Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stellla

waże 104 kg, ile mogę schudnąć na South Beach w 1,5 m-ca?

Polecane posty

Gość stellla

mam wesele, a chcę zdrowo się odchudzić, wybrałam dietę south beach, zastanawiam się ile mogę schudnąć na tej dietce w ciągu 1,5 m-ca, licze na 15 kg chociaż:-( mam 172 cm wzrostu.

Gość duzo schudniesz
dlatego ze startujesz z dosc wysokiej wagi...potem zwolni to wszystko ;) powodzenia

Gość zornata
ja waze 86 i tez chce schudnac ale na wesele nie ide

zalezy co i ile wczesniej jadlas. jesli bardzo niezdrowe a teraz nagle zmienisz sposob odzywiania to mysle ze na pierwszej fazie jakies 6 kilo. jesli pociagniesz ta faze przez 1,5 miesiaca to mysle, ze 15 kilo jest bardzo realne, szczegolnie jesli dolozysz ruch. wazysz duzo i przy cwiczeniach zuzywasz o wiele wiecej kalorii niz jest podane w tabelach roznych, bo sa tworzone dla ludzi o wadze 60-70 kilo. ty wazysz o polowe wiecej wiec mysle, ze jesli godzina spaceru w tabelce to 300 kcal to dla ciebie conajmniej 450. dlatego, jesli tylko masz czas to cwicz ile sie da. zapobignie to tez zwitczeniu skory.

Gość stellla
zamierzam ćwiczyć na orbitreku, jadłam bardzo niezdrowo i dużoooo, przede wszystkim chleb, zimeniaki, wszystko tłuste, smazone na smalcu:-o Może jak będę ćwiczyć ostro, to uda mi się nawet 20:-)

Gość ja waze 95kg
takze biore slub za miesiac. Moze wezmiemy sie razem za siebie:)?

Gość stellla
ja nie biorę ślubu, męża już mam:-) ale będę świadkową. Mam za tydzień imprezę i kurczę jak będę na SB, to nie będę mogła wypić piwka, bo jedzenie to już trudno, ale jak z tym piciem sobie poradzę:-( bo chyba pic nie można?

Gość duzo schudniesz
Wiesz z tym piwem to jest tak ,ze ono samo nie tuczy ,ale wzmaga apetyt. A wlasciwie po co Ci te sb? Mozna nie laczyc roznych produktow i wyjdzie na to samo ;)

Gość ja waze 95kg
ja myslalam ze swoj;) Ale kazdy powod dobry do zmotywowania sie;) Jesli chodzi o piwko... Pare miesiecy temu robilam dietke kopenhaska i mimo tego ze piwo uwielbiam i pije pare w ciagu tygodnia, na diecie wytrzymalam dwa tygodnie bez alkoholu. Ale obiecalam sobie od razu ze jak dieta sie skonczy to w nagrode sie jednego napije;) A potem to stwierdzilam ze jedno w tygodniu nie zaszkodzi. Teraz juz nawet mi tak piwko nie smakuje jak wczesniej:) Tak wiec mysle, ze jak sobie postanowisz, ze np w nagrode potem;) to dasz rade:)

Gość hanka 33
jak bedziesz np 3 tygodnie bez wpadek na 1 fazie,a potem 2 faza to kolo 20 kg mysle mozesz dqac rade w 1,5 miesiaca

piwo zawiera \"najszybszy cukier świata\" - bardzo szybk podnosi poiom cukru we krwi, organizm nie zdąży tego spalić i stąd piwo się odkłada najlepiej jak w ogóle zrezygnujesz z piwa, a zastąpisz go winem przez pierwsze dwa tygodnie diety SB (którą sama stosuję i polecam) nie wolno pić żadnego alkoholu

piwo zawiera \"najszybszy cukier świata\" - bardzo szybko podnosi poziom cukru we krwi, organizm nie zdąży tego spalić i stąd piwo się odkłada najlepiej jak w ogóle (na zawsze) zrezygnujesz z piwa, a zastąpisz go winem przez pierwsze dwa tygodnie diety SB (którą sama stosuję i polecam) nie wolno pić żadnego alkoholu