Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buziaczek_

najlepsza UCZELNIA WYŻSZA w Polsce !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

nie patrząc na rankingi.... Wypowiadajcie sie, wasze doświadczenia i opinie. Ja stawiam na Uniwerek techniczny AGH :)

Gość uniwersytet warszawski
:P

Gość guta
UJ- BARDZO MI SIE TAM PODOBAŁO, KULTURA, WYSOKIE LOTY, ZRESZTA POLONISTYKA

a dlaczego niby tak obstawiacie??? Mysle ze fajna praca czeka studentów po AGHu ..i dobrze sie studiuje, swietne sa praktyki terenowe itd :P

Gość Wyższa szkoła w Półtusku
:)

Gość gfdagvb
wyższa szkoła w gminie ludwin

Chciałabym zebyscie pisali plusy i minusy :) nie piszcie gdzie studiujecie tylko po jakiej uczelni ma sie wymarzona prace?

Gość juz nie studentka
buziaczek, a na jakim wydziale/kierunku/specjalnosci jestes? jesli chodzi o prace po AGH-u to bywa roznie, jednym sie udaje, inni lądują w sklepach na kasie, wsrod moich znajomych są równiez i tacy, co do tej pory nie znalezli pracy, a ukonczyli studia (pare dobrych lat temu) z wyroznieniem:) nie ma reguly, najwazniejsze jest to co masz w glowie:) ale fakt faktem, praktyki terenowe byly rewelacyjne:)

Gość UMCS w
Lublinie

no wiec ja powtorze.. :D po POLITECHNICE POZNANSKIEJ :D skonczylam Architekture i Urbanistyke.. pracuje w zawodzie... spelniam sie.. :classic_cool:

juz nie studentka masz racje trzeba miec w głowie !! ....ale uczelnia jest OK! Ja w A0 wydzial Geologii Geofizyki i Ochr Śr ..... :) GGGabi jesteś jedna z nielicznych GRATULACJE !! :):):):):)

Gość Dr Górecki
Dziękuję. Już nie musisz pisać.

Gość ale tak ogólnie to nic nie da
raczej trzeba się skupić na konkretnym kierunku i zdecydować, na której uczelni tenże kierunek ma najwyższy poziom, bo tak ogólnie - UCZELNIA to bez sensu

Gość była stała bywalczyni
nikt nie wpisał SGH, a wg wielu osób to jest najlepsza uczelnia w Polsce. Ja się na ten temat nie wypowiem, bo jako studentka SGH będę nieco stronnicza:P 🖐️

Gość juz nie studentka
buiaczek, a kto jest teraz dziekanem na GGiOS? ps. ja tez bylam na tym wydziale... jakies 4 lata temu:)

Gość politechnika śląska
ale jeśli tam, to polecam jedyny słuszny wydział czyli AEI (automatyki, elektroniki i informatyki) jeszcze architektóra jest dobra. Wg. mnie - a studiuję i mam pewne rozeznanie - to trzeba patrzeć na kierunek a nie na uczelnię. Na AGH też trafiają się kiepskie

Gość agh
AGH AGH AGH!!!!!!!!!!!!

Gość agh
KRAKÓW - CERAMIKA

Gość AR
ja jestem za Akademia Rolniczą w Krk

moja kumpela z roku przyszła do nas z ceramiki :p mowila ze cieżkie niektóre wykłady i nie kreciło ja to :D:D:D co do rolniczej tez znajomi studiuja i mowia ze łapówek duzo na zaocznych !!prawda to??

moim dziekanem jest Dr Szybist i powiem jedno WSZYSCY GO UWIELBIAMY jest to taki ludzki dziekan no i pani Basia w dziekanacie OK (zaoczne)

Gość a kto to taki
jak by nie patrzec w ranikngu "Perspektyw" i chyba "Polityki" w tym roku na pierwszym miejscu jest Uniwesytet Warszawski.

powiedzcie mi moi drodzy jak jest na AP?? dziś kolezanka co tam studiuje mowila ze nic sie nie uczą i mają same 5 :D:D zazdroszcze im ale wiedzy nabytej chyba nie :P - jest ktoś z Was na AP

Gość meisie
SGH:), ale wszystko z alezy co kogo interesuje, bo kazda szkola jest dla innego grona sluchaczy:) i w kazdej grupie uczelni nalezy osobno szukac najlepszej. Jakbym byla z KRK to wybralabym UJ - nie mam zdolności na studia na AGH:). Podziwiam za scisly umysl.