Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiNimaL

MATURA 2oo7 ...czego spodziewać sie w tym roku ?

Polecane posty

Gość MiNimaL

Hej...W tym roku zdaje mature :(...strasznego mam stresa....Jak myslicie drogie maturzystki jakie bee tematy na pisamnym języku polskim ???

Gość Negra
Kurcze nie mam pojęcia... ale mam nadzieje ze to nie bedzie Potop, Ferdydurke ani lalka.. bo ich nie czytałam i juz na pewno nie zdążę;D

Gość MiNimaL
ja nie chce też pana Tadka,chłopi i zadnych wierszy , :(

Gość Negra
Chłopów jakoś może bym zniosła.. ale zadnyc wierszzy , zdecydowanie :D A co w tym roku na angileskim za list nam dadzą do napisnia???????

Gość Martyna191919
ja sie boje jak nie wiem :) moim kolezankom sie snilo ,ze bedzie przedwiosnie lub ludzie bezdomni :P :P

Gość Martyna191919
a tak poza tym, to zamierzam poczytac streszczenia ,a nie cale lektury, czasu zostalo nam niewiele :( poza tym przeraza mnie angielski i ustny anglik :(

Gość Negra
Ja powiedziałam sobie, ze polskim sie nie przejmuje. Zeby zdac i ttyle . Miałam beznadzziejna nauczycielke wiec srednio umiem materiał. Ale sie nie stresuję- bo i po co :P Za duzo czasu poświęcam na biologie i chemie, wiec juz polaka sobie odpuszzam :D Moze przeczytam jakies streszczneie, ale nie wiem :D

Gość nie dostał się
Negra---> Mój kolega zdawał na Akademię Medyczną. Zdawał maturę z biologii, chemii i fizyki. Uczył się po nocach. Maturę zdał rewelacyjnie i bez problemu dostałby się na AM, gdyby nie to, że olał maturę z j.p i kiepsko mu poszło.

Gość Negra
uuujć... słabo :( ale ja mysle ze az tak zle nie bedzie:P na próbnej miałam 80 % z polaka- oczywiscie podstawowy poziom, na rozszerzony sie nie porywam;P

Gość laleczkak
zobaczymy co bedzie:O mam stresa:(