Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta12345

Mój chłopak powiedział mi ze

Polecane posty

Gość Marta12345

mam troche mały biust a pewna laska ma bezkonkurencyjny :( Mam ochote to skonczyc!

Gość kaaaaaaarolina
nom troche hamsko to wyszło z jego strony:) ale nie przejmuj sie

powiedz Mu że ma trochę małego ale znasz kolesia którego sprzęt jest bezkonkurencyjny

Gość auaaaaa
skończ to jak najszybcie;) ps: a on ma dużego? :classic_cool:

Gość Marta12345
Dodał ze co innego mam za to fajne Ale to dla mnie zadne pocieszenie, bo podobny komentarz o moim biuscie juz kiedys powiedział

Gość kaaaaaaarolina
jak taki mądry to niech sobie znajdzie z wielkimi....a ty na serio powiedz mu ze ma małego to wtedy mu wara opadnie..oni tego nie lubią ...

Gość Marta12345
Nie uciekam sie do takich sposobów, dla mnie to dziecinada

Gość kaaaaaaarolina
no tak tylko jak on jest takim hamem to ty tez mozesz mu cos takiego powiedziec!!! bo to na serio swojej dziewczynie tak powiedziec to troche dziwne:)

Gość a łyżka na to_
spytaj go, dlaczego w takim razie nie jest z tamtą. czyzby go nie chciała?

Gość Misia Asia Misia Bela
to zmień faceta. bo jego tekst podchodzi mocno pod dziecinade. skończony palant.

Jeśli nie takim sposobem, to powiedz mu wprost - że mógł sobie darować takie gadanie bo Ciebie to boli i ma prawo boleć, że przecież nie masz wpływu na to, jaki masz biust.. i że bardzo Ci przykro, że mu w tej kwestii nie pasujesz.

Gość nie wiem ale
najwyrazniej mysli cie z kumplem...daj sobie spokoj z nim

Gość ehhh no fakt...
małe sa chujjwe :(

Gość Marta12345
Przykro :(

Gość Misia Asia Misia Bela
Też kiedyś usłyszałam taki tekst. powiedziałam, że jeżeli mu się nie podobają to niech ich nie dotyka. i nire pozwalałam mu na to ale tylko przez jeden dzień. Biedaczek zgłupiał.

Gość zimny Roman
ludzie bądzcie obiektywni!!! ja wiem, że nie wyglądam jak Bratt Pit i nie ma pretensji ze moja dziewczyna mowi ze on jest super...ja wiem ze jest... To jak ogladacie Miss World to rozumiem ze wcale sie nie zachwycacie ?

Gość auaaaaa
zimny Roman- ale czy chcialbyś usłyszeć od swojej kobiety taki tekst: masz trochę małego, a Brad Pitt ma bezkonkurencyjnego... co innego wiedzieć, że nie jest się ideałem, a co innego być w taki sposób porównanym....

co innego uslyszec jak Twoj facet mowi Ci ze jakas tam modelka ma piekne nogi zy biust, a co innego uslyszec jak mowi ze jakas laska!! Brzydko postapil, delikatnie mowiac! Ja ogladajac z moim wybory miss swiata mowilismy otwarcie ze ta jest super, ta ma to i tamto piekne! To dla mnie normalne. ALe gdybym takie cos usylaszala o jego jakiejs znajomej czy tez o kobiecie ktora wlasnie przeszla kolo nas to bym sie wsciekla!! Trzeba to odroznic!

Gość jestem niski i brzydki
a ty mu pewnie nie raz mówiłaś że ma chodzić na siłownie, urosnąć czy ma krótszego niż twój ex. I na 100% nie uważałaś tego za chamskie :classic_cool:

Gość Marta12345
Nigdy mu nic podobnego nie powiedziałam Bo wg mnie jesli kogos sie kocha to sie go nie rani

Gość latka
a mój za pierwszym razem powiedział że mój jest "wystarczający ". Prawie sie poryczałam.

Gość -----------------------
a ja raz usłyszałam: "wiesz co pomysłalem o tobie, gdy cie pierwszy raz zobaczylem? taka fajna dziewczyna ... szkoda ze ma biustu" :(

Gość -----------------------
...szkoda ze nie ma biustu.... tak miało byc ;)

Gość er.ska
ale chamy z tych facetów...szok..jak bym mi facet cos takiego powiedział, to nie chciałabym sie z nim zdawac..Jak sie kogos kocha to sie uwaza na słowa, ktore moga zranic i wprawiac w kompleksy.

Gość haha co za palanty
boze co za pustaki, skąd wy takich bierzecie, z wiejskich dyskotek??? dajcie sobie spokój z tymi nędznymi kreaturami, szanujcie sie bardziej..:O

Gość dffgghh
kobiety na wstępie mówią, że ten facet ich nie interesuje bo jest za niski/chudy/gruby a obrażają się jak im się powie że mają za mały biust??!! na jakim świecie wy żyjecie? powinnaś być wdzięczna temu facetowi że jest z tobą pomimo tego że jesteś deską.

Gość Marta12345
Nie chciałam z nim rozmawiac, ale nalegał Powiedziałam mu szczerze co o tym i o nim mysle On powiedział ze nie chcial mnie zranic i ze nie pamieta juz co on wygadywał bo był pijany

Gość do facetów
Tu nie chodzi o to że np mam duzy biust a maly tylek czy odwrotnie i facet o tym powie tylko o porownywanie z innymi laskami! Byc moze Wam by to nie przeszkadzalo, ze Wasza kobieta zachwyca sie fiutem innego faceta i mowi Wam ze nie macie co sie z nim rownac, ale dla mnie jako kobiety i mysle ze dla wiekszosci kobiet jest to poniżające i bardzo rani.

Gość szkoda mi nicka
tutaj problemem nie jest mały biust Marty tylko upijanie się jej chłopaka .

Gość eleleleee
a kiedy Marta napisała, że on się upija??:O:P