Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NightExpress

Po co się chwalicie, że macie dużego, jak On i tak ma 3x większego

Polecane posty

Gość FiloZofia
Ciao Espresso, otóż mną się nie tak znowu dawno podniecił osioł, pogilgotałam go troszeczkę za uszkiem lewym... A tarpany to nie mają czasem większych? Bo mnie się zdaje że mają, sama widziałam. Z qniem wyjeżdża, idź lepiej na quniu pobrykaj zamiast go oglądać. Tylko czy... a nic, he he...

:D dzisiaj idę do mojej stajni, ale tak głupio przy ludziach... :) Chyba pojeżdżę normalnie. Co do tarpanów- to tez konie, tylko że już dawno wyginęły dzięki ludziom. Wielkość penisa zależy raczej od rasy, np. Shire na pewno miałby o wiele większego, tak samo jakiś koń pociągowy, np. rasy belgijskiej.Swoją drogą straszne- koń się podnieca, a tu ludzie zabierają tylko nasienie i wio do boksu...

Gość FiloZofia
Tarpany wyginęły powiadasz, to może ja czarownica jestem, bom jakiś czas temu widziała takiego... osobnika...

Gość FiloZofia
A teraz Espresso buszuje w jenternecie... poczekajmy chwilkę...

widać sie nie znasz bo Tarpany wyginęły:-O a to co widziałaś to był konik Przewalskiego :)

Gość FiloZofia
aqurat, a o hodowli zachowawczej słyszał? Miłego galopu życzę, wyluzuj trochę.

a znaczenia słowa wyginęły zna??? to znaczy nie na ich, finito, kaput, warida, over,:-O jak tur:-O wiec jak ich nie czyli jest ich 0 to zrób z zera coś???? a Konik Przewalskiego genetycznie przypomina Tarpana :-O poczytaj sobie przyrodnicze książki dla małych dzieci , nawet tam o tym piszą:-O

Gość FiloZofia
A wie że między białem i czarnem jest jeszcze szare? Nie qć się już, bo nomalnie już starczy. Wyginęły. Sam wyginiesz i nie będziesz wyginięty. Esz to to.

Gość FiloZofia
Matko, bo on jest tylko donorem spermy, rozumiesz? Zapłodnią tym ileś tam klaczy za grubą kasę!!!!! Qrna no. Już masz spokój?