Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faberlic

Zrobiłabym wszystko....

Polecane posty

Gość ncjscn
a to pech...:classic_cool:

Gość faberlic
Cóz, zycie jest bardzo banalne... Ale chwile - tylko one sie licza.. Co robić..? płakac ze sie skończyły czy cieszyć sie ze były..?

Gość slodko-kwasny zapach
to ma cipka a nie facet :O

dzieki. Jestem podbudowana. Ciesze sie że tylko ja mam w sercu to co mam... wy macie popiól... Te wasze kupy. Nic wiecej.

Gość przykro mi
faberlic >>> fantastycznie opisujesz te piękne chwile, nie zważaj na debili poprosze o więcej mi nigdy nie było dane przeżyć tak pięknych uniesień i może nigdy ich nie doświadcze napisz coś jeszcze prosze :)

Fajnie opisane, wiem doskonale co masz na myśli. Mi też brakuje podobnych uniesień, podobnych uczuć. Podobało mi się szczególnie to: \"Facet po miłosnym uniesieniu odpoczywa lezac na plecach, skonany , wyciszony, spełniony.. Kłade sie na nim, jest cudownie spocony, ma spocone plecy, posladki, oddycha juz równo, powoli, prawie zasypia, leze na nim , jest bezbronny, całkowicie pode mna, wdycham sobie zapach jego karku, obejmuje mu głowe dłońmi... Jest cały mój...\" Marzę o takich chwilach z ukochaną kobietą, tylko żeby to była miłość wzajemna. Bo jak pomyślę o mojej byłej, która po wszystkim od razu się ubierała i szybko uciekała do domu, kiedy prosiłem ją wręcz o przytulenie się do mnie, to aż mnie w środku ściska.

to jeszcze to... wiemy ze mamy sie spotkac wieczorem.. cały dzien dłuzy sie niemilosiernie... w koncu jest, staje w drzwiach. Podchodzimy do siebie nieśmiało, nie dotykamy sie, zblizamy do siebie swoje twarze, wdychamy swoj zapach, nie mamy odwagi sie dotknac.... On robi nieporadny ruch reka, jakby chcial pogłaskac mnie po włosach, ale reka mu opada , wdychamy swoj zapach, do pocałunku jest jeszcze daleko, upajamy sie tym ze to jest nareszcie nasza chwila...... nie wierze w jego obecnosc, chodź jest na wyciagniecie reki... Boje sie go sploszyc... w nim zamyka sie cały świat... Nie istnieje juz nic. Patrze w jego oczy,i mysle: Boże... dziekuję.,...

.. przeciągam dłonią po jego plecach.... niesmialo, delikatnie.. czuje jak drzy... zaciska mocno powieki..ma na twarzy strach, lek, pomieszanie, niedowierzanie, błaganie o wiecej, rozpacz i szczescie.... nic nie mowi. jest obok , calym soba. Wiem ze mam go tu i teraz, tylko dla mnie, jest skupiony na tej chwili.... Oddychamy w tym samym tempie, jak jedna osoba... Slychac tylko tykanie zegara... wszystko jest cisza... oczekiwaniem..... szczesciem..... czas sie zatrzymuje.. Trwamy w zadziwnieniu.... jestesmy teraz tylko tu i tylko w tym momenice.... swiat nie istnieje... Nie ma nic poza ta CHWILA.

Widać, że to kobieta pisze, faceci nie mają aż takiej wyobraźni i zdolności wizualizowania :) Szkoda tylko, że ja nie trafiam na tak ciekawe kobiety, bo to świadczy o tym, że jesteś inteligentną osobą. No i na pewno namiętną :)

Gość przykro mi
a mi się płakać zachciało ...

Gość przykro mi
i nawet w takiej sytuacji widać jak BARDZO RÓŻNI ludzie są na świecie , każdy człowiek inaczej patrzy na te i inne sprawy.

Gość przykro mi
uważam, ze ten topik i posty autorki są esencją tego całego działu bo przeciez o to chyba wszystkim chodzi ... :) MIŁOŚĆ

Gość Iga rób na co masz ochotę
i nie zawracaj nam dupy 😡

Gość przykro mi
iga.>>> każdy z nas ma problemy uwierz :) jeden mniejsze , drugi większe (bardziej poważne) , ale każdy ma "coś na głowie" więc nie dramatyzuj w każdym topiku bo nie Ty jedna naswiecie nie jetseś szczęśliwa

Gość kiebzań
o matko, a ta (a moze ten?) znowu tutaj te swoje glupoty pisze. Wez w koncu zajmij sie czyms pozyteczniejszym. Ludzie - ignorujcie osobnika o nicku .Iga, bo to prowokator!

Gość przykro mi
iga.>>>nie wiem jak bym dramatyzowała i co bym w twojej sytuacji zrobiła gdyż uważam, ze nikt nie jest w stanie powiedzieć co by zrobił gdyby.... (moze jedynie przypuszczać) wiemy tylko wtedy kiedy znajdziemy się w takiej sytuacji ale czy myślisz, ze tylko ładni ludzie mogą być szczęśliwi?

Gość kiebzań
Mowie wam, nie dyskutujcie z nia!

Gość kiebzań
masz racje, licz na siebie i zamilcz, bo zes zalosna.

Gość przykro mi
iga.>>>no to w takim razie ejsteś w WIELKIM błędzie faberlic >>> wracaj!

Gość Carna orchidea
do" on bez nica- nie masz racji twierdzac ze kobiety ktore nie maja takiego polotu w opisywaniu swoich przezyc, emocji , uczuc, sa mniej namietne czy inteligentne.

Gość przykro mi
mogą być bardziej skryte, ale równie namiętne i kochajace ;)

Carna orchidea> Nigdzie nie napisałem, że tylko kobiety, które w taki sposób piszą są inteligentne i namiętne. Wierzę, że inne też :)

A ja tam Igę rozumiem. Chociaż myślę, że mogłabym stworzyć równie poruszające opisy spotkania z mężczyzną, pomimo tego, że tak jak Iga nie mam prawa, bo takie rzeczy są zarezerwowane dla pięknych i możnych tego świata.