Gość yhy Napisano Kwiecień 20, 2007 no własnie widac jaka jest pełna miłosierdzia jak nam zyczyła zeby nas szlak trafił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szalallala Napisano Kwiecień 20, 2007 Wesolutka - niestety, libido to sprawa bardzo indywidualna. Niektorym dziewczynom idzie bardzo do gory na tabletkach, innym w dol. Tka samo z odstawieniem. Wiec, niestety, odpowiedz brzmi, tak, jest to mozliwe. I tak naprawde niewiele mozna zrobic. Seksuolodzy twierdza, ze im kobieta uprawia wiecej seksu, tym wiecej go chce. To nie do konca jest tak u wszystkich, u mnie na przyklad temperament utrzymuje sie na stalym poziomie, ale wiem, ze niektore Panie po zwiekszeniu ilosci "upojnych nocy" maja wyzsze libido. Sprawdz tez swoja diete, moze jest za ciezka. Byl taki czas, ze jadlam byle jak, same fast foody, i totalnie mi sie odechcialo:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 ehh jesli mozna cos powiedziec o diecie... caly dzien w pracy kanapki, czasem jakies czpisy, jesli fast foody to zazwyczja piza, ale robiona przez nas samych, wczesniej tez duzo jadlam fastfoodow i mialam checi caly czas wiecej niz moj facet, a nawet teraz nie wrocilo nawilzenie jakie mialam kiedys... i z tego wzgledu teraz zaluje ze w ogole bralam... niby bym chciala a jednak jest jakas bariera ze mi sie nie chce... ehh moja ginekolog za duzo o tym nie mowila, ale powiedziala ze zawsze jest wqiekszy apetyt na sex, dlatego ja sie dziwie... bo u mnie jest na odwrot. gdzies wyczytalam ze moge miec problemy z tarczyca... kiedys podejrzewaligdy bylam w podstawowce, ale usg wyszlo ok... i kiedys mialam temperament jak jakas nimfomanka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 staram sie jesc zupy i jakies dania na cieplo, lubie zupke zjesc oczywisice zaley jaka ale lubie, razem mieszkamy wiec trzeba cos gotowac :) przyznam sie ze nie codziennie, czesto na szybkiego cos smarzonego i ziemniaczki np... czasem jogurcik, ehh wiem ze kiepsko sie odrzywiam, ale dalej szczupla jestem tylko brzuszek jedynie rosnie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szalallala Napisano Kwiecień 20, 2007 zrob badania na tarczyce jeszcze raz, ale nie usg, tylko badania krwi, na hormony, bo jesli tarczyca ci rzeczywiscie nawala, to na pewno ma wplyw na libido. Ja wiem, ciezka sprawa z tym zdrowym odzywianiem. szczegolnie, jak nie ma sie kuchni tylko dla siebie (ja niestety nie mam). Ale coz... trzeba sie starac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 dziekuje :) w nastepnym tygodniu ide na zastrzyk wzw bo bede miala zabieg w pazdzierniku powieksza mi przegrode nosowa. a to dopiero drugie szczepienie. zapytam sie pani doktror łaski nie robi, ze das skierowanie z reszta jak nie bylo mojej rodzinnej to druga babka sie zaniepokoila ta moja tarczyca. i od jakiegos czasu moze ok 1,5 roku jeszcze bardziej nerwowa jestem niz kiedys :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 my mieszkamy na stancji wiec mamy kuchnie dla siebie wynajmujemy od rodziny mieszkanie, ale ja duzo pracuje i pozniej nie chce mi sie najzwyczajniej stac p-rzy garach, zmeczona jestem po 10 godzin dziennie siedze w sumie, ale to cholernie wykancza mnie... staram sie gotowac ale nie zawsze to robie i czesto przesalam, ucze sie :P imagination poszla na inny topic cos zalozyla o folii spozywczej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szalallala Napisano Kwiecień 20, 2007 trzeba ja uswiadomic, ze od folii spozywczej moze jej sie dziecko szatana zainstalowac w brzuchu :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach