taka_pokraka 25 Napisano 51 minut temu 3 minuty temu, miszluft napisał: Bardzo ładna, dziwne ze musi dorabiać w ten sposób. Wyglada jakby z samego modelingu mogła wyżyć ale podobno te modelki niestety właśnie b często tak dorabiają Podobno świat męskiego modelingu jest jeszcze gorszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 50 minut temu 1 minutę temu, murb napisał: Takich jak ona są pewnie setki. Wyobrażam sobie, że konkurencja jest duża. Presja upływającego czasu też. Wykorzystuje czas kiedy jest uznawana za atrakcyjną. Chociaż i tak uważam, że takim starym dziadygom to na pohybel. Wygląd naprawdę nie ma zbyt dużego znaczenia. Znaczenie mają dojścia i znajomości. Jeżeli takowych nie masz to schodzisz nogi a i tak niczego nie osiągniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 50 minut temu 1 minutę temu, Miecz napisał: O tym właśnie piszę. Jeżeli ktoś tylko chce odhaczyć dane państwo, to wystarczy go zwiedzić w sposób tradycyjny, nie licząc na zbytnią gościnę. Patrząc z drugiej strony, Rosjan przyjmują tam z otwartymi ramionami, oczywiście tylko tych z zasobnymi portfelami. Wynajmuję miejsce do spania, chcę żeby było czysto i to tyle ile wymagam w kwestii gościnności. Nie oczekuję, żeby rozkładali czerwony dywan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 77 Napisano 50 minut temu 1 minutę temu, murb napisał: Takich jak ona są pewnie setki. Wyobrażam sobie, że konkurencja jest duża. Presja upływającego czasu też. Wykorzystuje czas kiedy jest uznawana za atrakcyjną. Chociaż i tak uważam, że takim starym dziadygom to na pohybel. Ja nie miałam tej świadomości jesli chodzi o takie bardziej profesjonalne, ale libed zawsze tak pisał w tym przypadku sie sprawdziło. rozumiem ze pracy nie starcza dla każdego ale taka modelka może zostać influłenserka itd w tych czasach. One se pewnie tak tłumacza ze są eksluviw damami do towarzystwa dla możnych tego swiata masakra ten sakiewicz jest obrzydliwy wizualnie, ale żonę tez ma jakaś młoda i w miarę atrakcyjna jak na siebie wiec może coś w nim jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 25 Napisano 50 minut temu 4 minuty temu, murb napisał: Ja mam tylko doniczki na balkonie i jednak czuję pewien niedosyt ratowania globu. Stan lodowców mnie porusza. Ja przekazuje też co miesiąc darowiznę na cele charytatywne, uspokaja trochę sumienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, murb napisał: Wynajmuję miejsce do spania, chcę żeby było czysto i to tyle ile wymagam w kwestii gościnności. Nie oczekuję, żeby rozkładali czerwony dywan. A w Twoim świecie istnieje jakiś przyjemny środek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, Miecz napisał: Wygląd naprawdę nie ma zbyt dużego znaczenia. Znaczenie mają dojścia i znajomości. Jeżeli takowych nie masz to schodzisz nogi a i tak niczego nie osiągniesz. Nie marzę o karierze modelki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 47 minut temu 1 minutę temu, murb napisał: Nie marzę o karierze modelki. Ale ustosunkowujesz się, oceniasz itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stulejarz bez pieniedzy 0 Napisano 46 minut temu 200 bym jej dal za godzine gala + klasyk ale wiecej nie. brzydkie kurrwisko, ale duzo hajsu wpompowane w operacje plastyczne, fotografa i szmaaty od dizajnerow. zydowska, szabesowa kurrwa izraela, a sakiewicz wiadomo - czlonek prawicowej siatki zydowsko-chrzescijanskiej starajacej sie maskowac ludobojstwo w strefie gazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 77 Napisano 45 minut temu Fakt faktem ze te usta wygladaja na zrobione. Ale ma właśnie taka urodę trochę chłopięca ze to nie tworzy efektu plastikowej lalki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 43 minuty temu 2 minuty temu, miszluft napisał: Ja nie miałam tej świadomości jesli chodzi o takie bardziej profesjonalne, ale libed zawsze tak pisał w tym przypadku sie sprawdziło. rozumiem ze pracy nie starcza dla każdego ale taka modelka może zostać influłenserka itd w tych czasach. One se pewnie tak tłumacza ze są eksluviw damami do towarzystwa dla możnych tego swiata masakra ten sakiewicz jest obrzydliwy wizualnie, ale żonę tez ma jakaś młoda i w miarę atrakcyjna jak na siebie wiec może coś w nim jest Taaa, z całą pewnością ma zalety z tym, że bardzo ukryte. Biedne te żeony. Chociaż one to mogą rozwody brać. A dzieci to świecą oczami za tatulków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 40 minut temu 4 minuty temu, murb napisał: Nie marzę o karierze modelki. Nie trzeba być modelką, nie trzeba być modelem. Jest taki wstrętny typ, "Zeus z Monaco" (sprawdź co sobą reprezentuje) a jednak jest wizytówką Monaco. O tym cały czas piszę. Tam "normalny" człowiek nie ma racji bytu, a skoro dziewczyna zareprezwntowana przez Libeda zaistniała, to szacun. