Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssankkkkkaaaa

skin doctors HAIR NO MORE

Polecane posty

Gość sssssssankkkkkaaaa

mam pytanie do osob ktore uzywaly tego kosmetyku: chcialabym wiedziec czy wam pomogl? czy warto w niego zainwestowac? jesli ktos uzywal tez KALO INHIBITOR to prosze o porownanie tych kosmetykow. bede bardzo wdzieczna, zreszta mysle ze nie tylko ja;) mysle ze taka wymiana doswiadczen jest bardzo istotna przy drozszych kosmetykach. pozdrawiam i z gory dziekuje za wszystkie posty

Gość sssssssankkkkkaaaa
jest tez jakis preparat z tej firmy o podobnym dzialaniu, w nazwie ma MOUSSE (nie pamietam calej nazy) prosze tez o opinie o tym produkcie:) dzieki

Gość Marita22
tez byłabym zainteresowana

Gość sssssssankkkkkaaaa
bardzo prosze o pomoc, kto tylko cos wie na ten temat:) byloby super gdyby ktos podzielil sie swoja opinia:) moze ktos zna jeszce jakies inne, lepsze kosmrtyki na problemy z depilacja czekam na posty

Gość sssssssankkkkkaaaa
nie ma nikogo chetnego do pomocy?? szkoda;(

Gość sssssssankkkkkaaaa
??????????????????????????????????????????????????????????????

Gość sssssssankkkkkaaaa
szkoda:( myslalam ze ktos pomoze:( trudno, chic mam jeszcze nadzieje ze ktos sie wypowie

Gość podnooooooszeeeeee
powiedz cos o tym kosmetyku jak on dziala?

Gość sssssssankkkkkaaaa
ja czytala gdzies opinie ze on dziala podobnie jak KALO INHIBITOR, z tym ze ponoc jest lepszy. dzialanie mam takie ze zmniejsza odrastanie wloskow po depilacji, sa ponoc ciensze, jasniesze, jest ich mniej tak ze coraz mniej mozna sia depilowac. chcialabym wlasnie poznac czyjas opinie na ten temat, kogos kto juz uzywal tego kosmetyku

Gość sssssssankkkkkaaaa
niby zmniejsza potrzebe depilacji. zestaw kosztuje dokladnie 115zl, niby nie majatek, ale zanim wydam chcialabym zeby ktos mi cos o nim napisal, czy warto, czy ni. KALO kosztuje 90zl i jest go 60 mle, albo 150 i to jest wtedy sspray ktorego jest wiecej. a ze skin doctors to jest zestaw

Gość sssssssankkkkkaaaa
mam nadzieje ze dobrze wkleilam link:) poczytaj sobie dokladniej. zaraz poszukam KALO. ale na wizazu czytalam opinie ze Skin doctors jest duzo lepszy

Gość sssssssankkkkkaaaa
cos nie bardzo mi wyszedl ten link:) ale jak pokasujesz koncowke to sie otworzy. a jak nie to w googlach wpiszesz

Gość podnooooooszeeeeee
czyli dziala jak krokosz a krokosz kosztuje 20 zl na allegro

Gość sssssssankkkkkaaaa
tylko czy krokosz faktycznie jest skuteczny?

Gość hhhehhhehhehhh
a ja myslalam ze spin doctors FAITH NO MORE :D

Gość a co z tym krokoszem

Gość i co napiszecie cos

Gość a co ty na to
o mrokoszu juz bylo jest temat no poszukaj!!!

Gość raci
napiszci emi cos o tym produkcie? z gory dziekuwa

Gość raci
chce o tym produkcie cos wiedziec wiecej

Gość Aniusia21
up

Gość sssssssankkkkkaaaa
no coz, ten preparat ma spowodowac ze wloski nie beda rosly, ile w tym prawdy to nie wiem. na razie testuje, zainwestowalam 90zl i sprawdzam jakie to da efekty... jak co to dam znac, ale jesli ktos juz testowal to prosze o wypowiedzi. z gory dzieki.

Gość sssssssankkkkkaaaa
aha, chyba ze ktos zna jakis inne produkty tego typu to prosze dac znac:) wszystkie informacje sa mile widziane. moze ktos akurat natknal sie na jakis cudowny specyfik:)

Gość Aniusia21
ja bede testowac hair no more zapłaciłam juz na a llegro i napewno w nast tyg dostane go:)

Gość nanus
No i jak tam, dziewczyny? Działa????

tez jestem ciekawa czy kosmetyki tej firmy skin doctors sa naprawde skuteczne.przymierzam sie do kupienia kremu na zylaki do ciala, i na roztsepy.kto uzywal bardzo prosze om opinie.

Gość anitte
Cześć, Ja używam kosmetyku HAIR NO MORE i powiem wam, że jestem z niego bardzo zadowolona. Wcześniej goliłam nogi zwykłą żyletką i przez to stały się one bardzo mocne, grube i kłujące. Potem kupiłam ten preparat. Początkowo przy jakiś pierwszych 2 goleniach włoski ciężko - że tak powiem - odrywały się, ale teraz to już zupełnie bułka z masłem ;) Moje włosy z naturalne są ciemno czarne, a na nogach dzięki HairNoMore są dość jasne, słabsze no i nie kują ;) Acha, i miałam jeszcze problem z wąsikiem - do jego usuwania też używam Hair... i ze skóry twarzy powiem Wam, że z twarzy najlepiej mi on je usunął, lecz po usunięciu moja skóra na twarzy była bardzo wrażliwa na wszelkie środki myjące; raz po intensywnym pocieraniu (po podobało mi się, że mam taką gładką skóre) narobiłam sobie pod nosem bąbli :/. Z nogami i rękami nie miałam już tego problemu. I Hair... użwam od jakiegoś pół roku i teraz chciałam dokupić sobie krem.

Cze Ja też dziś trafiłam na to cudo w necie Walcze z włoskami już długo i w raczej bolesny sposób: depilatorem albo pastą cukrową Nie podoba mi sie jednak że po depilatorze wrastają mi włoski a na skórze robią się czasem ciemniejsze kropki no a pasta cukrowa wymaga wcześniejszego przygotowania no i też boli Co do Hair no more nie podoba mi się to \"ZASTRZEGAM SOBIE PRAWO DO ODMOWY WYSłANIA PRZESYłKI ZA POBRANIEM BEZ PODANIA PRZYCZYNY\" Dlatego nie wiem czy się zdecyduje To tak jakby ktoś napisał Jeśli mi zapłacicie to poprawie wam wygląd leśli mi sie bedzie podobało albo jeśli będe miał na to ochote