Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatyeczka

Boje się że jestem w ciąż...!!!

Polecane posty

Gość beatyeczka

Proszę pomóżcie mi ludzie!!! Jest strasznie zestresowana tym że mogę być w ciąży. Jestem nastolatką. Może napisze wam jak to się zdarzyło i wy mi w jakiś sposób pomożecie. W ostatnia niedzielę odprowadzał mnie do domu kolega no i zaczeliśmy się całować i doszło do stosunku. Byłam dziewicą. Zabezbieczenie było. Tylko jest jeden problem, wprawdzie nie doszło do wytrysku ale ja nadal myślę że mogę być w ciąży!!! Nie mogę tego narazie sprawdzić bo test ciążowy robi się po 2 tygodniach od stosunku, a jak pisałam jestem nastolatką i mam nieregularne miesiączkowanie czasami mam co dwa miesiące czasem co miesiąc i teraz mam powarzną schizę. Wydaje mi się że mam lekko nabrzmiałe podbrzusze. Co mam zrobić pomóżcie.. JA NIE CHCĘ BYć MATKĄ !!! Dlatego jeszcze raz prosze was o poradę.

Gość trzeba było myśleć wcześniej
nastolatka i byle koledze daje... cenią się te dziewczyny teraz..:O

Gość powarznie
a tak powaZnie jest bardzo duze niebezpieczenstwo!!! Do ksiazek, a nie za seks sie brac!! :o :o :o

Gość jestem za
test wykrywac moze juz po 6 dniach, badanie beta hcg , ktore robi sie z pobranej krwi juz nastepnego dnia, jak nie bylo wytrysku, to moglo byc kropelkowanie, ale jak sie zabezpieczyliscie, to pewnie nie jestes. Przez pierwsze dni nie mialabys nabrzmialego brzucha, wiec sie nie wkrecaj, tylko uzyj glowy nastepnym razem. Na forum nikt ci ciazy nie zdiagnozuje

To gdzie stracilas to swoje dziewictwo? Na klatce schodowej? Wysil sie troche zanim zaczniesz pisac bzdury:O

Gość beatyeczka
Wy ludzie to jednak jesteście hamscy. Ja tutaj na powżne tematy chcę porozmawiać bo mam schize. A wy mnie z góry na dół objerzdżacie błotem. WYJAŚNIENIA: 1). To nie byle kto bo oboje czujemy do siebie mięte.Od dawna 2). Nic wam do tego w jakim wieku współrzyje bo to moja sprawa, a po zatym jestem ciekawa ile wy mieliście lat jak zaczynaliście współrzycie. 3). Dla wyjaśnienia nie uprawialiśmy seksu na klatce schodowej lecz w domu. 4). Wypraszam sobie wyzywanie mnie od najgorszych. JEŚLI CHCE KTOŚ COŚ NAPISAĆ TO MĄDREGO, A NIE ŻADNE BZDURY TYLKO PO TO BY POCHWALIĆ SIĘ JAK ZNA ŁACINĘ BO JA TEŻ MOGĘ SIĘ POCHWALIĆ, ALE NIE PO TO SIĘ DO WAS ZWRÓCIŁAM!!!

Gość jestem za
napisalam ci co i jak, wiec sie nie czepiaj.

Gość powiem tak
przed samym okresem pobrzusze jest nabrzmiale , nabrzmiałe piersi - nie przejmuj sie na pewno nie jestes

Gość beatyeczka
Jedyne co mi się podoba na tym forum to chyba tylko to że można znaleść szybki kontakt. Nie wiem co wogóle niby takie dżentelmen jak "Elegancki pan" robi na "FORUM DLA KOBIET"!!!

Gość po prosty
Przestać się łajdaczyć! I do książek!!! - pisze się współŻycie, dziecko drogie.

Gość po prostuuuuuuuuuuu
Przestać się łajdaczyć w tak młodym wieku! I DO KSIĄŻEK!!! Pisze się współŻycie! Ortografii jeszcze w szkole dziecko nie miało?

Moze i jestesmy CHamscy, ale gdybys wiecej czasu poswiecala nauce: to raz, nie robilabys bledow, a dwa wiedzialabys cokolwiek na temat ciazy i antykoncepcji. Nie musialabys wowczas czytac naszych CHamskich odpowiedzi:O

Gość beatyeczka
NIE NIE ja się nie czepiam tylko uważam że są ludzie i debile. Do ciebie nie mam nic. Tylko do osób które od razu smarują mnie błotem.

Gość naucz sie ortografii
pisze się współżycie , objeżdżacie,chamscy . Seks uprawiasz a nie potrafisz poprawnie pisać.

Gość mtgh65
Ile masz lat??:D

Gość pisze się w ogóle

Gość KYTI
LUDZISKA DROGIE DAJCIE JUZ SPOKÓJ TEJ DZIEWCZYNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość weronika123
a ile masz lat

Gość beatyeczka
DZIECKO DO MNIE MÓWISZ!!! To ciekawe bo może jesteśmy w tym samym wieku, Jakieś dziecko bilologi w szkole nie miało i nie wiem od jakiego od jakiego okresu w życiu jest się nastolatkiem. UUUU cieniutko z niektórymi..!!!

Gość niejestes w ciazy
mozesz byc spokojna!!w ciaze nie tak latwo zajsc!! tym bardziej ze nie doszlo do wytrysku i sie zabezpiezylsicie!!no to czym ty sie dziewczyno przejmujesz!!ja na poczatku jak zaczelam sie kochac ze swoim chlopakiem tez mialam takie schizy z ktorych teraz sie smieje:) NIE JESTES W CIAZY MOZESZ BYC PEWNA:)) norlamne ze sie dolujesz ze bojisz..ale mozesz byc pewna:)

Gość niejestes w ciazy
ciaza jest wtedy gdy nasienie dostanie sie do srodka...-czyli wytrysk nastapi w tobie..i jeszcze musisz miec dni plodne.....:) i powiem ci ze i t czasem nie wystarczy...w ciaze tak latwo sie nie zachodzi..ale jak chvesz sie kochac pomysl o jakism zabezpieceniu..

Gość mtgh65
juz sama nazwa konta email mowi sama za siebie!! (blondi_129@o2.pl) :D

Gość beatyeczka
Jedyną osobą którą uważam za normalna jest osoba o nicku "nie jesteś w ciązy" ja akurat mam 19 lat a wy.???

Gość wlwlwlwlwl
dawaj dalej dupy kolegom dziwko to nie bedziesz wkrotce wiedziec ktore dziecko czyje...

Gość ha ha ha haha a
nastolatkiem się jest od kiedy ma się "naście" w liczbie lat, a rozmnażanie itd ma się w 4kl szkoły podstawowej (mój brat właśnie ma) - podstawy wiedzy powinnaś mieć DZIECKO a jak nie wiesz, tylko od razu praktykujesz - to zapewne już niedługo będziesz wiedziała dokładnie jak się zachodzi w ciążę i jak trzeba było sie zabezpieczac.. boshh.. "czujemy miętę" - i już trzeba się bzykać po spacerku.. szook:O:O:O ciekawe co będziesz robić jak się serio zakochasz.. skakać dla tej osoby z dachu?

Gość beatyeczka
nazwa mojego konta e-meilowgo nie ma nic wspólnego z tym forum. Bo to mój wybór i moja poczta. COO nie!!!

Gość KYTI
WYLUZUJ DZIEWCZYNO W CIAŻY NIE JESTES I PRZESTAŃCIE SIE OBRZUCAC BŁOTEM>