Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

evvika

Czy wasi faceci też tak przeklinają jak mój?

Polecane posty

No właśnie, jak to jest z waszymi facetami. Dużo przeklinają? Bo ja na mojego nie mam już sił. Jesteśmy rok ze sobą i jak jeszcze na początku się starał być przy mnie uprzejmy, to potem tak się rozkręcił, że klnie praktycznie co drugie słowo. Już dużo razy mi tym wstydu narobił. U niego to bez różnicy czy zdenerwowany czy nie. Gada sobie, gada, i co chwila kur..., ja pier... itd. Mówi mi że to u niego naturalne i żebym się niczym nie przejmowała. Ale jak się nie przejmować jak są takie sytuacje, że przychodzi do mnie do domu, siedzimy z moimi rodzicami, a mu się coś wymsknie. Ostatnio coraz częściej. Moje prośby żeby się zmienił nie pomagają. Nie wiem co mam zrobić. Kocham go, ale nie wyobrażam sobie żebyśmy mieli dzieci a on będzie przy nich tak przeklinał. Co mam zrobić?

Gość hjhj
włoz mu kuta sa do ust.To sie zamknie

Gość hjhj
dlaczego ?Jak pies je to nie szczeka

Gość hjhj
jak bedzie przeklinał to złap go za bile .

Nie wiem co Ci poradzić, bo mój nie przeklina. To predzej mnie się coś wymsknie i wtedy on robi wielkie oczy... -Pozdrawiam!

moj przeklina i to bradzo dużo ;/ ja strasznie tego nie lubię!!! Nie mogę go oduczyć;/ a kiedy jest zdenerwowany np się kłocimy to klnie jak szewc:( i jeszcze mnie wyzywa :(

No mój mnie nie wyzywa, jeszcze by tego brakowało. On jest nerwowy, ale nie w stosunku do mnie, a przeklina nawet wtedy gdy jest spokojny. Po prostu tak mu to weszło w krew, że chyba nic nie zrobię.

Gość pieprzenie jak kocham
przeklinaj przy nim caly czas to sie odzwyczaji

Gość Nie ma mowy ...
nie znosze jak ktos rzuca mięsem i napewno tego bym nie tolerowała

Gość Powiedz mu że
nie jest na budowie tylko z tobą, jak nie zrozumie to po prostu odwróc się na pięcie i idź do domu, niech wie ... Jeżeli mu zalezy na tobie napewno przestanie, masz to jak w banku, powodzenia, ale badx konsekwentna 🌼