Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci są do bani

wkurza mnie że faceci lecą na dziewice!!

Polecane posty

Gość faceci są do bani

a jak nie dziewica to od razu łatwa i można się od niej czymś zarazić!

Gość a co nie prawda
::O ?

Gość zolnierz w cywilu
kurde od dziewicy, czym????????

Gość prawda boli
lista chorób przenoszonych drogą płciową długa jest...

No jest w tym coś, bo dziewczyna, która była już z mężczyzną może być już niekoniecznie zdrowa, nawet sama o tym nie wiedząc. :O Ostatnio jest nawet taka moda na to, żeby ludzie, którzy już z kimś byli badali się na obecność chorób przenoszonych m.innymi drogą płciową. Ja sama nie chciałabym kiedyś zdychać w bólu np. na raka szyjki macicy i uważałabym to za niesprawiedliwe, jeżeli jestem tylko z jednym. A m.innymi wirus brodawczaka warunkujący tę chorobę przenosi się drogą płciową. Gdyby mąż zaraził mnie tym paskudztwem, to.... Wolę nawet nie myśleć, jakbym się wtedy czuła...

Gość to nie jest tak do końca
ze `leca na dziewice`. Jezeli chodzi o sex to nawet wola doswiadczone, a okreslenie `leca` mozna powiazac tylko z tym, ze szukaja dziwczyny do uciech cielesnych. Jezeli szukaja natomiast Miłości to wtedy sie z Tobą zgodzę. Zdecydowana wiekszosc facetow pragnie poslubić dziewicę. Taka jest nasza natura i nic na to nie poradzisz. I mimo, ze czasy sie zmieniaja, seks nie jest tematem tabu, dziewczyny sa coraz latwiejsze a ciaze nastolatek nie wzbudzaja wielkiego zdziwienia to pragnienia meżczyzn sie nie zmieniają. Pragniemy aby wybranka naszego serca była czysta i niewinna i abyśmy to my mogli pierwsi posiasc Jej skarby. Moze warto o tym pomyslec dziewczyny zanim zaczniecie ulegac swoim żądzom i oddacie sie pierwszemu lepszemu po dyskotece. Chcecie byc trendy i nie odstawac od kolezanek, ktore sie przechwalaja ile to juz stosunkow odbyly, wiec czesto robicie to `na oślep` byle juz miec za soba. A tego niestety nikt Wam juz nie wroci. Gdybyscie traktowaly cnote tak jak na to zasluguje i chronily swoj skarb oddajac go dopiero temu Jedynemu, to nie mialybyscie pozniej takich rozterek. Wiem, ze wiele osob pomysli, ze przeciez faceci tez to robia z roznymi dziewczynami i zgadzam sie, ze jest to cokolwiek niesprawiedliwe ale tak został ten swiat stworzony a mimo to wielu mezczyzn rowniez pragnie aby stracić prawictwo z tą Jedyną.

Gość xyz123122
dziewica dla faceta to osoba bardzo wazna i kazdy facet chciaby miec chyba dziwice za zone! ja napewno. glopio bym sie czul zyc w swiadomosci ze moja zona juz z innym to robila.

Gość fsfsd
Gdyby to była prawda kobiety w szczęśliwych związkach to byłyby wyłącznie te które z aktualnymi partnerami straciły dziewictwo. A tak nie jest. To po co wypisywać bzdury i "mądrości" kolegów z podwórka czy zakompleksionych chłopaczków z kobiecego forum?

Gość bo warunkiem jest
żeby kobieta czuła miłość do faceta z którym traci cnotę, wtenczas takie pary są szczęśliwe, bardzo - to miłość spełniona ! Facet szanuje kobietę bardzo a kobieta jest przywiązana do mężczyzny! Tylko większość lasek woli to mieć jak najszybciej za sobą i puszcza się z byle kim, albo jej się wydaje, że już trafiła na miłość ! Trochę rozsądku !

Gość fsfsd
khe... że co?? "kobieta jest przywiązana do mężczyzny"???

Gość bo warunkiem jest
jeśli kocha faceta to nie pierdziel że jest inaczej :O. Pewnie teraz podasz przykład swój a po tobie wpisze się banda innych które się puściły gdzieś na dyskotece i zacznie z ulgą wzdychać że już nie mają niczego wspólnego z pierwszym facetem. Ja jestem związany z dziewicą już 6 rok, każdego dnia jest tylko lepiej, łączy nas więź której nie było i której nie czułem w żądnym innym związku z niedziewicą.

\"wkurza mnie że faceci lecą na dziewice!\" brzmi to trochę głupio .. zazdrość ?? że ty już komuś dała i cię facet nie chce a wybiera dziewice :P

Gość somie
a ja tam tego nie zauwazyłam, dziewica nie jestem, i jakos to nie jest najwiekszy problem w moim zyciu, ale widze ze nastolatki sie wypowiadaja z grona dresow albo zakompleksionych pseud mezczyzn:P

dziewica na zone..hmm, ja bym nie chciaal, jakbym byla facetem.tzn mysle, ze ok jest jesli chca miec dziewczyne dziewice z nia to piewsza zrobic a potem tez z nia sie ozenic.sama jestem w takim zwiazku, ze oboje bylismy dla siebie pierwszymi partnerami, ale zeby z seksem czekac do slubu to jest paranoja:O

Gość rrr0
movering a jakie problemy ?

