Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość honey moon

mam 2 miesiecznego owczarka niemieckiego, jak, czym go karmić??? prosze o porady

Polecane posty

Gość honey moon

prosze o porady forumowiczów posiadajacych pieski tej rasy:)

Gość Hihi dobra rada
mlekiem :) najlepiej made by cycki ;)

Gość tylko najświeższą wołowinką

gotowany kurczaczek ( udko) z ryzem- tylko bez kosci serek bialy mleko kup mu witaminki dla szczeniakow, z wapnem,zeby mial mocne kosci

polecam takie strony jak www.molosy.pl www.dogomania.pl tam znajduja sie hodowcy tej rasy i z pewnoscia Ci pomoga

Gość a mi ciebie szkoda
moja sunia jadla karme dla szczeniakow ,wode pila bo ok mleka miala rozwolnienie , a najlepiej niech ci weterynarz doradzi , zawlaszcza , ze bedziesz musiala odrobaczac i witaminy dawac

Gość owczypiesio
Tez posiadam owczarka niemieckiego ktory kilka dni temu skonczyl roczek :) i musze powiedziec ze je wszystko zupy ryz makaron kasze miesko :P Jak byl malutki to pil duzo mleka i jadl twarozek (w duzych ilosciach). Jest okazem zdrowia dlatego ze nie faszeruje go sucha karma dla psow czy ta z puszki oczywiscie co jakis czas chrupie sobie chappi ale to tylko tak dla urozmaicenia ale nie zeby to byla codzienna dieta!! Rozwija sie bardzo dobrze, ma swietna forme- codziennie zaskakuje mnie czyms nowym :) :) :)

Gość mampytanko....
czy wasze owczarki mieszkaja w waszych domach?

Gość honey moon
ogólnie trzeci miesiac mu idzie...:) ma 9 tygodni, z tego co wiem to już jest ten moment że nie musi ssać matki hehh;) słodziutki jest:) dzieki za stronki bedę szkać info:)

Gość owczypiesio
Mój owczarek mieszka w pieknej budzie :P:P:P

Gość mampytanko
a dlugowlosy jest twoj ON?

Gość owczypiesio
Średni włos :P teraz w okresie wiosennym musze go codziennie wyczesywac jak by tak byl w domu to odkurzacz moglby chodzic non stop :P :)

Gość honey moon
mój na razie w domu:) bo malutki szkrabek:) a póznie będzie miec budę:) podobaja mi sie takie kryte gontem hehheh:)

Gość owczypiesio
Jeśli moge polecic to przepiekne budy robia w Bielsku-Bialej tam wlasnie zamawialismy bude jest cudna :P

Gość mampytanko
bo ja chce kupic dlugowlosego ON i tez bedzie musial w budzie siedziec ,bo moj ma alergie,a u mnie zawsze pies w domu byl i to dla mnie nowa sytuacja i bardzo mi zal psiaka i sie boje ,ze bedzie mu zimno i smutno i przykro,ze on tak w tej budzie siedzi.

Gość owczypiesio
moge wyslac na maila :P :)

Gość mampytanko
no i ja sobie pomyslalam,ze dwa psy,to lepiej niz jeden,aby nie byl smutny,ale i tak sie zle czuje gdy mysle o budzie.

ja myślę że najlepsza będzie karma dla szczeniaków Royal,Acana, dobrze zbilansowana ,z witaminami.Niech zdrowo rośnie maleńswo.Poproszę o fotkę bo miło patrzeć jak maluch rośnie moje gg2281786

Gość honey moon
mój ma byc też średniowłosy:) no ale budę na zimę nalezy ocieplic pieskowi, na pewno nie bedzie mu zimno w niej:) jesli macie zdjęcia swoich onków to wklejajcie:) ja myslę własnie nad imieniem...--->>>> moze pomożecie wymyśleć imię?

Gość mampytanko
????????????????????? ludzie czy wasze psy nie czuja sie samotne w tych budach???? czy nie marzna??? ile czasu jestescie w stanie im poswiecic???

Gość owczypiesio
Suczka :P podaj adres :P :)

Gość owczypiesio
Moja sunia wabi się Tora :):):)

Gość mampytanko
a jak kupiliscie psa,to odrazu zostal na dworze czy najpierw byl w domu????

Gość owczypiesio
jesli buda jest ocieplona to pieskowi napewno nie bedzie zimno- moj wlasnie taka posiada :) jesli chodzi o to czy pieskowi jest samotnie tak w budzie to powiem tak....Jesli ktos decyduje sie na owczarka to to nie jest pies ktorego sie przypnie do budy i zostawia na cale dnie! trzeba mu poswiecic duzo czasu uczyc go...Moj np kocha grac w pilke poprostu robi przy tym takie akrobacje ze patrze na nia z podziwem...zapinam ja do budy tylko na 1h dziennie jak psoci albo cos ale tak to biega sibuie po ogrodzie :)