Cold_Cat 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Po dwóch latach łykania Diane sytuacja zdrowotna przedstawia się następująco: ginekologicznie żadnych dolegliwości, żadnych nieprawidłowości, wszystkie wyniki badań piękne :D Porobiłam próby wątrobowe, które wyszły idealnie :D Mimo że według niektórych z was po braniu tych okropnych, strasznych, niemal zabójczych, no po prostu paskudnych tabletek powinnam już nie żyć :P Do tego piękna cera, i jest super :D Piszę to dlatego, że większość z was strasznie krytykuje Diane, a jak widać nie wszystkim szkodzi i wcale nie musi byc taka zła ;) (aaaa, zaraz pewnie napiszecie że skutki wyjdą w przyszłości w postaci trudności z zajściem w ciążę - a niech wychodzą, dzieci nie mam w planach :) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elas Napisano Kwiecień 20, 2007 Brałam Diane35 przez 7 lat, od 3 biorę Cilest a wyniki nadal mam idealne.Dodam jeszcze , że robię je co roku.Mam troje dzieci i w ciążę zachodzilam natychmiast po odstawieniu.Niektórzy mają powikłania nawet po witaminie C. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość narka . Napisano Kwiecień 20, 2007 nie wypowiadaj się już lepiej żałosna ściemniaro. takie coś to każdy może napisać. jesteś tu anonimowa więc kto cie sprawdzi?:o spadaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość narka . Napisano Kwiecień 20, 2007 przez 7 lat diane i wyniki dobre?:D o kurwa nie rozśmieszaj mnie bo padnę na pysk! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elas Napisano Kwiecień 20, 2007 Nie wiem o co ten krzyk? O to ,że jestem zdrowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to moze niech napisze ktos kto Napisano Kwiecień 20, 2007 po paru latach odstawil Diane i nie bral innych pigulek. Wtedy sie zaczyna masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Cold Cat Napisano Kwiecień 20, 2007 Nie chcę Cię martwić, ale kłopoty z cerą zaczynają się kilka miesięcy po odstawieniu Diane 35. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość narka . Napisano Kwiecień 20, 2007 p to że ściemniasz na pomarańczowo:o nie ośmieszaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy_bogie 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 a ja jej wierze, bo przynajmniej potrafi sie normalnie wypowiadac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elas Napisano Kwiecień 20, 2007 Ja odstawię za miesiąc , zakładam spiralę.Później mogę zdać relacje z tego co będzie się działo .Dodam jeszce ,że trochę się obawiam. Najbardziej chyba tego ,że mogę przytyć , bo przez te lata nie miałam z tym problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dodam..... Napisano Kwiecień 20, 2007 tez nie wierzę w te opowiesci dziwnej treści obu pań ale coz...diane 35 jest wysoce szkodliwe i to jest fakt. w stanach te tabletki zostaly dawno wycofane z rynku(albo nawet nie zostaly na niego wypuszczone. nie pamietam). zaden dobry prywatny ginekolog ich nie zapisze. a te 7 lat brania to albo kiepski zart albo prowokacja:o albo totalna glupota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sisli Napisano Kwiecień 20, 2007 Ja tez slyszalam o diane 35 negatywne opinie zwlaszcza od mojego ginekologa ktory ogolnie uwaza tabletki antykoncepcyjne za szkodliwe a diane35 juz w ogole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dodam..... Napisano Kwiecień 20, 2007 chciałabym wiedzieć tylko co strzela do glowy kobietom ktore to biora tyle czasu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sisli Napisano Kwiecień 20, 2007 Zgadzam sie. Ja sama biore pigulki coprawda Logest juz 3 lata i chce odstawic bo to w ogole jest niezdrowe. A gdyby mi ginekolog przepisal Diane35 tobym mu powiedziala co o tym mysle...zwlaszcze ze wszyscy dookola trabia o Diane35!!Debilizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dodam..... Napisano Kwiecień 20, 2007 trąbią bo kobiety lubia byc wygodne... diane fajny srodek na tradzik i owlosienie a na ciele maja jednego wlosa i dwa pryszcze:o a pozniej sie zala na skutki uboczne albo zawistnie, chac by inni mieli to co oni zakladaja takie tematy jak ten ze kupe lat braly(7!! przeciez to jest jakas zgroza) i maja idealne wyniki. zenada:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 jeżeli kobieta nie chce miec dziecka to co ma