Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helalalah

jaki wibrator?

Polecane posty

Gość helalalah

Kobiety, możecie polecić jaki wibrator warto sobie zakupić, jestem w tej materii zupełnie zielona może któraś z Was zna jakiś sprawdzony sklep internetowy, tzn kupowała tam i jest zadowolona dzięki!

Gość StanleyFisher
najlepiej taki jak ci pasuje... ale nie kupuj w sklepie internetowym bo możesz się rozczarować...

Gość wiolaj
dobre są te z cyber-skóry, jak żywe!!

Gość helalalah
nie wiem jaki mi pasuje, bo nigdy się tym nie interesowałam.... musi być przez internet bo normalnie się wstydzę pójść

Gość helalalah
do wiolaj a gdzie ich szukać?

Gość helalalah
po pierwsze, pytam kobiety po drugie, jak mam spytać sprzedawcy skoro nie pójdę do seks shopu? (patrz wyżej)

Jestem facetem ale wpadlem na pomysl.. pewnie w czasie masturbacji wkładasz sobie rozne przedmioty do srodka (butelki, dezodoranty, uchwyty do szczotek )..itp. Porównaj wymairy tego \"ulubionego przedmiotu\" ktory sprawia ci najwiecej frajdy, i zamów sobie odpowiedni wibrator o podobnych lubi wiekszych ksztaltach

Gość helalalah
niczego sobie nie wkładam w czasie masturbacji więc pomysł odpada :-D po prostu tak się składa, ze nie mam już dostępu do naturalnego "wkładu" ;-) i po kilkunastu latach (od kiedy znam uczucie orgazmu) chcę wypróbować tego wynalazku :-)

Gość Facet takie se
Grunt to dobry plan ;). A co do tego BRAKU ...:).. chętnie bym użyczył swojego :). heh

Gość gigunia555
Tez chce zakupic wibrator, ale jaki??? I na pewno przez net. Ale jak go uzywacie dziewczyy?? Wkadacie go caly do srodka i on wibruje?? dziala na baterie domyslam sie? Poleccie mi cos do 30 zl.

Gość gigunia555
Na allegro wogole nie ma wibratorow... Wpisuje " wibrator" i nic jakies betonowe wyskakuja:/

Gość ja mam chyba tez ten
z cyberskory, wyglada hmm prawie jak naturalny i dotyku jest zblizony, ale jednak nie ma to jak prawdziwy :)

Gość Eeerrr...
Najlepiej jednak isc do sklepu. Nie ma sie czego wstydzic! Skoro wibratory sa w sklepach to znaczy, ze jest na nie popyt, poza tym sprzedawcy w seks shopach to ludzie otwarci, ktorzy nie beda Cie osadzac (przynajmniej tacy powinni byc). Jest wiele rodzajow wibratorow, poczawszy od podstawowych do tych, majacych duzo dodatkowych funkcji. sa wersje dla poczatkujacych i tych bardziej doswiadczonych, wolniej lub szybciej wibrujacych, zaprojektowanych na jedna dziurke lub dwie:) W sklepie doradza Ci, ktory wybrac. Wyglad jest najmniej wazny, najwazniejsza jest funkcjonalnosc. Nie ma sie czego wstydzic - wszystko jest dla ludzi!