Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malowana Lala

Czy tak moze byc?

Polecane posty

Witam jestem z chlopakiem pol roku i jestem jego pierwsza dziewczyna, boje sie, ze kiedys odejdzie bo bedzie chcial zobaczyc jak jest z innymi itp. pomimo tego, ze jet bardzo we mnie zakochany. Ma dobry charakter nie jest jakims brzydalem, ale do tej pory myslal, ze nie podoba sie dziewczynom. Czy któras z Was miala chlopaka ktory przed nia nie mial innych dziewczyn??

Gość nie łudź się
:D

Gość nie łudź się
Ech.. bo tak to juz jest z tymi facetami. Mialam podobnie i nigdy w zyciu bym nie pomyslala, ze ten niesmialy, porzadny facet bedzie chcial sprobowac z inna. A pozniej z nastepna, i znastepna... :) Z reszta, z dziewczynami tez tak czasami jest.

Gość szczęście daje tylko samotność

Gość nie łudź się
Albo nie! Nie sluchaj mnie:) Przyznam, ze przemawia przeze mnie jeszcze gorycz po tamtym rozstaniu... W Twoim przypadku moze byc inaczej. Pozdrawiam 🖐️

Ah, no wiec Ty bylas w takim zwiazku :). Ja nie wnikam w to za bardzo, nawet nie potrafie sobie wyobrazic tego, ze moglby byc kiedys z inna, jest tak bardzo zakochany i tak samo bardzo przezywa nasz zwiazek :), ja zachowuje pewnien dystans do tego :)

Nie łudź się -> a co sie stalo u Ciebie, ze sie rozstaliscie?? Nie probowal do Ciebie potem wrocic?? W koncu bylas jego pierwsza dziewczyna :)

Gość nie łudź się
Po jakims czasie nabral chyba wiecej pewnosci siebie, zobaczyl, ze wzbudza zainteresowanie innych dziewczyn i pewnie zaczal sie zastanawiac jak by to bylo z inna. Na imprezach zaczelam zauwazac, ze rozmawia duzo z innymi dziewczynami, zartuje (wczesniej mial jakies opory). No i sie skonczylo. Ale always_virgin_ ma calkowita racje! Ciesz sie chwila i nie prorokuj najgorszego, bo to nie ma sensu.

always virgin U mnie zawsze moze byc inaczej :), chce sie tyko dowiedziec czy ktos byl w takim zwiazku i jak to sie zakonczylo :). Mam dystans do tego :)

Ja nie prowokuje niczego :), chce zobaczyc jak bylo u innych,a le jak zaznaczylam mam dystans i ciesze sie ta chwila :), wyznaje zasade, ze co ma byc to bedzie :)

Gość nie łudź się
No i bardzo dobrze:) Zycze Ci, zeby nie bylo tak jak w moim przypadku.

nigdy nie wiesz co Cię spotka, tak więc korzystaj z tego, co masz, ciesz się tym i kochaj. tak niewiele trzeba, by szczęście prysnęło jak mydlana bańka, więc trzeba cieszyć się z tego, co się ma TERAZ. po co komu znać przyszłość. co ma być, to będzie, a Ty ciesz się chwilą :)

Ja mailam kiedyś faceta ktory miał przede mną dziewczynę i odszedł odemnie ponieważ jak to on określił \" nie umiał mnie pokochac tak jak kochał ją\" więc ciesz się z tego że jesteś dla niego pierwsza, jeśli jest wam razem dobrze to na pewno nie będzie szukał rozrywki u innych

Gość Może ale
nie musi, przestań martwic się na zapas, co bedzie nikt nie wie, moze byc tak, że on ciebie nie zdradzi, a ty zdradzisz jego ... Nogdy nic nie wiadomo Nie masz innych problemów :-D

HEHE A CZY JA PISZE, ZE TO PROBLEM?? Chcialam sie dowiedziec jak jest u innych :). Nie martwie sie tym co ma byc to bedzie a szczesliwi jestesmy :), on mi czesto mowi, ze mnie kocha bardzo i nie chce miec wiecej innej, oczywiscie mowi to sam nie pytam go o to :)..

Gość Tak ja
i jestesmy po slubie 8 lat

Gość wrzesień
:-(

Gość wrzesień
nie powiem nic co chciałabyś usłyszeć niestety. masz rację będzie chciał zasmakować innej i to 100% . wiem na własnym przykładzie. też byłam w długim zawiązku, on był moim pierwszym z którym się kochałam ale po pewnym czasie przyszła ciekawośc no i ...(nasz związek trwał 5 lat on był moim pierwszym przez 5 lat miałam jednego i tego pierwszego a później mi się znudziło)

Wrzesien jestes pewna, ze na 100%? Ja nie jestem pewna, zycie pokaze poki co jest nam wspaniale ze soba :), no ale nigdy nic nie wiadomo :)

Gość Tak ja
O matko, no pisze przeciez, ze ja jestem w takim zwiazku 8 lat po slubie. To chyba wystarczajaco dlugo zeby costam wiedziec na ten temat?

Gość wrzesień
oj kochana tak jestem niestety pewna . po pewnym czasie choćby było wam super super super to i tak przyjdzie monotonia. a jak przyjdzie to skoczy w bok niestety przykro mi zwłaszcza ze to facet i to młody

Gość wrzesień
nie jesteście długo razem prawda???

Gość wrzesień
nie wolno?? sama przyjdzie nawet nie zauwazysz. wiem co mówię .

• NAJŚWIEŻSZE