Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mathilda M

dyskryminacja w pracy ze wzgledu na wiek i stan cywilny

Polecane posty

Gość mathilda M

moze nie do konca dyskryminacja, ale mam dosc tych kasliwych uwag ( od wspolpracownikow) nie szefowej: ja powinnam pracowac wiecej bo nie mam rodziny i jestem mloda kazda dodatkowa rzecz, ktora zrobie_jak ma czas bo nie musi gotowac mezowi nieistotne ze koncze 2 kierunek studiow i mam dodatkowa praca_ dlaczego nie mnoga zajac sie wlasnym zyciem moze nakrecilam i bez sensu to ale chialam musialam to wyrzucic z ciebie

Gość mathilda M
siebie

Gość Francuski szampan
napisz po Polsku bo nic nie rozumiem

Gość mathilda M
nie umiem -90%wspolpracownikow jest ode mnie straszych o jakies 20 lat, jestem jedyna osoba wolna (czyli nie posiadajaca meza) mnie to nie przeszkadza, ale przeszkadza im - i jest powodem codziennych kąsliwych uwag , dyskusji!!!!!

Gość a mnie wkurza to ze podczas
kazej rozmowy kwalifikacyjnej pytaja sie czy mam dzieci lub czy zamierzam miec. Co to ich obchodzi ?!

Gość wiesz co ja jestem
starsza od ciebie o te 20 lat. mąż już zmarł, dzieci nie mam i mnie mówią to samo. możesz więcej pracować bo jesteś sama :) ale ja, mam to gdzieś co mówią inni, niewiele mnie to zajmuje. pozdrawiam.

Gość i tak ma byc
a co ty masz do roboty? wiesz co to mąż dzieci ,przyjdziesz do domu włączysz kompa i co? leżysz.Wiec bądż tak dobra i słuchaj co starsi ci w robocie mówią.

Gość mathilda M
:P