Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oih

długie cykle

Polecane posty

Gość oih

Powiedzcie mi jak to moze ze mna byc. Do 23 roku zycia mialam miesiaczke raz na kilka miesiecy. Potem zaczela wystepowac co miesiac z hakiem ale i tak wzglednie nieregularnie a cykle byly bardzo dlugie. Potem bralam srodki hormonalne i cykle sie uregulowaly. Od kilku miesiecy nie biore juz hormonow i... poprzednia regula wrocila. Znow mam krwawienia co poltora miesiaca. Czy mam cykle bezowulacyjne?? Moze powinnam sie obawiac ze jestem bezplodna?

Gość mala 86
j po odstawieiu tabletek po okolo pol roku zaczelam miec nieregularne miesiaczki tzn jak im sie tam zachcialo zadko sa co 28 dni zdarza sie ze nawet co poltora a i nawet co 2 miesiace i w tym mam duzy prodlem bo chodze i caly czas sie zastanawiam czy ja w ciazy nie jestem teraz mam zamiar isc do gin.

Ja też odstawiłam pigułki i mam cykle minimum 42 dniowe. Też się boję że coś jest nie tak. Moja gin mnie uspokaja że to normalne po tabsach. Wyniki badań mam OK

Gość tassi82
Ja tez odstawilam pigulki. Wlasnie czekam na trzecia "normalna" miesiaczke. Jestem w 41 dniu cyklu i na razie nic nie zapowiada, dostania okresu...Poczytalam na forum sporo wypowiedzi, nie ukrywam, ze troche mnie to uspokoilo. Niektore osoby czekaja na okres nawet 50 dni po odstawieniu pigulek. Wiec moj 41 dzien nie jest jeszcze tragiczny...