Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna 22latka

dałam za szybko....nie da sie tego odkręcic?

Polecane posty

Gość propofacetos
idz i daj facetowi w ryja i powiedz ze jest swinia::D:D:D:D

Gość nie wiadomo co chca
bo facet jak dostanie seksu to mu sie zaczyna nudzic, bo oni maja nature łowców. chca tego co nie maja. i badz tu madrym:D

Gość jolie-pitt
ja mam 21 on 36 lat, zwiazek a raczej znajomosc mogloby sie wydawac oparta tylko na jednym....a jednak nie, on poznajac mnie myslal ze bede dla niego koleja zdobycza, ktora moze odchaczyc w kalendarzu, kolezaneczka tylko do lozka, jakich mial wiele a tymczasem postawilam sprawe bardzo jasno, dajac mu do zrozumienia ze musi sie bardziej postarac, wykazc wiecej inicjatywy niz byl do tego przyzwyczajony-dupy same do niego wydzwanialy:/ i wiecie co:jara go to......ze jestem tak blisko niego a jednak tak daleko, ze nie okazalalam sie kolejna latwa panienka na skinienie palca....teraz to ja kiwam palcem a on na wszystko sie zgadza....wydzwania prosi o spotkanie chociazby zeby mnie zobaczyc na chwilke, czuje ze mu zaczyna zalezec na mnie a nie na moim tylku ale szczerze duzo pracy mnie to kosztowalo( zwlaszcza ze juz sie wkrecilam )....ale warto:)

Gość nie wiadomo co chca
jolitte... a spałas juz z nim???? ile to trwa ja mam podobna sytuacje, tez postawilam sprawe jasno, ale teraz przestal sie wogole odzywac..... zobacze ale nic na sile

Gość jedna sobie....
ja nie dałam i też odeszedł :( na to chyba nie ma reguły czasem myśle że jakbym dała to dziś byłby ze mną

Gość nie ma reguly
to jest taka "dluga smycz", nie za malo ale i nie za duzo... ale to dziala tak:jak kobieta niedostepna, to facet ma podjarke. W druga strone tak samo!Wiec badzcie niedostepne (przez jakis czas, buzi tez wystarczy).

Gość dddddddddddddddddddddd
co ma byc to bedzie chodzmy spac

Gość szkoda jagoda
idzie sobie powrozyc

Gość jolie-pitt
no my sie spotykamy od 2 miechow....raz sie bzykalismy ale to po imprezie wiec wiecie.....:/jestem tego zdania ze kazdego faceta (nawet 36 letniego) mozna przytrzymac, i to tylko od niego zalezy czy jest tego wart,poczeka , jeszcze bardziej sie nakreci. czy po prostu odbije i znajdzie sobie latwiejszy kąsek:)..tez mam takie obawy ze jak nie ze mna to z inna ...ma przeciez tyle kolezanek , typki same mu sie napraszaja ale jak mu o tym powiedzialam to stweirdzil ze ma takie panienki gdzies ktore nie reprezentuja nic soba a swoim tylkiem , ze swoje juz przezyl:/a teraz szuka kogos normalnego kogos z kim moze pogadac , zaufac, pokazac sie bez siary:)a sex? przyjdzie pozniej:)

Gość kolezanka zza sciany
tez mam taki problem..... sex, olal mnie , zowu sie zaczal przez kilka mcy odzywac, sex pare razy ale liczylam na wiecej... a teraz ja go olalam powiedzilam jak to widze i ze sobie nie zycze zobaczymy jaka bedzie reakcja narazie zadna przynajmniej bede wiedziec jak jest

Gość stefanka od janka
:):):):): ach, ci faceci

Gość jolie-pitt
podstawa to jest nie napraszac sie mu....niech widzi w tobie lekka obojetnosc, jak jest kumaty to zacznie sie bardziej starac i nakrecac a jak nie to coz,,,,trzeba sobie powiedziec -bylo,minelo! wiem ze to ciezkie przezycie tak samo jak prowokowanie dustansu,kiedy chcesz sie byc z nim bardzo blisko ale sama siebie powstrzymujesz...wszystko zalezy od niego wtedy....obysmy daly rade:D

Gość taka jedna 22latka
ale ile mozna czekac.......... ja poczekam tydzien a potem go wyrzuce z gg

Gość ja tez tak mialam
a ja nie moge go wyrzucic ani z gg aniz pamieci ani z serca od 1.5 miesiaca- cisza:(

Gość radgeber23
do ja teZ tak mialam tylko cie do seksu wykorzystywał? musisz sobie zdac sparwe ze skoro chcial tylko twojej dupy to jest szuja a nie kims kto jest ciebie wart. skoro sie nie odzywa tyle czasu , zacznij ogladac sie za innymi, ładna pogoda...mozna sie soba zajac , jakims sportem.

Gość kazdy jest inny
to jest straszne o czym tu piszecie..... facet chce zawsze tylko seksu?? jak ma to dobry jak nnie ma to dran!

Gość kamiiiiilliutka
Ja tez miałam taka sytuacje. Facet chciał sie spotykac, byc seks (pozno, jakies 5 miesiecy). Było ekstra ale on nie traktował mnie jako swojej dziewczyny, powiedział ze chce tylko wolny związek, taki seks bez zobowaiazan. Nie zgodziłam sie. To on urwał kontakt. Myslałam ze zwariuje, byłam załamana. Jednak nie odzywałam sie. I wtedy on oszalał, zaczał dzwoni, pisac, prosic o to zebysmy sie spotkali, ze on wszystko zepsuł i ze chce to naprawic, pisał mi jakim był idiota, ze mógł miec taką dziewqczyne jak ja, ze zrozumiał co stracił itd. Byłam głupia, uległam. I sytuacja sie powtórzyła. Ah, faceci :(