Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamerdyner

apel do matek wychowujących córki

Polecane posty

Absolutnie i nigdy w życiu nie powinna czytać bajek , w których występuje KSIĄŻE NA BIAŁYM KONIU, który jedzie do Księżniczki w baszcie zamczyska uwięzionej na ratunek . Panna zapamięta taką bajkę na zawsze i będzie mieć zrytą psychikę do końca życia , nawet z powodu lęków może się moczyć w czasie snu, więc należy odradzać taką lekture obowiązkowo .

Gość ja jestem księciem
z białym "koniem" :classic_cool:

Gość olalala**
ja sie zgodze, mimo ze jestem kobieta. Ucza przez te bajki , ze sie zjawi ten cudowny i ze beda zyli dlugo i szczesliwie, ona bedzie zmywac gary i bedzie usmiechnieta, pozniej zaceruje mu skarpetki itp. a on zwyciezca wroci do domu no i nic tam nie ma o zdradach hehe

kamerdyner -> ale żeś wymyślił :D a długo nad tym myślałeś :) ale to tak sam, czy koledzy pomogli :)

Gość arnazonka
sram do nilu :classic_cool:

ale to jest prawda, bajki o kopciuszku i wszelkich krolowych sa durne, ucza kobiety, ze sa wlasnoscia mezcyzn, ze ich celem w zyciu jest zostanie zona i tyle.

A ja myślałam że te bajki uczą kobiety aby nie wiązały się z takimi facetami jak \"kamerdyner\" tylko czekały na tego wymarzonego jedynego \"księcia z bajki\" A swoją drogą, matka powinna dorastającej dziewczynce uświadomić, że to jednak tylko bajka, tak samo jak to że Mikołaj nie istnieje :D

Zaraz, moment , jak to , Święty Mikołaj nie istnieje ? A ruzgę pod choinkę to kto mnie przyniósł , może Swięty Mikołaj ?

Wiedziałam że wierzysz jeszcze w Mikołaja :D no ale niestety ktoś musiał Cię uświadomić, przykro mi bardzo że dowiedziałeś się o tym w tak brutalny sposób 😭

kiedyś w Zwierciadle był na ten temat artykuł.. O zakończeniu \"i żyli długo i szczęśliwie\".. A serio.. bajki można opowiadać,tylko od razu uczyć odróżniać prawdę od fikcji... Ja się tego jeszcze nie nauczyłam....

No to masz pecha:) ktoś musi Cie wreszcie tego nauczyć :) Tylko nie próbuj latać po Piotrusiu Panie, magiczny pył nie działa, córcia sprawdzała

a zatem myśląc Twoimi kategoriami kamerdynerze, nie należy czytać chłopcom bajek typu \"Piotruś Pan\" bo zaczną wierzyć, że umieją fruwać nocą? i nie daj co panie boże wymkną się kedys przy pełni księżyca przez okno sypialni, wejdą na parapet i skoczą mrucząc pod nosem \"umiem latać\":p