Texassss 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 heheehe wygrałas ::D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy Napisano Kwiecień 20, 2007 albo homeseksualisci---ksieza to by najchetniej ich wykleli a sami nimi sa---u mnie w miescie to proboszcz był gejem i go wywalili do innego miasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szalallala Napisano Kwiecień 20, 2007 wszystko byloby w miare okej, jakby ten kosciol co tak zacheca do wielodzietnosci, jakos tym wielodzietnym rodzinom pomagal. A tu: rozmnazajcie sie, a jak zarcia braknie, to radzic sobie samemu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy Napisano Kwiecień 20, 2007 własnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prada7 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Szok!!!! to co jest napisane na tej stronie z linka autorki!!!!Jakieś jedno wielkie przekłamanie!!!!A niektórzy niedoinformowani je czytają i sieją propagandę. Tabsy wstrzymują owulację, wiec siłą rzeczy plemnik nie ma co zapłodnic, chocby jakimś cudem przedostał sie przez zagęszczony śluz, powstały w wyniku równiez działania tabletek antykoncepcyjnych. I nie zamierzam słuchać jakiegoś księdza, który mi piepszy o naturalnych metodach antykoncepcyjnych na niedzielnej homilii, on mi później nie pomoże jak będę z 20 kg nadwagą przez 9 miesięcy tachać ze sobą brzuch. Żal mi tych dzieci, które urodziły się jako 4,5,6-te i którym poswięca sie tam mało uwagi i czasu i które z zazdrościa spoglądają na zamożniejszych rówieśników.Żal mi tych matek, których spódnicy trzymają się dzieciaki, a kolejne wisi przy cycu matki i stoją w kolejce po żałosny zasiłek jaki oferuje im nasze państwo. Decydujmy sie świadomie na dzieci, dajmy im miłość, czułosc i poswięcajmy im masę uwagi, a nie substytuty tych zachowań.Nie żyjmy w maraźmie jaki chcą nam zafundować bliźniaki wraz z LPRowską świtą.To jest chory rząd i uchwala chore decyzje.I tyle.Zbulwersowałam się:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Texassss 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 no ja to w szoku byłam jak to przeczytałam serio...i jeszcze kawy pic nie mozna a jak czytałam te podrozdziały i te mity to juz w ogóle miałam mętlik w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pcl Napisano Kwiecień 20, 2007 a ja slyszalam,ze jak np. uparwia sie seks bez zabezpiuecznie i zeby uniknac ciazy to mozna wziac kilka tbaleket anty ..... tylko ze rozne skutki moga byc.... niby maja dzialac tak jak ta tabletka 72 po. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szalallala Napisano Kwiecień 20, 2007 wracajac do antykoncepcji. Jako lekarz wiem, jak bardzo tabletki sa skuteczne, biore je jak w zegarku,a mimo to mam takie schizy co miesiac, ze nie wyrabiam. Ja wiem - okres sie spoznia jeden dzien, to nic dziwnego. Ale ja od razu sobie robie test ciazowy. A czesto po 5 minutach od testu dostaje okres:) Jestem nienormalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prada7 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 szalalla Wyluzuj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szalallala Napisano Kwiecień 20, 2007 pcl - nie rob eksperymentow, bo to wcale tak nie jest. Rzeczywiscie, pewne tabletki anty moga tak zadzialac, ale trzeba wiedziec jakie i w jakiej dawce. Ale nawet ginekolog nie bedzie robil eksperymentow, tylko da "postinor". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość racice Napisano Kwiecień 20, 2007 szalalala,wykorzystam to,ze jestes lekarzem ,czy to prawda, ze tabletki działają od pierwszej zazytej??i z gory przepraszam za prywatę ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy Napisano Kwiecień 20, 2007 to sie zabezpieczaj dodatkowo gumka---wtedy bedziesz miała 100% pewnosci ze nie jestes w ciazy i nie bedziesz musiała sie co miesiac tak zamartwiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Texassss 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 no a ja jakie mam schiozy kochana....jak mam lekko brzuch nabrzmiały to juz mi sie wydaje ze jestem w ciąży..a powiedz mi szalallala czy jesli po 11 godzinach wypiłam drinka i kochalam sie potem z chłopakiem to mogło cos pojsc nie tak ?? bo minął tydzien a mi dziwnie niedobrze...moze to znwou przewrazliwienie hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 a mnie zjechaly na topicu ktory zalozylam, ze nie mam racji mowiac ze nie wystepuje owulacja podczas przyjmowania anty... :O bo tez rozne rzeczy mozna bylo wyczytac na niektorych topikach... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3411645 skutecznosc anty to 99.98 % wiec czy te 0.02 mozna zaliczyc do wystepowania owulacji??? