Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubas3k

Czy gruby facet to jakiś trędowaty???

Polecane posty

Gość grubas3k

bo mam takie wrażenie...waże 110 kilo przy 175 cm wzrostu i ciągle słysze , że jestem za gruby! ale co ja moge ? jem dziennie po 500 cal i tak to nic nie daje, taki metabolizm. Chodze na siłownie ale efekty mizerne I przez to mam czuć się gorszy, odrzucany przez kobiety BO JESTEŚ GRUBY ???? :-(

Gość stary pr_yk
ważyłem tyle co ty, teraz ważę 5 kg, wzrost ciut wyższy stary ruszaj się więcej, najlepszym sposobem jest rower, a jeśli sie nie wstydzisz to do tego basen jak cos zrzucisz to polecam biegi silownie odradzam zdecydowanie, kup sobie dobry rower i rob po 20 km dziennie, uwierz mi, schudniesz

to widocznie trzeba ćwiczyć, ruszać się. samo siedzenie na tyłku nie wystarczy. a pomyśl czy Ty chciałbyś mieć laskę która waży 100 kg ?

Gość grubas3k
a co ma do tego fakt jaka dziewczyne chcialbym ?? wiem, ze kobiety zwlaszcza te drobne lubia misiowatych facetow, ale moze ja narazie nie trafiłem na taką ?

Gość dojrzała i ...
ja zawsze uuuuwielbiałam takich mężczyzn

to ma do tego, że ma Ciebie zmusić do pomyślenia. w końcu sam napisałeś: \"I przez to mam czuć się gorszy, odrzucany przez kobiety BO JESTEŚ GRUBY ????\" Więc chyba nie chodzi o to że się kolegom nie podobasz. Do roboty i spokojnie do celu. 25-30 kg zrzucisz i będzie w sam raz. Tylko trzeba pamiętać, że w pół roku tego nie osiągniesz.

Gość dojrzała i ...
dziś jestem już 40-tką i spotykam się z takim cuuudnym "misiem" on ma 29 lat

Gość To bzdura
nie wierze, ze kobiety Cie odrzucaja, bo jestes gruby. Znam kilku na prawde sporych kolesi, ktorzy maja fajne dziewczyny. Predzej uwierze, ze odrzucaja Cie, bo przez to, ze postrzegasz siebie jako grubego Twoje zachowanie jest odpychajace. Jesli przesiadujesz na silowni, albo gadasz tylko o dietach,albo masz kompleksy, albo chodzisz w worach na ziemniaki itd (podstaw tu co chcesz) to babki beda Cie unikaly, ale nie przez tusze, tylko przez zachowanie. Acha, a jesli chodzi o metabolizm to idz koniecznie zbadaj tarczyce. Wiem o czym mowie, bo sama biore leki i wiem, ze mozna tyc z niczego.