Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiulkaa

Proszę odpowiedźcie

Polecane posty

Gość misiulkaa

Hej dziewczyny mam pewnie problem. Bo nie wiem co mi jest. Ostatnio miałam chyb zapalenie pęcherza) trwało 2 dni.Posiedziałam trochę w rumianku, dużo piłam, przy czym siusiałam, brałam Rutinoscorbin...i przeszlo. od 3 dni czuję dziwne kłocie po prawej stronie brzucha. Jak chodzę, to troszkę mnie kłuje, ale dosłownie minimalnie. Ale jak chcę unieść nogę do góry zgiętą, to mnie zaczyna tak boleć...:( Jak dotykam w tym miejscu brzucha, tam mocno to troszeńkę mnie boli. NIe wiem co to jest i czy to ma coś wspolnego z tym pęcherzem. Być może to jakiś mięsień? Czy ktoś wie cio może mi być? Mam nadzieję, że to nic poważnego i przejdzie. ps. od miesiąca biorę antykoncepcyjne leki.

Gość Marta1983
Zeby tylko jajniki były zdrowe mogłaś przeziębić idź do lekarza..

Gość klas
po prawej to moze byc wyrostek

Gość misiulkaa
Ogólnie jestem przeziębiona Hehe... Mi się wydaje, że to może od tabletek bolą mnie jajniki, właściwie to jeden. Podobno to często się zdarza przy braniu tabletek.

Gość misiulkaa
ale chyba jak ma się wyrostek to boli cały czas?? A mnie nie boli praktycznie tylko jak np idę. To troszkę, albo podniosę zgiętą nogę do góry...:(

Gość klas
mnie nigdy nie bolaly, jak bralam, zaluje ze kiedykolwiek je bralam, gdybym wiedziala jakie sa po nich konsekwencje... szkoda gadac

Gość klas
wlasnie jak sie podniesie noge , poloz sie i podnies prawe kolano do klatki piersiowej to zobaczysz

Gość misiulkaa
położyłam się i podniesłam i nic mnie nie boli! Tylko jak stoje i podniosę w górę..:|jak leżę to nic a nic. A może to jakieś mięśnie?

Gość sąsiadka 09
Może masz kamienie tudzież piasek w nerkach, u mnie to tak wygląda kolka nerkowa.U niektórych ludzi występuje również stan podgorączkowy wieczorem.