Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama niedoswiadczna

mozna wyjsc na spacer bez wczesniejszego werandowania????

Polecane posty

Gość mama niedoswiadczna

co prawda otwieralam okno jak maly lezal w lozeczku , no ale nie stalam z nim przy otwartym oknie, na spacer planowalam wyjsc dopiero w poniedzialek , no ale cos mi dzisiaj wypadlo i musze isc z malym i sie tak zastanawiam czy to nie bedzie dla niego szokiem i czy sie nie przeziebi doswiadczone mamy prosze o pomoc

ja nie mam werandy ani balkonu :) i co zrobic:P musialam po prostu wyjsc:D spoko, nic sie dziecku nie stanie, byleten pierwszy spacer niebyl dlugi. po prostu stopniowo wydluzaj czas maluszka na powietrzu. Pozdrawiam:)

Gość padlinka26
to zalezy ile ma dzidzius. ja urodzilam w styczniu i jak corcia miala 2 tygodnie stawialam ja do okna co dzien o 5 minut luzej a po tygodniu jak miala 3 tygodnie byl spoacer 30 minut i pozniej dluzej i tak spacerujemy i dzidzia mjest zdrowa .mozesz sprobowac jezeli nie ma duzegowiatru i postaw bude zeby nie wialo na ktorko mozesz isc.nie ma co kisic dziecka kolezanka urodzila tydzien przede mna i siedziala w domu z dzieckim tylko stawiala w okno i dzidzia ma skonczone 3 m-ce i jest na 3 antybiotyku.

aha, ja pierwsze dziecko wywiozlam \"wswiat\" jak mialo 10 dni.druga po tygodniu.pierszy spacer emilki trwal z 30-40 minut

Gość mama niedoswiadczna
no a jak ubrac malucha w taką pogode na pierwszy spacer? myslalam zeby go tak ubrac: body kaftanik spioszki na to taki ggrubszy taki ala spiworek jak pajacyk, no i podusia i kolderka w wozeczku, czy tak bedzie dobrze ?? chyba nie powinien zmarznac co? co prawda troszke wieje , no ale przeciez gondola go ochroni, dziewczyny jak myslicie pomozcie mi bo jestem zielona w tym temacie

Gość mama niedoswiadczna

Gość czapeczka na główkę

jeśli jest to coś ala kombinezionik to nie zmarznie:) zalezy o ktorej bedziesz wychodzila - moja wlasnie s[pi na balkonie i jest brana w body, rajstopki, bluzke lekka, dresik i polatory pajac. przykryta kocem. czapka wiosenna. Ale u mnei wieje i jest ciec - zreszta jeszcze i stopni malo. Powodzenia:) Padlinka -heeej:)