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szalallala Napisano Kwiecień 20, 2007 opowiem Wam historie z zycia wzieta: Przychodzi do mnie do gabinetu panna, w ciazy oczywiscie. No i sie rozkleja. Ze przeciez tabletki mialy dzialac, a tu taki klops (u mnie byla pierwszy raz, jakis inny lekarz dawal jej recepte na tabletki). No to ja sie pytam, jakie brala, czy sie do zasad stosowala... Na to ona: to je sie codziennie bierze??? Zamurowalo mnie. Ona myslala, ze tabletke sie bierze PRZED stosunkiem. Wiec brala raz, dwa razy w tygodniu. Ja sie pytam: Lekarz Pani tak powiedzial? A ona: no, cos mi tlumaczyl, ale ja nie zalapalam, i glupio mi bylo poprosic, zeby wyjasnial, to zrobilam po swojemu. Taka babska logika :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy Napisano Kwiecień 20, 2007 to co ona nie umiała ulotki przeczytac?...wariatka jakas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Texassss 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 ooo niee...niezła.....czyli tak na prwde to tylko zagrazają nam wymioty,biegunka, alkohol ? nieregularne branie, kawa? i te soki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 heheh shalala dobre dobre, trzeba miec pojecie zeby tak robic serio i ze sie jej nic nie poprzestawialo... i kolezanek nie miala ze ja poinformowaly... o kurde chyba w pizdzie miala rozum inaczej tego nazwac nie mozna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szalallala Napisano Kwiecień 20, 2007 Odpowiadam: *** Jezeli pierwsza tabletka zostala wzieta zgodnie z instrukcja, to jest w wiekszosci przypadkow pierwszego dnia okresu, to dziala od razu. Niektorzy radza, zeby przez pierwszy tydzien dac sie tabletce rozkrecic, i jechac jeszcze z gumkami. inna sprawa, gdy zmieniamy tabletki na inne i robimy tygodniowa przerwe miedzy opakowaniami. Wtedy gumke trzeba stosowac. *** Texassss, po alkoholu nic Ci nie powinno byc, jezeli nie zwymiotowalas po wzieciu tabletki. Alkohol nie powinien sprawic, ze tabletka bedzie gorzej dzialac, pod warunkiem, ze nie wymiotujesz, nie przesadzasz z alkoholem i nie popijasz nim tabletki:-) A ja z gumka nie potrafie, chyba ze musze. Ja lubie czuc swojego misia na zywo. Tym bardziej, ze jakby byla wpadka, to nie byloby az takiego dramatu:) Ale schizy mam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Texassss 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 dzięki szalallala :) a tych schiz to chyba nigdy sie nie wyzbęde :p moj facet to juz wariuje przeze mnie i mowi zebym sie uspokoiła bo juz sam nie wie czy ma kase odkładac na wózek czy nie :p a tak serio to za młoda jestem na dzidziusia....chcę sie jeszcze uczyc i dobrą prace znalezc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szalallala Napisano Kwiecień 20, 2007 0.02% to jest bardzo mala szansa. Ale jest. Ale to nie dlatego, ze pigulka sama w sobie nie jest skuteczna, najczesciej to niestety nasza wina. Spozniona tabletka, branie antybiotykow, bulimia (czeste wymioty) etc. Jak sie trzymacie instrukcji dziewczyny, to powinno byc okej. No i tak jak mowie - bez histerii z tym soczkiem grejfrutowym. Pijcie, tylko nie popijajcie nim tabletki i odczekajce troche po jej wzieciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy Napisano Kwiecień 20, 2007 i jakos zeszłysmy z tematu religijnego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość imagiination Napisano Kwiecień 20, 2007 NO TO SIE PUSCZAJCIE-DUPY DAWAJCIE-DZIECI ZABIJACIE I ZEBY WASZ SZLAG TRAFIL WSZYSTKIE!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zalosne picze!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Texassss 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 uspokoj sie dziewczynoo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy Napisano Kwiecień 20, 2007 zeby ciebie szlak trafił wariatko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szalallala Napisano Kwiecień 20, 2007 imagination - jestem z tym samym partnerem 7 lat i byl moim pierwszym i jedynym mezczyzna. Niestety, nie mamy swojego mieszkania i nie stac nas na dziecko. Slubu koscielnego nie planujemy, bo on jest ateista a ja buddystka. Czy uwazasz, ze sie puszczam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy Napisano Kwiecień 20, 2007 zamiast siedziec na forum idz daj ksiedzu na tace fanatyczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Texassss 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 zestresowała sie kobitka.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 imagiination mowisz to osobie??? nie ladnie nie ladnie... shalalala a jak to jest po odstawieniu, czy to mozliwe aby lipido nie skoczylo i zostalo na poziomie 0??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szalallala Napisano Kwiecień 20, 2007 kto mi pomoze, jak urodze? kosciol? a moze Ty mi pomozesz, imagination, na pewno jako katoliczka jestes pelna milosierdzia i milosci do blizniego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach