Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna 22latka

dałam za szybko....nie da sie tego odkręcic?

Polecane posty

Gość taka jedna 22latka

to był moj pierwszy facet po kilkuletnum zwiazku i po prawie rocznej przerwie bycia samą. szybko cos miedzy nami zaiskrzyło. po miesiacy poszlismy do łozka. wydawało mi sie ze skoro facet ma juz prawie trzydziestke to nie "testuje". rozpadł sie tezn zwiazek . a mnie jest straaaznie zal i sie strasznie czuje(((( da sie to odkrecic???

Gość Izabelka19
No ale jak sie zakonczyła znajomosc i skad wiesz ze sie skonczyłą?

Gość Izabelka19
Ile razy sie do tej pory spotkaliście?

Gość taka jedna 22latka
spotykamy sie coraz rzadziej (( raz w tygodniu przewaznie. juz prawie nie odzywa sie. stracił zainteresownie

Gość Izabelka19
gdzie sie poznaliscie w jakich okolicznosciach i gdzie spedzaliscie azem czas?

Gość taka jedna 22latka
a po co Ci to wiedziec????

Gość Izabelka19
a zalezy ci an nim ?Może być i tak że on nie wie jak wypadł w twoich oczach i boi sie ze go teraz odrzucisz moze zrob jakis krok chocby puść sygnałka do niego to przewaznie skutkuje taka niteczka zainteresowania ze strony dziewczyny

Gość tez tak mialam
spotykalismy sie ok 2 razy w tygodniu zakochalam sie bez pamieci a on mnie wykorzystal i sie nie odzywa a ja go dalej kocham

Gość Izabelka19
chcesz rady poza tym to jak sie poznaliscie i jak spedzaliscie czas moze mówic o charakterze znajomosc intencjach faceta

Gość wrzesień
moim skromnym zdaniem to chciał wiedzieć jak szybko jest możliwe pobzykanie sie z Tobą było za szybko i pewnie facet uznał ze jesteś łatwa tylko że baran san jest taki sam to tego jużnie dojrzał. dam Ci rade przestań sie do niego pierwsza odzywać powiedz ze było miło ale sie skończyło facet odniescie wrażenie że to ty go wykozystałaś i bedzie sie czuł jakby dostał w ryj

Gość pippip
podobno robi się rekonstrukcje błonki,nie martw się,da się odkręcić:)

Gość erterter
pójscie do łóżka za szybko to nie reguła. Ja z pewnym facetem uprawiałam seks trzeciego dnia po poznaniu... dziś jest moim mężem i kocha mnie ponad wszystko. :) Mój znajomy kochał się z dziewczyną pierwszego dnia gdy się poznali i są ze sobą już rok. Znałam jedną parę gdzie poszli do łżóka po pół roku i niedługo potem się rozpadło. Więc żadnych reguł nie ma. Nie sądzę by miesiąc to był jakiś krótki czas. Przykro mi, ale bardziej się skłonię ku twierdzeniu że gdybyś była naprawdę świetna w łóżku, to by chciał więcej i znajomość by nie umierała. Albo może po prostu - taki typ faceta, nie chciał stałego związku i kręciło go tylko zdobywanie, a po zdobyciu stracił zainteresowanie. Nie narzucaj mu się przypadkiem. Nie pisz i nie dzwon pierwsza.

Gość taka jedna 22latka
musze go sobie wybic z głowy, bo nie warto tracic dla kogos czas kto tylko chce mojej dupy. przykro mi ze sie dalam nabrac, zle mi z tym. czas spedzalismy jak chyba kazda para:troche u niego , troche u mnie, na spacerach , troche w kinie....

Gość to jakas plaga
glupich wypowiedzi, czy jak?????

Gość wrzesień
im szybciej go zostawisz tym lepiej nie szkoda Ci samej siebie??

Gość bnbnbn
oj ludzie zycie jest krótkie i zanim sie spotka ta własciwa osobe trzeba wiele przetestować...po prostu nie przypadłas mu do gustu i nic ponadto.

Gość wrzesień
a to czemu głupich???

Gość taka jedna 22latka
nie odzywam sie do niego pierwsza, kiedys sie zloscilam jak pare dni mogl sie nie odzywac, a teraz pokazalam ze mi tak nie zalalezy tak bardzo. znajac zycie po jakisms czasie przyjdzie i bedzie przepraszal ... jak to faceci maja.... zawsze do wszystkiego powoli dochodza..... nie jestem w desperacji. myslalam ze trafilam na kogos dojrzalego

Gość wrzesień
kobieto!!! jak na początku są już problemy to nic z tego nie będzie poza tym facetom dobrze robi kubeł zimnej wody na głowe

Gość propofacetos
proponuje zemste:)))))) nie ma to jak kobieca zemsta buahahahahbuhahah ale jeszcze nie mam pomysłu,

Gość bozeszty
Izabelka19 faktycznie 30-letni facet martwi sie jak wypadl... a sygnalek go naprawde osmieli. ... rece opadaja Zwiazki dzialaja albo nie.. Ja mojego poznalam przez siec, po 5 tygodnich sie spotkalismy i po 4h bylismy w lozku.. Miedzy nami jest coraz lepiej. Jak widac reguly nie ma..

Gość bozeszty
taka jedna... nie zawracaj sobie nim glowy.. jesli teraz nie dziala (na samym poczatku) i on nie czuje potrzeby chocby wyjasnienia sobie pewnych kwestii czy poprawy.. to rozejrzyj sie za kims innym i ciesz sie ze mialas sex..

Gość tez tak mialam
hmm ja mojego tez poznalam przez net skad jestes

Gość bozeszty
z trojmiasta

Gość tez tak mialam
uff ja z krak myslalm ze..

Gość tez tak mialam
hmm 22latka skad jestes mialo byc

Gość bozeszty
co myslalas? :)

Gość tez tak mialam
ehh zamotalam sie:)