Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondi157

depo-provera

Polecane posty

Gość blondi157

witam! szukam u kogos porady bo szczerze mowiac nie bardzo sie orientuje na srodkach antykoncepcyjnych.jestem obecnie za granica i postanowilam odwiedzic tutejszego lekarza, mialam potrzebe aby przepisal mi jakis sr.antykoncepcyjny ale w zwiazku ze trafilam na lekarza w sumie od wszystkich dolegliwosci nie bardzo mam zaufanie.doktorka przepisala mi depo-provera w zastrzyku, mam pytanie czy ktoras z was kobitek to brala juz? i czy jest to w miare bezpieczne, mam swiadomosc ze na kazda z nas to inaczej wplywa ale chodzi mi tu bardziej czy jest z tym srodkiem wiecej pozytywnych czy ubocznych skutkow!!!!!nie moge sie zdecydowac a potrzebuje jakiegos dobrego srodka bo niestety prezerwatywy tym razem niewchodza w gre, moj chlopiec jest uczulony na lateks i juz wysiadamy:(..pomozcie..

moja kolezanka to stosuje, wiem tylko tyle ze na ten zastzyk pozwolic moga sobie tylko te kobiety ktore juz rodzily bo potem trudno wrócić do normy, oprocz tego podczas stosowania nie ma sie okresu (kolezanka nie ma od dwoch lat) bo organizm jest jakby w 3miesiecznej ciąży (tak mi tłumaczyla)