Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Kas..

Boję się sexu ale strasznie mam na niego ochotę!!

Polecane posty

Gość ...Kas..

Mam pewien problem. Jestem młoda i mam faceta, który jest moim ''pierwszym''. On jest już doświadczony w tych sprawach(sex) ja raczej nie do końca. Wiem że on bardzo chce iść ze mną do łóżka jednak ja się tego boje-wiadomo, to mój pierwszy raz, ale chodzi o to że ja też tego bardzo a raczej strasznie chcę!!! ciągle o tym myślę i nie potrafię się na niczym innym skupić!! przecież to jakiś obłęd!!! co robić??

Gość ...Kas..
dodam jeszcze że jest między nami 13 lat różnicy-na szczęście my jej nie widzimy:) tylko nieprzyjemne są różne aluzje na temat naszego związku...jednak zdarza się je usłyszeć...

Gość dziewczyna chlopakaaa
pewnie obawiasz sie ciazy??Ile masz lat??Ja mam tak samo jak ty....identycznie...taka mam ochote straszna na to...kocham go i chce z nim to zrobic...ale boje sie ciaazy pomimo tego ze duzo czytalam o zabezpieczeniach i tak obawiam sie ze prezerwatywa peknie choc on juz to robil i powinien potrafic ja zalozyc....

Gość ...Kas..
sama nie wiem czego się boję! również dużo o tym czytam...i wszystkie sposoby nie są dobre, a najlepsze tylko naturalne, które są wykluczone! ile mam lat? lepiej nie mówić...16:/ a mój chłopak 29, na szczęście nam to nie przeszkadza!:) może chodzi mi o to że on miał już dużo kobiet w swoim życiu...i boję się że będę od nich gorsza...

Gość mmmmmmmymmmmy
do nauki a nie za seks - idiotko... ludzie 16 lat i seks czys Ty zwariowała !!! a twoj facet to powinien w pierdlu siedziec...

Gość mmmmmmmymmmmy
jak Cie kocha to poczeka na ciebie conajmniej 2 lata az bedziesz pelnoletnia... nie badz glupia, dobrze Ci radze. Twoi rodzice wiedzą ile lat ma Twoj facet ? co mowią ?

Gość Ona_niewiadoma
chyba was pierdolnęło! dla mnie 16 lat to wystarczający wiek- o ile jest sie do tego dojrzałym i wie sie ze to akurat z tą osobą chce sie przezyc ten pierwszy raz. nie obrazajcie dziewczyny!!!! teksty typu "do nauki a nie do sexu" to stereotyp. a zresztą ona i tak sama o tym zdecyduje. jezeli bedzie chciała to to zrobi jezeli nie to nie i proste! ja tu nie widze zadnego problemu. czujesz sie gotowa? zrób to ;) pozdrawiam ;)

Gość mmmmmmmymmmmy
chyba cie pogieło, nie mąć jej w glowie... jest za mloda na takie rzeczy... powinna poczekać przynajmniej do 18 wtedy bedzie wystarczajaca dojrzala aby podejmowac takie decyzje...

28 lat i 16?? :/ radzę Ci poczekać. Sam fakt użyci wyrażenia \"boje się seksu\" mówi o tym że chyba nie jesteś na to gotowa. Uwierz że do tego trzeba dojrzeć nie tylko fizycznie... Ile z nim jesteś? Naprawde tego chcesz, czy może \"zachciało Ci się\" po jego jednozncznych sugestiach? przemyślałaś to, wiesz że go kochasz, jesteś świadoma konsekwencji, jakie niesie za sobą seks i jesteś gotowa je w razie czego na siebie przyjąć? Sprawdziłąś go i wiesz na pewno że jest tego wart? Pamiętaj że chcesz oddać mu to co masz najcenniejszego . . . Przemyśl to co Ci tu napisałam i podejmij decyzje. Mam nadzieje, że słuszną

Gość pani łosoś
sex jest dla ludzi ,ale pamiętaj żeby mieć łeb na karku.nie zapomnij o antykoncepcji żeby ten 1wszy raz się dzieckiem nie skończył!

Gość mmmmmmmymmmmy
sex jest dla ludzi dorosłych...

nie przejmuj sie ze miedzy wami jest duza roznica. U mnie jest 12 lat róznicy i jest cool.:)

Gość Ona_niewiadoma
sory ale PRWDZIWEJ dorosłosci nie osiąga sie w wieku 18 lat!!! to co tu piszecie jest smiesze! kazdy dojrzewa w innym tempie-jedni szybciej inni wolniej ja napisałam tylko ze jezeli wie ze jest gotowa i dosc do tego dojrzała to prosze bardzo. tylko pamietaj o antykoncepcji ze dzidziuś jakos nie wyszedł. naprawde nie chce kłótni bo nie ma o co!

Gość mmmmmmmymmmmy
ja sie nie kloce, ale czy Ty sama siebie slyszysz... 16 lat i seks... ja mam 23 i tego nie robilam bo czekam na idealny moment chce to zrobic z tym wlasciwym i jedynym... ona ma dopiero 16 lat i moze bardzo tego zalować... ale nie wiem moze ona ma inne wartosci...

