolwiek objawow -mam 17 lat

Gość Wytrysk nastapi w tobie
Tak madra doradzala madrzejszej:(

Gość ha ha ha haha a
w życiu nie masz 19lat.. najwyżej 15-16. sposób pisania (nie tylko błędy) o tym wyraźnie świadczą.. a to ze ci cycki dopiero co wyrosły nie znaczy ze jestes dorosła - nastolatko, wiec sie za "dorosłe" rzeczy o których wiesz z bravo chyba tylko nie bierz.. proste.

Gość widze że tu sami święci są
jak sie zabezpieczyliście to raczej nie ma o co sie martwic. A test ciążowy np. pre-test można już robić po 7 dniach.

Gość weronika123
styl pisania o wieku nie swiadczy :/ mozna miec 30 i nie umiec pisac i popelniac bledy, mozna byc dyslektykiem a wy juz sie rzucacie

Gość beatyeczka
NO i co wyjaśniło się że jestem nastolatką . W wieku 19 lat. Głupio co po niektórym. Wy sie ze mnie napierdalacie a dzieciaki które mają po 12 lat uprawiają za rogiem orgie. Bez przesady. Pomyślcie czasem logicznie jak coś piszecie. Po raz kolejny mam przypominać że to moja sprawa gdzie i kiedy zaczynam współżycie!

Gość weronika123
i uwazam ze to jej sprawa kiedy uprawia seks i zkim samo to ze ma podobno 19 lat swiadczy ze nie jest latwa panienka a nie wierze ze zadna z was nigdy nie uprawiala seksu np z nowo poznanym facetem zapomnial wol jak cieleciem byl

Ciekawe od kiedy rodzaj błędów i sposób pisania wyraźnie świadczy o wieku osoby... A autorka tematu, mam nadzieję, jest na tyle mądra, żeby nie zwracać na niektóre wypowiedzi uwagi. PS. Też sądze, że ciążą jest niemożliwa.

Gość ha ha ha haha a
świadczy świadczy.. nie błędy tylko poziom. dziewczyno - na przyszłość to ty pomyśl - bo będziesz dzieciaka wychowywać, a jak widać otwarta dość jesteś - żebyś chociaż wiedziała czyjego.. powodzenia.. głupia gówniara jednak do ciebie bardziej pasuje niż nastolatka..

Gość niejestes w ciazy
autorko nie marwt sie i nie przejmuj nimi:) powiem ci ze jak ja zaczelam wspolzyc mialam takie schizy ze mimo iz sie zabezpiecalismy to moj chlopak latal po testy ciazowe jak mialam dostac okres... i jeden test mi nie wystarczyl nie bylam i tak pewna:) i biegl po drugi:) ale to wszytsko minie z czase,. moj strach pzred ciaza byl paniczny:)wszedzie widzialam kobiery z wozkami ,stalam w lustzre i zdawalo mi sie ze moj brzuch rosnie z dnia na dzien:) a wiedzialam bardzo dobzre ze ciaze widac dop po kilkunastu tyg....ale psychika robi swoje:) teraz juz mi to minelo....zaczelam sie kochac jak mialam 18 lat...teraz mam 22... i sama z doswiadczenia wiem ze wcale z ta ciaze nie ma tak latwo...trzeba uwazac zabezpieczac sie. ale nie panikuj bedzie dobrze:) aha i testy wykrywaja ciaze juz dzien po zaplodnieniu czy dwa dni.. jakos tak nie pamietam dokldanie.ale nie trzeba czekac wcale 2 tyg..zalezy to od testu:)

Gość beatyeczka
MAM 19 lat kiedy wreszcie to zrozumiecie. Poddałam taki temat tylko dlatego że nigdy wcześniej nie interesowałam się seksem. A to że mam obawy to chyba normalne. Po za tym słyszałam że za pierwszym razem nie ma szans na zajście w ciąże Czy to prawda?

tylko z tymi testami to nie do końca tak jest :o ja robiłam 2,5 tygodnia po zapłodnieniu i wyszedł negatywny, a ponoć to jeden z najczulszych testów...

Gość niejestes w ciazy
no tak chyba musie być ....>zalosna /ny jestes!! :) ludzie jestescie debilni..zamiast wylapyac bledy i czepiac sie bzdur...to moze byscie napisali cos na temat topiku!!!ale jak widac w tej kwesti wiecie duzo mniej od autorki a jej sie czepiacie..!!

Gość tak wykrywaja
:( Tylko na ulotce:O

Gość weronika123
mozna zajsc za pierwszym razem tak samo jak w czasie okresu chociaz gadaja glupoty ze sie nie da

Gość niejestes w ciazy
w ciaze mozesz zajsc za pierwszym razem...!!!!wystarczy ze sperma znajdzie sie w pochowie......nawet na palcach moze byc przeniesiona.....!!najlepszym rozwiazanem sa tabletki badz plastry..i nie mozesz kochac sie bez obaw:)

Gość niejestes w ciazy
i mozesz sie kochac bez obaw---mialo byc:)

Gość beatyeczka
Jednak istnieją jeszcze porządni ludzie na tym świecie. Myślałam że nie będe musiała tego mówić ale wyrazie jest taka konieczność. Chodzi o to że ja byłam po 4 piwach to chyba już nie funkcjonowałam normalnie co nie..??

Gość weronika123
no po 4 piwach chyba nie stracilas swiadomosci ale...

Gość gagertggrr
hmmm, czyzby caly temat byl prowokacja, czy podszywacz wzial sie do roboty?

Gość ***** ***** ******* *****
niestety, laska po prostu jest taka głupia.. żaden podszywacz.. boszz skąd to się bierze..??

Gość weronika123
cos autorki nie ma

Gość beatyeczka
To że ja pytam się o pewnie rzeczy nie wynika z mojej niewiedzy. Lepiej zapytać nież póżniej upps nie wiedziałam. I mam jeszce jedno pytanie z razji takiej że na forum sa kobietki, więc pytam Czy waz po pierwszym razie też tak bolała pochwa..???

Gość splonela rumiencem
po przyznaniu sie do swej madrosci:O

Gość splonela rumiencem
Pochwa powiadasz????

Gość weronika123
pochwa Cie boli???to cos Ty robila z tym chlopem :D

Gość Gabbib
Jak na pierwszy raz to chyba mało romantycznie. Co to za seks po czterech piwach??