Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoc.........

praca magisterska - problemy ze spisem tresci

Polecane posty

zrobilam spis tresci ale strony nie sa wyrownane do prawej strony mimo ze ma ustawione wyjustuj nie ktore sa tak troche krzywo co zrobic zeby bylo wszytsko rowno???

sama robilam bo automatyczny dodaje mi w tym spisie nie to co trzeba glownie tytuly tabel

Gość tratata
Użyj tabulatora zamiast spacji

uzywalam ale wtedy odsteop miedzy wyrazem ostatnim a kropkami byl duzy

i w kazdym wierszu inny byl ten odstep w niektorych miejscach mnijeszy gdzie indziej wiekszy

chyba robisz tę pracę na sprzedaż, bo jestes niedouk jak robisz ręcznie spis treści - nie dziwota, że masz mischmasch co z ciebie będzie za magister?? To tak jakby montować pedały z łańcuchem do auta z napędem odrzutowym

no iwem ze mozna robic automatycznie ale nie iwem jak bo jak robie automatycznie to dodaje mi rozne dziwne rzeczy w tym spisie a napewno nie to co trzeba , dodaje mi glownie tytuly tabel

a nie mam teraz czasu na studiowanie worda

są ludzie co robią to fachowo za pieniądze - daj innym zarobic na życie a tak serio - wszystko zależy od sformatowania nagłówków, jak masz źle sformatowane to ci rozwala spis treści dodając np tabele użyj tabulatorów albo wstaw tabelę i ukryj linie siatki - w tabeli umieść pozycje spisu treści

moze mi kots napisac po kolei jak zrobic automatyczny spis tresci albo jak wyrownac ten co juz mam??

????????????????????????

jak grochem o ścianę - jak nie potrafisz to po co się bierzesz?? daj innym zarobić i zlec robotę fachowcowi a Ty zajmij się tym co umiesz padło chyba już zdanie, że nie masz czasu teraz na studiowanie worda, a poza tym takie lekcje kosztują ... i czas i pieniądze (dziecka też się przez internet nie da zrobić )

dziecka nie ale spis tresci napewno tak a moze ja nie mam kasy zeby placic fachowcom za robienie jakichs pierdol???

Gość faceci ktorzy lubia tylko
a tys jakas zlosliwa jestes powyzej, moze popytaj znajomych, ja tez nie wiem jak to zrobic

a co mi tam... napisze------- > swoje mądrości pozostaw dla siebie, bo Twoja filozofia się nie sprawdza....skoro tak Ci trudno napisac jak cos sie robi to po co sie w ogóle zabierasz zeby odpowiadac na pytanie.. sam napisales \"zabierz sie za cos na czym sie znasz\", więc Ty naucz sie--- jak cos robisz to rob to zajebiscie albo wcale i jak nie umiesz czegos wytlumaczyc albo masz to zrobic na odpierdol.... to lepiej tego nie rob w ogóle

Gość Swan Lake
musisz wszystkie rozdzialy i podrozdzialy ujednolicic do jednego rodzaju naglówka np naglówek 1, a potem w menu szukać spis tersci i automatycznie ci wyskoczy spis tersci klawisz F9 pozwala na akutalizacje spisu

a poza tym nie kazdy jest taki zdolny jak ty, a zeby byc magistrem nie trzeba umiec obslugiwac worda, bo praca dyplomowa to tylko maly skrawek tego coe ise sudiwalo i nie swiadczy o niczyjej glupocie, wiec ciesz sie ze jestes taka zdolna i douczona, a jak nie potrafisz komus wylumaczyc czegos co twoim zdaniem jest proste to sama to sobie przemysl

na pewno przeczytala za to z ciebie jest nizela chamka, a juz na pewno masz o sobie wysokie mniemanie

prosze o pomoc......... podeślij mi na maila pracę zrobię Ci to za friko, bo już sępy dokuczliwe wpadły na ten topik i się zmienia tematyka wpisów ciekawe - jak do muchy padlinę tak te sępy wyczuwają nowy topik którego nie zaczopowały :)

dziekuje obejdzie sie sama juz sobie zrobilam