Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalagirl

jak sobie radzicie ze stresem?

Polecane posty

Gość lalalagirl

Bo ja to ciągle pale, Albo idę na ogródek i kopie grządki!!! a potem wszystko mnie napiernicza...ale przynajmniej nie myślę o tym o czym się stresuje tylko o tym że wszystko mnie boli, albo raczej nie jestem już w stanie o niczym innym myśleć:/ :)

Gość jem jem jem jem

Gość jemdżem
jemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjemjem

Gość ines****
Najlepiej jest isc spac ,zasnac i snic.

Gość nie radzę sobie
:-o

Gość latka
Ni radzimy sobie :| No dobra, ja się opycham czekoladą. Dobrze, że nie mam tendencji do tycias bo już bym była słoniem..

Gość całuśnaanuśka
...nie funkjconujemy i śpimy 😴...ciągle...

Gość Negra
mnie generalnie stresik dopada barrrdzo rzadko ;P z czego sie ciesze. ALe jezeli juz sie pojawia, to staram sie myslec pozytywnie- powtarzam sobie ze wszytko bedzie OK:D a jesli nawet cos pojdzie nie po mojej mysli- to ze swiat sie nie zawali!!! i przede wszystkim : starajcie sie nie przebywac w towarzystwie osób, które mają skłonności do stresu i panikowania... ich samopoczucie sie wam moze udzielic!