Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buziaczek_

najlepsza UCZELNIA WYŻSZA w Polsce !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość girlandia232
bezsens pezecież wiadomo, ze każdy się moze wypowiedzieć tylko o tej, na której się kształci/ł.... Więc po co takie pytania, jeśli mało kto ma porównanie? ja powiem tylko tyle - mogę porównać UW i UMCS i powiem tyle, że UW się mooocno rozczarowałam - najwyraźniej jadą na wyrobionej dawno marce, a tak na prawdę poziom kształcenia pozostawiał wiele do życzenia ( przynajmniej na kierunku , ktry studiowałam..). na szczęście szybko się stamtąd zmyłam... paranoja! na egzamin idziesz z wiedzą żadną, a w indeksie lądują same 4 i 5.. teraz jestem na UMCS i zapierdziel mamy niezły, ale i czuję , ze czegoś nas uczą i nie wyjdę stąd zieloniutka, jak brukselka..

Jeśli chodzi o kierunki humanistyczne to oczywiście, że UJ. Ja niestety tylko UG skończyłam. Aj studiować tam. Duch, tradycja...magia Ogólnie to zawsze i wszędzie uczelnie państwowe nad prywatnymi.

Pytam żeby jakieś wnioski wyciągnąć ….przecież zyjemy wśród znajomych którzy na roznych uczelniach studiują…wiadome jest ze nie ma jak własne doświadczenia ale……. Widzisz girlandia232 jednak są lepsze i gorsze szkoły wyższe  Fajno ze jesteś na UMCS przynajmniej coś się nauczysz :D Jokasta racja to i wielka!! Tylko uczelnie państwowe tylko tylko tylko ……. Jedno pytanko kto zna cos takiego jak Krakowska Szkoła Wyższa?? Czyli kup sobie wykształćcie :P Pozdrawiam serdeczno 

UJ mnie rozczarowal. podobne wrazenie, jak ktos wyzej napisal o UW - wyrobiona marka, a w rzeczywistosci wielki bajzel i chaos. ale ja nie bylam na kierunku humanistycznym, moze na takich jest lepiej, nie wiem. wiec na co moge stawiac, jak nie na to, gdzie jestem - AR w Kraku, Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej na wyziale TŻ i najlepsza piwem plynaca specjalizacja pod sloncem :D

Gość leninkx
świetną uczelnią choć może trochę mało znaną jest Uniwersytet Technologiczno - Przyrodniczy w Bydgoszczy (UTP)

Gość PWr PWr
LITERKA P LITERKA W LITERKA R KTO TYCH LITEREK NIE SZANUJE NIECH SIĘ W DUPE POCAŁUJE!!! Najlepsza oczywiście jest POLITECHNIKA WROCŁAWSKA bez dwóch zdań!! PWr!! PWr!!

Gość no nie mogeeee
jesteście nieobiektywni, każdy z was zachwala swój wydział, więc temat z zasady jest bez sensu autorko :o wiadomo jak to u nas jest... każdy swoje chwali ja jestem na UJ i pod względem postrzegania uczelni przez pracodawców warto tu studiować...ale ja uważam za najlepszą uczelnię SGH i PWr jak ktoś już wspomniał :) uniwersytet rolniczy? up? bez jaj...

Gość no nie mogeeee
i AGH oczywiście :D 1. SGH 2. AGH 3. Pwr

Gość no nie mogeeee
dodam też, że wielu biznesmenów, tzw. rekinów biznesu wypłynęło z Uniwersytetu Ekonomicznego, więc on też jest ok (mam tam znajomych, łatwo nie jest)