zrobic... zabezpiecza sie, a czy to są 2 lata czy 7 to juz indywidualna sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sisli Napisano Kwiecień 20, 2007 No wlasnie po prostu glupota! Tak samo z tymi wszelkimi srodkami odchudzajacymi - po prostu geba na klodke i sport uprawiac a nie na latwzine chemia sie faszerowac! Wracajac jeszcze do Diane35. Moja znajoma brala Diane35 bo ..... jest tania! No slow mi brak!I tez sie pysznila ze niby to takie zle i szkodliwe a ona bierze i buzke ma gladka dobrze sie czuje i nikt jej nie bedzie wmawial ze to szkodzi bradziej niz inne antykoncepty. Debilka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sisli Napisano Kwiecień 20, 2007 moniak doczytaj dobrze temat nie chodzi o antykoncepty ale konkretnie o Diane35 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dodam..... Napisano Kwiecień 20, 2007 moniak myslalam ze jestes bardziej rozsadna dziewczyna i ze masz bardziej kompetentna wiedze. jesli kobieta chce sie zabepzieczac to jest milion sposobow. jesli chce sie truc to jest jeden - diane 35 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dodam..... Napisano Kwiecień 20, 2007 moja kolezanka tak samo!!! nie ma chlopaka, nie ma problemow z cera tylko jej sie nie podobało że ma ciemne (jest brunetka wiec jakie ma miec) wlosy na rekach i teraz lyka juz drugi rok i zadowolona z siebie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 aa przepraszam, prześledzilam ten wątek na szybko i w pewnym momencie odniosłam wrażenie że juz sie mowi o wszystkich pigulkach a nie tylko o diane... ktoras forumowiczka wspomniała o logeście i chyba mnie to zmyliło. no moj błąd. takze cofam to co poprzednio powiedziałam- jesli chodzi o diane to uważam że nie ma gorszego świństwa- ma końską dawke hormonow a moja znajoma dostała od tego zapalenia żył juz po 2 miesiacach ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo tu wszystkie na kafe Napisano Kwiecień 20, 2007 to krzycza jednym glosem-to jest be a to cacy! i tak juz sie tu utarlo ze diane jest beeeee jedna powtarza co od drugiej uslyszala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dodam..... Napisano Kwiecień 20, 2007 stuknij sie w glowe. nie musi mnie cala kafeteria przekonywac jakie jest diane bo mam wlasny rozum. od tego ty tez go masz by myslec. by widziec ze w innych krajach nie dostaniesz diane, ze kompetentni ginekolodzy jej nie zapisuja, ze 99/100 placi pozniej za swoja glupote a jedna na sto gada tak jak ty bo sie cieszy ze jest pryszcz zniknal po diane:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sisli Napisano Kwiecień 20, 2007 no widzicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 gdyby nie przypadek mojej znajomej nie wypowiadałabym sie bo nie mialabym zadnych podstaw by sądzic ze diane są do dupy. no chyba ze ta zastraszajaca ilosc hormonow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co do diane Napisano Kwiecień 20, 2007 to ja stosowalam przez jakies 2 lata, a moze 3, pozniej zmienilam na inne, ale po diane nie mialam zadnych negatywnych wynikow badan, po kolejnych pigulkach rowniez rewelka wyniki. Wydaje mi sie ze to kwestia doboru odpowiednich tabletek anty oraz tego czy sie robilo zalecane przerwy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sisli Napisano Kwiecień 20, 2007 bo tu wszystkie na kafe -----> potwierdzaja to lekarze ginekolodzy Imbecylu ! zaraz moze jeszcze sie okaze ze to propaganda konkurencyjnej frimy zeby skompromitowac Diane35 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niekoniecznie Napisano Kwiecień 20, 2007 Niektóre panie chyba całe rozumy pozjadały o ile je miały.Nie na wszystkich leki tak samo działają i nie wszystkim jednakowo szkodzą czy też pomagają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dodam..... Napisano Kwiecień 20, 2007 nie ma czegoś takiego jak kwestia doboru jesli chodzi o diane. nie ma kobiety ktora potrzebowalaby takiej dawki hormonow. i to ze je chwalisz na pomaranczowo mnie nie przekonuje bo rownie dobrze ja moge dodac sama pod innimi nickami sto postow ze mi diane nie sluzy albo ze jestem ginekologiem i uwazam je za trucizne:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ania 25 z wawki Napisano Kwiecień 20, 2007 a mi diane nie sluzylo wcale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach