Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strachliwa dudka

dziewczyny o co chodzi z niedotlenieniem dziecka w czasie porodu?

Polecane posty

Gość strachliwa dudka

zastanawiam sie czy jest taka mozliwosc ze przez kilka dni beda mi siej saczyc wody j a tego nie zauwaze i stanie sie cos zlego )tfu).. nasluchalam sie ze czasem podczas porodu kiedy zwleka sie z cc cos dzieje sie dzidziusiowi - o co z tym chodzi??? i jeszcze jedno pytanie - mam strasznie duzo bialawej wydzieliny- dosc wodnistej... czasem wrecz czuje jak sie wylewa ze mnie...czy u Was pod koniec ciazy tez tak bylo? czy moze to mi si wody sacza???

Gość Ciężarówka makówka
Ja ma taką wydzieline i to bardzo gęstą (39tc) i jest to normalne. Co do niedotlenienia to mój syn przy porodzie przez to ,że żle oddychałam był lekko nie dotleniony(poleżał 12 godzin w inkubatorze w wszystko wróciło do normy.

Gość strachliwa dudka
ja sie tak bardzo boje ze to sa wody... ze sie sacza czy co i ze cos sie malenstwu stani^:( we wtorek mam lekarza ale to kupa czasu

Gość Ciężarówka makówka
A co za problem pojechać na izbe i zrobić ktg(i lekarz Cie zbada)?Niema się czego bać.Pojedz i powiedz ,że masz obawy i tyle.....

Gość strachliwa dudka
ale ktg mi nic nie da ... pokaze mi czynnosc skurczowa macicy i serducho maluszka - mala wierci sie jaks szalona... poza tym jak zobacza moje skurcze przepowiadajace to na bank zostawia mnie w szpitalu... ja biore fenoterol na te skurcze ale to nic nie daje raczej

Gość Ciężarówka makówka
Tak czy inaczej zrobią Ci KTG.Jeżeli masz obawy to wystarczy jechać na izbe,a przy fenoterolu wcale nie muszą Cię zostawić na oddziale.Ja byłam 10 tyg na tym leku i kilka razy na ktg.Nie leżałam w szpitalu.