Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vwr

zeby byc kims, najpierw tzreba byc soba- dlaczego to takie trudne?

Polecane posty

Gość vwr

czemu tak trudno jest byc soba?nie udawac nikogo, pokazac siebie, nie wstydzic sie, nie czuc skrepowania..to tak utrudnia zycie;| ludzie mnie nie znaja..bo ja nie pozwalam sie poznac;|

Bo do tego, dziecko, dochodzi się z wiekeiem. ja juz nie muszę udawać, mogę robić i mówić co chcę i to jest cudowne.

jak jesteś kimś ciekawym to tak... :) jak nie jesteś ciekawą postaciom to pech.... Ja jak bym chciał kogoś poznać to nie mogę być sobą bo jestem głupi, nudny, małomówny, monotematyczny, pesymistyczney.... można by tak do jutra wymieniać :D 🖐️

A ja przestałam się oglądać na to, co myślą o mnie inni. Wystarczy, że sama mam o sobie wybitnie marne zdanie. :O Ale mi z tym dobrze! Zwisa mi to, że coś tam może się im nie podobać. Nudna jestem? Won sobie szukać kogoś interesującego. Mało inteligentna? Dalej mi jazda tropić profesora z Sorbony!!! Brzydka? Spadaj do Miss Polonii może cię zechce. Gruba? Spróbuj z ta top modelką, co jej kosci sterczą nawet przez ubranie. Itd. itp. :O Wyluzujcie ludzie. Nie warto. :O