Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jowita 79

rocznik1979 dzieciate i mezate

Polecane posty

Witam nie wiem czy już jest topik tego rocznika.To chyba modne.Zapraszam wszystkie chetne na pogaduszki.Atak wogóle to zbliża się trzydziestka nieuchronnie.Myslicie ze potem to będziemy \"stare dupy\" ups?

Gość jamaila
poziom tego tematu to ty obniżasz

Gość jamaila
obciągam z połykiem

Gość jamaila
obciągasz?

Gość ja jestem z kwietnia 79
:) ero meza zero dzieci, na razie spotykam tylko jakies popierdolki meskie, a wole byc sama niz na takie namisatki marnowac czas.

Gość wodolot
to nie ma fajnych facetów ??

Chyba się gdzieś pochowali.A swoją drogą,gdybym dziś miała szukać kogoś na całe zycie to nie wiem czy znalazłabym.Wszyscy myslą o jednym ,no może prawie wszyscy.

Gość 9791
ja mam synka i fajnie.... a facet? jak sie znajdzie odpowiedni to ok a jak nie to tez ok!!

Myślę ze kobieta z jednym dzieckiem jakos sobie poradzi,gorzej jak ma dwoje i jest sama.Wspólczuje takim.

Hm nie wiedziałam że to był rok niżu....Tak mało tu was Czy wyszłyscie juz za maż czy tylko ja byłam taka ....

Gość megg79
nie tylko ty jowita, ja mam męża od 5 lat i 6 letnie dzieko.... i miałam koleżankę Jowitę w podstawówce :D

Miło słyszec.Co nie spotkam koleżanke to same panny w wolnych związkach.One zazdroszcza mi , a ja im .Zadbane-nie zebym ja była jakaś rozlazła- ale jest w zyciu tyle codziennie do zrobienia że człowiek zapomina o sobie i o drobnych przyjemnosciach.

Gość megg79
ja się boję zmiany przemiany materii po 30stce :( nie chce przytyć....lubię swoją figurkę..... dziecko mam odchowane, też większośc znajomych jest stanu wolnego.... i uważają, że ja jakoś super poważna i odpowiedzialna musze być.... a ja mam jeszcze pstro w głowie.... i wcale nie czuję jakiegoś obciażenia z tego powodu że mam rodzinę.....wręcz przeciwnie, mam od nich takiego kopa pozytywnego i wsparcie.

No mnie to chyba otyłosc nie grozi teraz jestem szczupła a potem ...kto wie moze rzucą sie jakies fałdki.