Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssankkkkkaaaa

skin doctors HAIR NO MORE

Polecane posty

Cze Ja też dziś trafiłam na to cudo w necie Walcze z włoskami już długo i w raczej bolesny sposób: depilatorem albo pastą cukrową Nie podoba mi sie jednak że po depilatorze wrastają mi włoski a na skórze robią się czasem ciemniejsze kropki no a pasta cukrowa wymaga wcześniejszego przygotowania no i też boli Co do Hair no more nie podoba mi się to "ZASTRZEGAM SOBIE PRAWO DO ODMOWY WYSłANIA PRZESYłKI ZA POBRANIEM BEZ PODANIA PRZYCZYNY" Dlatego nie wiem czy się zdecyduje To tak jakby ktoś napisał Jeśli mi zapłacicie to poprawie wam wygląd leśli mi sie bedzie podobało albo jeśli będe miał na to ochote

Cze Ja też dziś trafiłam na to cudo w necie Walcze z włoskami już długo i w raczej bolesny sposób: depilatorem albo pastą cukrową Nie podoba mi sie jednak że po depilatorze wrastają mi włoski a na skórze robią się czasem ciemniejsze kropki no a pasta cukrowa wymaga wcześniejszego przygotowania no i też boli Co do Hair no more nie podoba mi się to "ZASTRZEGAM SOBIE PRAWO DO ODMOWY WYSłANIA PRZESYłKI ZA POBRANIEM BEZ PODANIA PRZYCZYNY" Dlatego nie wiem czy się zdecyduje To tak jakby ktoś napisał Jeśli mi zapłacicie to poprawie wam wygląd leśli mi sie bedzie podobało albo jeśli będe miał na to ochote

Gość ja22p
to nie działa

Gość hairy
ja dostałEm go dwa dni temu. Ma ciemne włosy, nigdy ich nie depilowałem, ale one ostatnio zaczeły rosnąć znacznie. Dlatego go kupiłEm. Pierwszy raz był ciężki, nie wszystkie włosy zeszły, a jak zostawiłem go na ponad 10 minut, to dostałem wysypki. Jedynie coi to to że mam na ciele po usunięciu włoskow takie ciemne kropeczki, to jest nagorsze. Ogólnie produkt nie jest zły, pianka wystarcza na pokrycie jeden raz całego ciała. teraz akuart używam tego spraya na zablokowanie odrastania włosów. Mam nadzieję ze pomoże. A tsak a propo, To czy te ciemne kropeczki po usunięciu włosów, to zostaną już na zawsze? Chciałbym się tego głownie pozbyć

Gość MalaMiii
po jakiś czasie stosowania widac efekty ? Ja stosuję już 2 tygodnie i nie widzę zmian :(

Gość kiiaa
hej i jak sa efekty odpiszcie bo chciala bym bardzo tez sobie kupic taki krem lub spray przeciw wrastaniu wloskow probowalam juz wszystkiego nic nie daja pilingi pocieranie kremy po depilacji ostatnio mialam veet przeciwwrastaniu niestety nie pomogl dlatego chcialabym koniecznie sprobowac tego prosze o pomoc

Gość dp Kala
a czego w tym nie rozumiesz? jak ktoś jest menda i nie odbiera przesyłek a można to sprawdzić to takiej przesyłki nie dostanie a ty jakas ideologie dorabiasz do prostej sprawy-dorosnij

witam, od niedawna jestem posiadaczką zestawu skin doctors składającego się z pianki mousse magic oraz kremu slow grow zakupiłam na allegro u vitalmarket. pianka do depilacji nadaje sie do srednio grubych wlosow a ja niestety posiadam mocne i ciemne i srednio daje sobie rade, ale w sumie uzylam jej jeden raz wiec moze jeszcze kiedys do niej wrocę. postanowilam wlosy usuwac depilatorem po czym uzywac kremu slow grow opózniajacego odrost włosw zobaczymy czy to poskutkuje. narazie używam go od 2 dni także poczekam sobie troche na efekty. musimy pamietać ze niestety trzeba uzywac regularnie i mysle ze dosc dlugo zeby zobaczyc jakies efekty przynajmniej mam taka nadzieje:D pożyjemy zobaczymy jak to bedzie.

Gość kokoo lalala
jakies nowe wieści?

Gość och te kobiety
uwaga na podrobione produkty w Polsce ,ale gdy ma się orginał 100% satysfakcji pozdrawiam .

Gość ;) skin
hej używam tego kremu drugi raz i wlosy cięzko odchodzą dlatego muszę usuwać je maszynką mam nadzieje że to tylko początkowo tak a później już normalnie bedą odchodzić natomiast po zastosowaniu sprayu odczuwa się przyjemne uczucie chłodu ;D zobaczymy co dalej z tym się bedzie działo jest to napewno lepsza metoda od zwykłego ,,golenia ''