Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikapika

teraz sie boje o zdrade

Polecane posty

Gość pikapika

u mojego ukochanego w ulubionych stronach znalazłam pełno stron erotycznych i serwisów w których są anonse erotyczne oraz strony gdzie można znaleźć partnera do seksu udawałam że tego nie widzę a teraz żałuję.On jest porządną osobą,myślę że nie zdradziłby mnie,jesteśmy razem długo i myślimy o wspólnej przyszłości,w łóżku jest nam bardzo dobrze,poza tym on raczej nie miałby też pieniędzy na dzi**i (studiuje,nie pracuje) ... rozumiem że można oglądać filmiki(sama to robię),ale po co te anonse i serwisy?

Gość leokadia genewefa ziemowita
to przejżyj te serwisy i storuny na które wxhodził, powinny być w historii i wszystko jasne czego szukał

Gość pikapika
ale ja z nim nie mieszkam :( nie mam jak tego sprawdzić!!! teraz nie wiem co mam robić! żałuję że przy nim na to nie weszłam,głupia jestem

Gość pikapika
tak sie teraz dziwnie czuję ... to chyba nie były nawet polskie serwisy wiec moze nie mam sie czego obawiać?

Gość pikapika
upppppp

Gość pikapika
niech mnie ktoś pociwszy

wiesz on chyba wszyscy (albo prawie wszyscy) tak maja z tymi stronami moj szwagier wejdzie na chwile na kompa i tylko na te strony z sex-em wchodzi a moj ex :O rzadko do mnie przyjezdzal i jak wychodzilam buszowal po stronach erotycznych to norma