Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykly chlopak

Prosze o pomoc, yasmin, postinor, problem... eehhh

Polecane posty

Gość zwykly chlopak

Sproboje ogolnie nakreslic, chociaz to bedzie bardzo ciezkie. Moja dziewczyna od 6 misiecy bierze yasmin, super wszystko gra. Dzisiaj mamy niedziele 22.04, kolejne opakowanie tabletek zaczela w czwartek 12.04. W poniedzialek stosunek bez zabezpieczenia. We wtorek moje kochanie zapomina tabletki ale to tak kompletnie na amen, kolejna tabletka wzieta w środe (ta poprzednia nie jest wzieta), w czwartek stosunek z zabezpieczeniem i uwaga... peka prezerwatywa, pierwszy raz ;( w ten sam czwartek kochanie przyjelo ta tabletke czwartkowa i (uwaga) tą zapomnianą z wtorku. Dzisiaj (niedziela) wieczorem uplywa 72 godziny, powiedzcie czy stosujac yasmin moze przyjac prostinol czy recepte mozna jakos dostac w szpitalu w niedziele czy cos, ratujcie bo jak to teraz czytam to wyglada fatalnie i bede tata jak bum cyk cyk... z jednej strony super, ale nie jestesmy do konca gotowi... kiedy indzieeej :((( Ratujcie

Gość następna para
nieodpowiedzialnych bachrów, która bierze się za seks. Świat schodzi na psy..jak bum cyk cyk:O:O:O

Gość o tak tak masz racje
kurcze ja biore tabletki od 3 lat i jakos NIGDY nie zdarzylo mi sie o jakiejs zapomniec

Gość zwykly chlopak
Wiesz, mamy po ponad 20 lat, nie uwzam sie za bachora, jej tez nie. To wszystko wyniklo jakos tak przez popiepszony tydzien. Dziecko nie oznacza dla mnie niesamowitej tragedii, chcilabym jednak narazie z nim poczekac. Zachowaj uszczypliwe uwagi dla siebie, poprosilem o zwykla pomoc, coraz ciezej chocby o to w tym kraju :/

Gość zwykly chlopak
Problem z czytaniem ze zrozumieniem ? Dobrych pare lat udzielam sie na kilku forach i NIGDy nie zdarzylo mi sie odpowiedziec nie na temat :/ Wyluzujcie