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 40 minut temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Ale ustosunkowujesz się, oceniasz itp Wyraziłam swoją opinię na temat urody dziewczyny i Sakiewicza, który pojechał się seksować w Monaco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 77 Napisano 38 minut temu 3 minuty temu, murb napisał: Taaa, z całą pewnością ma zalety z tym, że bardzo ukryte. Biedne te żeony. Chociaż one to mogą rozwody brać. A dzieci to świecą oczami za tatulków. W sumie nie wiem jak ta zona wyglada bo 2 różne zdjęcia znajduje. Jest ginekolog Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 38 minut temu 1 minutę temu, murb napisał: Wyraziłam swoją opinię na temat urody dziewczyny i Sakiewicza, który pojechał się seksować w Monaco. A przecież mógł do Tajlandii lub polskiego bur/delu. Będziemy to dalej analizowali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 37 minut temu Przed chwilą, Miecz napisał: Nie trzeba być modelką, nie trzeba być modelem. Jest taki wstrętny typ, "Zeus z Monaco" (sprawdź co sobą reprezentuje) a jednak jest wizytówką Monaco. O tym cały czas piszę. Tam "normalny" człowiek nie ma racji bytu, a skoro dziewczyna zareprezwntowana przez Libeda zaistniała, to szacun. Oczywiście, że można być dumnym z różnych rzeczy, które się robi. Nie wiem czy bym się chwaliła w towarzystwie, że obracają mnie w Monaco różne typy. Z mamą bym o tym nie rozmawiała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 77 Napisano 36 minut temu Babka ma jakaś prace poważanie i teraz przez męża pajaca jest upokorzona publicznie. Zayebiste wartości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 35 minut temu 1 minutę temu, murb napisał: Oczywiście, że można być dumnym z różnych rzeczy, które się robi. Nie wiem czy bym się chwaliła w towarzystwie, że obracają mnie w Monaco różne typy. Z mamą bym o tym nie rozmawiała. Są ciemne i jasne strony życia. Chyba nie idziesz drogą Pieprza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 35 minut temu Przed chwilą, Miecz napisał: A przecież mógł do Tajlandii lub polskiego bur/delu. Będziemy to dalej analizowali? Mógł też pojechać z żoną na romantyczny wypad weekendowy. Nie wiem czy ma dzieci ale jeśli ma to mógł z nimi pojechać do Juraparku w Bałtowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agata ze Skierniewic 1 Napisano 33 minuty temu 8 minut temu, murb napisał: Taaa, z całą pewnością ma zalety z tym, że bardzo ukryte. Biedne te żeony. Chociaż one to mogą rozwody brać. A dzieci to świecą oczami za tatulków. Chcącemu nie dzieje się krzywda, poza tym Sakiewicz nie wygląda tak źle na tle dajmy na to takiego Smoka. Smoku też miał jakieś ukryte zalety? Bo nie wydaje mi się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 33 minuty temu 1 minutę temu, murb napisał: Mógł też pojechać z żoną na romantyczny wypad weekendowy. Nie wiem czy ma dzieci ale jeśli ma to mógł z nimi pojechać do Juraparku w Bałtowie. Boże! Nie ma nic bardziej tragicznego niż użeranie się z "porządnymi" ludźmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 11 Napisano 33 minuty temu (edytowany) 3 godziny temu, Śliwka w Polonezie napisał: Raczej z ironii, bo ten grubas robi z siebie wielkiego katolika, moralny kompas i wzór Polaka. Co jest z Libedem jest nie tak, że się wzbudza emocjonalnie tak często? Znasz go lepiej... Wygląda na osobę potrzebującą pomocy. Edytowano 32 minuty temu przez Grabaż amator wiejski 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 32 minuty temu Przed chwilą, Miecz napisał: Są ciemne i jasne strony życia. Chyba nie idziesz drogą Pieprza? Oczywiście, że życie rzadko jest bajką. A jaką drogą kroczy Pieprz? Mieczu, pisałeś wyżej o manipulacji. Zaintrygowana jestem tym. Możesz wyjaśnić o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 31 minut temu 2 minuty temu, Agata ze Skierniewic napisał: Chcącemu nie dzieje się krzywda, poza tym Sakiewicz nie wygląda tak źle na tle dajmy na to takiego Smoka. Smoku też miał jakieś ukryte zalety? Bo nie wydaje mi się. A kto to jest Smoku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 30 minut temu 2 minuty temu, Grabaż amator wiejski napisał: Co jest z Libedem jest nie tak, że się wzbudza emocjonalnie z rana? Znasz go lepiej... Wygląda na osobę potrzebującą pomocy. Patrzenie na świat z perspektywy własnego potwórka jest naprawdę śmieszne i głupie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 29 minut temu 2 minuty temu, murb napisał: Oczywiście, że życie rzadko jest bajką. A jaką drogą kroczy Pieprz? Mieczu, pisałeś wyżej o manipulacji. Zaintrygowana jestem tym. Możesz wyjaśnić o co chodzi? Nie jesteś głupia. Dokładnie wiesz co robisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 29 minut temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Boże! Nie ma nic bardziej tragicznego niż użeranie się z "porządnymi" ludźmi. Moja perspektywa jest taka - rozmawiamy bardziej niż się użeramy. Choć w sumie to nie wiem czego dotyczy uwaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 28 minut temu 2 minuty temu, murb napisał: A kto to jest Smoku? Facet apodyktyczny, który wzbudzał tutaj duże emocje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 25 Napisano 27 minut temu 2 minuty temu, murb napisał: A kto to jest Smoku? Jedna z legend tego forum, załapałam się na końcówkę jego bytności na forum i nie wiem czy się tak wyróżniał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 27 minut temu Przed chwilą, Miecz napisał: Nie jesteś głupia. Dokładnie wiesz co robisz. Zdecydowanie nie rozumiem o czym piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach