Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciakawa 2p

doradzcie

Polecane posty

Gość Ciakawa 2p

No wieć od 5 dni jestem na diecie. Mój jadłospis: Śniadanie godz 8.00 Jabłoko....do obiadu moge zjeść tylko 2 jabłka Obiad 14-15 w tych godzinkach Jem to co mam na obiad przygotowane tyle ze o połowe mniej czyli np 2 małe zomniaczki masaa sorówki i troszke miesa bo obliczeniu nie daje więcej niż 300 kcal. kolacja jabłko. Nie jemm po 18 .!!! Tylko Robie sobie herbatkęSystem slim figura firmy herbapol. wykonuje cwiczenie na brzuch nogi boczki które zajmuja mi ok 30 min mieszkan na 9 piętrze i codziennie zamiast isc na łatwizne i pjechać windą tłuke się po schodach... w udach straciłam 2 cm w każdej cześci w łydkach1 cm...tylko mam wrażenie że są grubee ps macie może jakies cwiczenia? w tali starciłam 2 cm. w pupie takze 2 cm w biodrach też po obliczeniachmoich wnioskuje ze jem ok Śniadanie -do obiadu 120 kcal obiad 150-250 kolacja.60 kacal co daje ok 400 kcal na dzień czasem wypiję jogurt lub go zjem... ale waga? schudłam tylko pół kilo co robie nie tak? mam mniej jesć? mam więcej cwiczyć? nie chcem mieśni chcem sie pozbyć tłuszczu. Doradzcie mi proszę ;****

Gość =D
LAL ha ha ha .. nie mogłaś się więcej zpisać ??