Jak dziewczyna pisze że się boi to chyba wiadomo że nie jest na to gotowa. Zresztą spójrzmy prawdzie w oczy. . . 26 - letni facet i 16-letna dziewczyna ? przecież to dziecko jest :/ Nia mam nic przeciwko różnicy wiekowej o ile NIIE mamy doczyniena z: dziecko + dojrzały facet. ehhh...

Gość mmmmmmmymmmmy
29 letni... czyli 30 letni prawie :(

Gość mmmmmmmymmmmy
cos tu jest nie tak... Twoi rodzice wiedza z kim sie zadajesz ? co myslą o tym związku ?

Gość nic sie nie przejmuj
gadaniem starych ciotek, że seks nie dla ciebie, twój wiek to norma na rozpoczęcie współżycia, przynajmniej statystycznie; Pamiętaj o zabezpieczeniu, co już z 5 osób ci tu powiedziało, i spróbuj się jakoś zorientowac, czy twój facet nie jest z toba tylko dla seksu, nie wiem jak jest między wami i ile się znacie, i jak ciebie traktuje, ale różni są faceci i spróbuj mu się przyjrzeć pod tym kątem; Dla ciebie zawsze lepiej, jak on dłużej poczeka, bo wtedy wiadomo - to co trudniej zdobyć, bardziej sie szanuje, ale jak masz faktycznie ochotę, to sie nie przejmuj i próbuj; seks jest dla ludzi, i nie uważam że dziewictwo to nacenniejsze co masz, jak to ktoś tutaj napisał

i aż mi sie jej żal nawet zrobiło... Pierwszy facet - oby tylko się nie rozczarowała... No bo co, 29 -latek nagle zakochał się bez pamięci w 16stce i oczywiście zależy mu na tym co zazwyczaj sie robi w wieku 16 lat- czyli romantyczne spacerki itp.? :( Chyba nie. Oby nie przejechała się na nim bo to jej pierwszy chłopak, czego absolutnie nie życze- ale radziłabym być ostrożniejsza. . . pozdrawiam

nic sie nie przejmuj -> starą ciotką nie jestem . JA a jednak upierałabym sie przy tym że to, że dziewczyna sie chłopakowi oddaje to najcenniejsze co może mu podarować. No chyba że Ty masz inny system wartości, w co nie wnikam

Gość mmmmmmmymmmmy
ale po co seks od razu - sa inne sposoby okazywania sobie milosci... glebokie pocalunki,pieszczoty... moze spróbujcie milosci francuskiej jak juz coś wiecej checie robic ale na seks sie nie zgadzaj...

Gość to jest pedofilia
rozdziewiczy cię i poszuka inne idiotki, zamiast zająć się nauką, to ona nie moze przestać myśleć o sexie. Lepiej niech cię cipa swędzi niż byś miała zostać 16 letnią samotną matką

Gość nic sie nie przejmuj
eh, tak sobie napisałam, o tych starych ciotkach, ale proszę bez obrazy; tylko denerwuje mnie, jak się mówi, że to co dziewczyna może dać najcenniejszego, to dziewictwo, tak jakby dziewczyna miała jedyną cenną rzecz: tą między nogami; a faktyvcznie tak z boku patrząc, to podejrzanie to wygląda 29 letni facet zakochany w 16 latce; na pewno mają różne wyobrażenia na temat "miłości";) Ale jak wiadomo, ludzie są różni i może akurat trafiła na jjakiś wyjątek

Gość też miałam tak jak ty
ja młoda, on dojrzały i wolny. Potem okazało się, ze miał zonę i dzieci, ale juz po fakcie, a ja byłam dla niego przygodą. Wrócił do zonki huj jeden

Gość mmmmmmmymmmmy
sluchajcie a moze to prowokacja :)

Żyjemy w takim świecie a nie innym . 30 latek nie oczekuje od swojej \"kobiety\" tego co 16letna dziewczyna od swojego chłopaka

Gość ...Kas..
hm...ja nigdy nie przypuszczałam że może mnie z nim cokolwiek połączyć ale stało się i tego nie żałuję! moi rodzice nie mają nic przeciwko, mama nawet bardzo go lubi! On jest strasznie infantylny, a ja jak na swój wiek strasznie poważna, nie jestem idiotką, która nie wie co robi... A on nie ma żadnej żony...bo nie ma bierzmowania i nie jest oszustem!!! Gdyby na tym świecie byli tylko tacy faceci to świat byłby piękniejszy!!! no może bez przesady...bo było by to by trochę nudne:)

Gość ...Kas..
i nie pierdolcie że jestem dzieckiem i że to jakaś pedofilia!!!! Ludzie!!! na miłość boską!!!! A postawcie się w mojej sytuacji...nie mówię że jest ona jakaś niewłaściwa...ale na pewno nie chcielibyście czytać na ten temat takich nieprzyjemnych konwersacji!!!!