Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa00

Jak dostać biegunki ??

Polecane posty

Gość donna x
jak mnie kiedys zatkalo poszlam do apteki kupilam bisacodyl i olej rycynowy wzielam 4 tabl nie przeczytalam ze to dziala po 8 godz wiec po 3 poprawilam jeszcze3 i4 lyzki oleju - jak mnie wzielo to cala noc ganialam do kibelka hi hi

Gość kikilatka
dużo czereśni i popij ciepłym mlekiem z miodem ( miód działa rozluźniająco)

Jezus Maria!! Skarbnica sraczkowych pomysłów :P Ja pewnie po każdym z nich latałabym do kibla jak wściekła, bo mam szybką przemianę materii i chodzę do wc 3 razy dziennie... Ja ze swojego doświadczenia polecam hamburgera z gastrostrefy. Zjadłam kiedyś z czterema koleżankami i na drugi dzień wszystkie miałyśmy sraczke i rzygaczke...

Gość K a l a x 3 3
Ja dostaje biegunkę od gumy o żucia :D Pakuje wszyskie do buzi i za pare min. lece do kibelka ;p Ale działa tyylko na 2 alboo 3 razy ;D

Gość K a l a x 3 3
Aha jak kiedyś nie mogłam sie wysrać :P To zjadłam śliwki suszone i później cały kibel zesrałam :D

Gość senia
ja wczoraj samą wodą i orzechami, myślałam ,że umrę..orzechy niestrawione... zjadłam tylko 3 i nie wiem ,co mi tak zaszkodziło ja piję czasem herbatę z senesu, ale może xenna wygodniejsza

Gość lolka ta od bolka
zjedz kanapke z ogorkiem kiszonym korniszonym, tak kilka ogorkow na kanapke i popijaj w miedzyczasie kawa, 15 minut i efekt gwarantowany, mi olejek rycynowy nie pomagal

Gość RAKEN
BARDZO PROSTO 1 sposób potrzeba : Pepsi lub Cola 1 litr SUROWA KIEŁBASA zimny sok jogurt mleko owoce ze 3 Przygotowanie jedz JOGURT popij COLĄ zjedz KIEŁBASE popij ZIMNYM SOKIEM zjedz 3 OWOCE popij MLEKIEM A WSZYSTKO PONOWNIE POPIJ COLĄ SRAKA ŻE DO KIBLA NIE DOLECISZ ( PRÓBOWAŁEM DZIAŁA) 2 sposób jedz do apteki poproś coś na ROZWOLNIENIE

Gość gośćiu ;d
ja właśnie tez próbuje bo w ogóle nie mogę się przeczyścić ;P Pamiętam ze kiedyś mama kupiła duża paczkę rodzynek na chatkę Puchatka na świetna i mój brat zjadł wszystko co zostało a było tego dużo wiec na drugi dzień dostał sraczki ;D Dzisiaj ja próbowałam ale nie znoszę rodzynek! Są obrzydliwe ;/ wiec dałam rade zjeść tylko 8 i myślałam ze coś ze mnie wyjdzie ale górą :P więc zjadłam 2 jabłka ( w szkole jeszcze jedno poprzedzone paczką sezamków ) i popijam właśnie gazowaną cytrynową ;D Jak to nie pomoże to zostaje tylko kola albo kiełbacha plus mleko ;]

Gość em, no oliv. c' nie ?
Ej , w sql musimy przyniesc duzo tych rolek po papierze no i musze srac duzo, i przed 2chwila zjadlam parowke,ser,popilam cola,zjadlam troche smietany, popilam mlekiem , zjadlam ciastko , popilam mlekiem , zjadlam melona ,popilam cola a na koniec to wzielam ketchup i jadlam go, dosyc szybki efekt bo siedze na kiblu sram i poce sie jak swinia :D !!

Gość don oskar
Przesluchaj sobie ze 2 piosenki justina biebera efekt gwarantowany przez tydzien z kibla nie schodzilem Xd A tak serio cholernie polecam mortadele i popij ja smietana 30% czekasz 2-3 godz i nie ma bata ze sie nie obsrasz...

Gość piecee
moj sposob zawsze na mnie dziala, pewnie dlatego ze mam dosc szybka przemiane materii :P 2 godziny przed szkola lykam okolo 2-3 tabletek no-spa forte i popijam kawa rozpuszczalna z mlekiem :) biegunka gwarantowana xD

albo woda gazowana z cola ,mlekiem i herbatka owocowa plus troche ciasta ze smietana bita hahha

Jesz kilogram vitalio, albo jakiegoś innego błonnika i... Srasz ;P

Gość opensky
polecam sól gorzką, do kupienia w aptece. I bać sie, jeśli zalecana dawka nie pomoże wziąć podwójna, dalej nic, to potrójną. Smakuje okropnie ale efekt gwarantowany

Gość ahahahahhahh2423
zjeść kapustę kiszoną i popić mocną kawą, coca-colą. Albo zjeść puszczę kukurydzy konserwowej i też popić kawusią :D

Gość cafeaulait
ja nie wiem kto jest taki mądry i chce na własne życzenie biegunki dostać. To ma być jakieś karanie siebie? :-P

Gość niochnioch sesese
kawa fusiara-szatan na czczo cały karton soku z białych grapefruitów tanie wino i pare dobrych buszków MJ ;> a jak nie...to...LEWATYWA! ;p

Gość Sranie jak MALOWANIE!!!!
Zjedz przeterminowana czekolade wypij energy drink potem zjedz z 4-6 jablek i popijaj mlekiem sralem przez 5 dni i stoperany nawet nie pomagaly :P PS. czekolade znalazlem przez przypadek zamiast czekolady morzesz wypic lyszke oleju tylko szybko popij bo zwymiotujesz ;d

Gość janiety
Polecam zjeść kilka ogórków kiszonych i zapijać zimną kawa z mlekiem (pół na pół mleko:kawa). Sprawdziłam na sobie, działa bardzo szybko!! :)

ja polecam wpasc do mnie do domu, moja córa ma grype zoladkowa, szybko zlapiesz i tydzien z kibla nie wyjdziesz:D

Gość Dobry kmin
MAX COLA!!!! mnie zawsze pomagala na zaparcia. Kolejny pomysal. Mleko + Max Cola + czipsy pikantne 99% skutecznosci NAJLEPIEJ NA PUSTY ZOLADEK!

Gość Weteran*wojenny
Musisz zjeść trzy parówki wieprzowe i popić jogurtem jagodowym. Biegunka na dwa dni zapewniona.

Gość Weteran*wojenny
Musisz zjeść trzy parówki wieprzowe i popić jogurtem jagodowym. Biegunka na dwa dni zapewniona.