Gość niedziewice są dobre jeśli
chodzi o zaliczenie i umilenie sobie czasu :) Dziewice jeśli chodzi i poważny związek, tak było jest i pewnie zostanie.

Gość fsfsd
Chętnie podam przykład swój. Dziewictwo straciłam z tym jednym jedynym i niedługo nasz ślub. Jakoś nie widzę żeby ta kwestia jednak była głównym spoiwem naszego związku. Na szczęście on jest dojrzałym mężczyzną który docenia mnie za wiele więcej. Choć osobiście cieszę się że czekałam na niego.

Gość ale wy macie nasypane
jak zwykle sprawiedliwość w wydaniu mężczyzn... ona ma być czysta, ale on nie musi, zresztą i tak tego nikt nie sprawdzi...jeśli facet ma więcej niż jedną partnerkę, to zdobywa doświadczenie, jesli dotyczy to kobiety, to się puszcza...TAK? straciłam dziewictwo w wieku 24 lat, bo czekałam na swojego Księcia, zrobiliśmy to po ponad 2 latach związku. i książę się rozmyślił... co Ty na to? wrzucisz mnie do jednego worka z tymi, co puszczają się na prawo i lewo, bo nie jestem "czysta"?

Gość bo warunkiem jest
a czy ja napisałem że głównym :O ? Twierdzę tylko, że taki związek jest bardziej udany, lepszy, inny. Taka kobieta jest po prostu lepsza.

a no i jeszcze mysle, ze wymagac dziewictwa moze tylko prawiczek.facet ktory mial kobiety, a koniecznie chce dziewice jest dla mnie po prostu smieszny:O

Czyżby autorka topicu po pierwszym razie wytatulowala sobie na czole: nie jestem dziewicą\" ? :O Tego nie widać na pierwszy rzut oka:P Facet dowiaduje się troszkę później o tym, nie uważasz? :O Kiedy coś jest już między wami :P Poza tym, rozumiem meżczyzn:D W sumie niektórzy mają takie poczucie, potrzebę bycia pierwszym. Jestem to w stanie zrozumieć. Ale nie wszyscy, więc w czym problem?:D

Gość bo warunkiem jest
dora ale każdy ma prawo szukać kogo chce i tego kto da mu szczęście. Są faceci którzy chcą doświadczone, większość chce dziewice, są kobiety niedziewice które chcą albo czystego albo nie i kobiety DZIEWICE którym to bez różnicy. Więc tylko trzeba się odp. dobrać i nie pieprz , że taki facet jest śmieszny bo jeśli tej konkretnej dziewicy to jest bez różnicy a sama chce się oddać temu jedynemu, to nikomu krzywda się nie dzieje, wręcz przeciniw.e Więc się nie unoś bo nie tobie decydować.

Gość no i znów odezwala sie
banda z kompleksem " lichego kochanka" o kobietach wiedzaca tyle co analfabeta o literaturze i powtarzajaca madrości życiowe tepych "kumpli" z podwórka

Oj, nie czepiajcie się tej męskiej sprawiedliwości. Bunty nic nie zmienią :O Tak jest i będzie. Dla mężczyzn jest bardzo ważna fizyczność, czystość dziewczyny. JAK CHCECIE, TO WYMAGAJCIE PRAWICZKÓW, GARDZCIE \"ZALICZACZAMI\". Wasz wybór. Chcecie tak, to niech tak będzie :P A nie miejscie pretensji do mężczyzn, że chcą dziewice. Po prostu tak wolą i tyle. To tak, jakby się wkurzać, że faceci wolą blondynki, wysokie, szczupłe czy jakiekolwiek...

Gość bo warunkiem jest
oczywiście, wszyscye faceci którzy chcą dziewice są zakompleksieni :D, a ci którzy chcę niedziewice są najlepsi :D Panie chyba same nie wierzą w to co piszą. Ja twierdzę że mężczyzna który pragnie dziewice musi być dużo lepszy od takiego który chcę doświadczoną. Dziewice to większe wyzwanie :). Któremu trzeba poobał, jeśli się chce mieć regularnie udany seks :)

Gość rrr0
movering piszesz ze same problemy z taka, a chodzi tylko o pierwszy raz, wiec nie przesadzaj. Poza tym jesli kobieta zaufa, dostanie poczucie bezpieczenstwa, uczucie, jesli facet sie postara to strach mozna zredukowac do minimum.

Gość rrr0
movering a to ze robila to juz 10 innym facetom nie obrzydza Cie troche ?

hmm..jeszcze rok temu bylam dziewica- nikt mnie nie prosil o seks, nie uczyl itp.po kilku\"razach\" bylo juz zajebiscie:) probujemy wszystkiego, anal, oral itp i jakos zadne z nas nie narzeka

Gość bo warunkiem jest
oj movering w ogóle się nie zgadzam :O. Doswiadczone kobieta robi i akceptuje to co lubi, a to niekoniecnzie musi pokrywać się z tym co lubisz ty. Dziewica jest z reguły ciekawa wszystkiego tego co seksu dotyczny, dlatego szanse na spróbowanie ale Z CZASEM wszystkiego są większe niż z doswiadczoną. Poza tym, sory ale masz jakie wyimaginowane wrażenie na temat seksualności. z reguły się wie co ma się robić, tylko na początku jest to może nieco nieporadne, ale to kwestia kilu razy , bo doświadczenie to rzecz nabyta.