Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 555

co to może znaczyć?

Polecane posty

Gość 555

Poznalam kogos w sobote i od niedzieli piszemy smsy...on mi komplementy prawi, wczoraj gadalismy baaaaaaaardzo dlugo przez tel...ja odcielam sie od facetow,wiec nie niechce zle zinterpretowac jego slow i czynow.Potrzebuje pomocy:)

Gość niedowierzająca23
to znaczy ze chciał porozmawiać a jak przez kilka kolejnych dni bedzie wydzwaniac to znaczy ze chce czegos wiecj np przyjazni a potem moze jeszcze czegos wiecej a najlepiej zebys nie była jak małe dziecko spytaj się go wprost jakie sa jego plany wobec ciebie. kto pyta nie bładzi prawda?

Gość 555
dzieki:) ale sadzisz,ze takie postepowanie moze znaczac poczatek czegos? nie mam sily pakowac sie w cos znowu toksycznego...;/

Gość wewe
to może być cokolwiek niby skąd mamy to wiedzieć skoro nawet ty nie wiesz?

Gość weszłam tu dla Ciebie
ze jest zainteresowany ale to za malo czasu... dopiero 2 dni.. a zainteresowany w sensie nie ze kocha, ze chca z toba chodzic tylko lubi rozmawiac, poznaje cie w ten sposob i wiel moze sie u was jeszcze zmienic;) dlatego nie zdziw sie jak po 3 dniach juz tak nie bedzie itp:0

Gość wewe
555, jak ty z góry, praktycznie nie znając faceta, chcesz coś zakładać, to ryzykujesz faktycznie emocjonalne zaangażowanie w kolejny, toksyczny związek poznaj faceta lepiej i tyle

Gość chce cie przeruchac
proste jestem facetem , po prostu wpadlas mu w oko i chce cie zaliczyc to wszystko... jak by bylo inaczej to nie prawilby jakis pojebanych komplementow znajac w sumie pare godzin :/

Gość weszłam tu dla Ciebie
20.04] 15:09 ok to prawda jelsi bedzie tak robil po 1 miesiacu, 2 a nawet po pol roku to znak, ze jest zainteresowany ale jesli nie adoruje cie tylko tak dzowni i rozmawia to znak, ze lubi z toba gadac i tyle:) pytac sie kogos o pany juz po 3 dniu? poznania? zwiałabym! mozesz sie pytac po 3 mies po pol roku:)

Gość 555
oj to sa komplementy pod wzgledem wygladu, bo przeciez mnie widzial w sobote jak sie poznalismy...nie dopatruje sie tu podtekstow do zwiazku, po prostu jest milo poki co jak sie poznajemy, ale...