Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzywa uszatka

Przebiłam uszy u kosmetyczki i MAM JE KRZYWO. Pomozcie !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość krzywa uszatka

Wyciagnąc???? Zarosną sie??? Mam kolczyki, ktore mam nosic miesicac....JEstem zla bo to nie pierwsza moja dziurka....jak tak dalej pojdzie to bede mies sito a nie uszy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość imagiination
przekluj sobie pipe :P tam nie bedzie widac czy masz krzywo czy nie,i tak kazdy ciw eystuka :P :D

Gość rzecznik
na moje oko to noś krzywo

Gość krzywa uszatka
glupek.....a ja mam problem mlotku..... czy ktoras z was wyciagala kolczyki po przebiciu i jej zarosla dziurka ja mam po 5 dziurek w kazdym uchu i w koncu chaialam porzadnie miec przebite na dobrej wysokosci jedne dziurki....i wyszlo do dupy !!! a specjalnie polazlam do kosmetyczki

Gość krzywa uszatka
jest roznica 3 mm !!!!!!!!! i jeden patrzy na wprost a drugi na zewnątrz :(((((((((((((((((((((((((((

Gość krzywa uszatka
na wysokosc jest rowno....ale odleglosc od glowy jest nierowna...az 3 mm roznicy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jak je teraz wyciągniesz to
na pewno dziurki sie zarosną .

Gość yhy
to wyjmij dwa kolczyki a jak ci dziurki zarosna to jeszcze raz przebijesz...i idz do tej kosmetyczki z reklamacja,moze nastepny raz przebije ci za darmo

Gość krzywa uszatka
jak patrzylam u niej do lustra to wydawalo mi sie ok.....ale mialam je wtedy czerwone i z resztą chyba w lekkim szoku bylam :] wiem ze nie trafila w tą dziurkę jedną namalowaną bo ją zmywala wacikiem !!!!! nawet wlasnie mi gadala ze ją zmywa zeby nie bylo widac!!! wiec w nią nie tarfila :O nastepnym razem przebije SAMA!!!! albo gdzie indziej.....ale na pewno nie tam.....I NIE PISTOLETEM

Gość krzywa uszatka
martwie sie ze nie zarosną bo są to grube kolczyki

Gość na pewno się zarosną

Gość yhy
jak w razie bedziesz przebijała drugi raz to tylko PISTOLETEM...nie przebijaj niczym innym bo moze ci sie paprać(że tak powiem) wiem cos o tym...a co do tego zarosniecia to powinno ci sie zarosnac,ja tez mam jedna dziurke po pistolecie i sie zarosła(hmmm w sumie to taka kulka sie zrobiła),,,ale mojej kolezance całkowicie sie zarosła

Gość rwfrggree
jezu,co wy z tym "sie zarosła"? bleee moze "się zrosnąc" ale zarosnąc bez się :/idz do babki z reklamacja i niech ci przebije obok,chociaz nie,jak mowisz ze ona taka "lewa" to niech teraz nie przekluwa,bo jeszcze ci polaczy te dwie dziurki...a nie mozesz sobie sama przekluc? kosmetyczka to w ogole najgorszy pomysł na osobe do przekluwania...:)

Gość krzywa uszatka
nie chce przebijac pistoletem bo co jak znowu ktos nie trafi?????????? ja mam juz jedną are dziurek tylko ze są za wysoko teraz mam drugą....tylko ze krzywo jak na razie zadna dziurka u mnei sie nie zarosla a mam ich z 5 na kazdym uchu....w nosie sie zarosla, ale jest slad :O

Gość rwfrggree
przekluj se sama te 3 mm dalej i nie przeżywaj

Gość yhy
to moze sobie daruj te kolczyki wogóle...bo jak tak dalej pojdzie to bedziesz miała same dziury

Gość rwfrggree
ja tez mam slad po przekluciu na nosie,chociaz dziurka zarosła juz dawno..w uszach mi zarastaja po kilku miechach,ale to wszystko zalezy indywidualnie od organizmu

mi przebijała ciotka-też mam krzywo.Jeżeli nosze wkładane to tak tego nie wida,ale jak już chce takie dłuższe to nie moge,bo perfidnie widac.Ale to kwestia podejścia-ja się z tego śmieje:P

Gość yhy
a tak swoja droga to ta kosmetyczka to chyba jakas slepa była ze nie trafiła w kropke

Gość krzywa uszatka
no slepaaaa moglam sama przebic wyszloby rowno ide do pielegniarki co przebija uszy a Ty z "przezywaniem" nie zagladaj tu jak Ci cos nie pasi matole

Gość krzywa uszatka
tak tylko ze ja w pracy muszę miec zawiazane wlosy :O i chcialam porzadnie wygladac a nie jak pol dupy zza krzaka tak wiec mi nie do smiechu

jak wyjmiesz kolczyk dziorka sie zrosnie ale zostanie slad napewno. ja przebilam sobie sama igla lekarska najpierw przylozylam lod posmarowalam spirytusem i ciach ani troche nie bolalo;p;p

Gość krzywa uszatka
Freak On A Leash ja juz przebijalam wiele razy uszy, bez znieczulenia, tylkoo dezyfekowalam igle i kolczyk pielegniarka kazaala isc tam gdzie mi to przebijali zeby poprawili :( a ja to pierdole i sama dzisiaj przebije jak nalezy....najwyzej bede miec ich milion piecset ale bedzie rowno moja mama tez sama przebilala a ma tylko mm roznicy a ja az 3mm i to za 36 zł..............rewelacja

Gość krzywa uszatka
Freak On A Leash jaką igłę polecasz ? modle sie tylko zeby mi sie nie spapralo ten kolczyk jest doscyc gruby :O i bede musiala zrobic mega dziure :(

Gość krzywa uszatka
chyba ze zmienie kolczyki, ale boje sie ze mi sie zapaprze :(

uzylam cieniutkiej igielki o ile pamietam to 0,4-0,5 nawet jesli kolczyk jest gruby dziorka sie rozejdzie. a wogole ja na twoim miejscu tak czy inaczej zlozylabym reklamacje przynajmniej polowe kasy zeby oddala

Gość krzywa uszatka
hej nie zdarzylam Twojego postu przeczytac kupilam grube igły 0.7 i 0,9 mam nadzieje ze nie za grube biore sie do roboty .......... i wloze mniej paskudne kolczyki reklamacji nie zloze....mam dosyc juz tej "pseudokosmetyczki" szkoda, ze sie wtedy bardziej nei przyjzralam....no ale ona chyba juz wiedziala ze źele je przebila....liczyla na to ze sie nie skapne :O i tak tez bylo....i tak pewnie wcisnelaby kit ze są opuchnięte bla bla bla itd.

Gość krzywa uszatka
dzieki juz po wszystkim :D oby sie dobrze zagoiło pozdrawiam