Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta555

IN VITRO proszę o pomoc

Polecane posty

Gość marta555

potrzebuję zasięgnąć informacji na nurtujący mnie temat: in vitro. Mój mąż najprawdopodobniej nie może mieć dzieci... w sumie do końca jeszcze niewiadomo... na czym dokładnie polega in vitro i pzede wszystkim koszt takiego zabiegu... niby tak wiele przeczytałam na ten temat, ale proszę o wypowiedź w tym temacie... nie ma to jak informacje kobiet doświadczonych w tym temacie... dziękuję...

Gość moz
Najpierw zróbcie badania........ nasienia(spermiogram), hormonki Twoje i męża , drożnosc jajowodów, monitoring cyklu, urolog, androlog, zresztą sama nie wiesz czy to akurat Twój mąż ma problemy........ Najlepiej udać sie do gina i powiedzieć ze staracie sie o dziecko i niestety nie wychodzi. Niepłodność podjrzewają po ROKU starań bez zabezpieczenia....... Wtedy powinien skierować Was do kliniki leczenia niepłodnosci.( Powinien dać skierowanie jeśli to Panstwowa klinika/przychodnia) A jeśli chcesz wiedzieć wiecej o in vitro zajrzyj do googla a tam znajdziesz bardzo dużo wyczerpujacych informacji. Zresztą najpierw a to zależy od wyników mozna spróbować IUI (inseminacji). Co do ceny to raczej nikt konkretnie ci nie poda ponieważ koszty są różne począwszy od ok 6 tyś siegajace nawet do kilkudziesięciu tysiecy......... również zależy od ilości wykonanych zabiegów, transferów i leków.

Gość moz
ten drugi link na 19585 sie konczy

Gość marta555
dziękuję Ci ślicznie :)

Gość Accu81
zapraszam na temat - klinika "Novum", mamy tak sporo doświadczenia z in vitro i innymi metodami.

Gość marta555
witam, witam :) właśnie czytam Wasze forum :) dziękuje za zaproszenie :)