Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esteraaa

chcialabym wyjsc za mąz

Polecane posty

Gość esteraaa

jestem z facetem 2 lata i zaczelam myslec o zareczynach a potem slubie.marza mi sie juz zareczny a slub tak za okolo 2 lata..ehh, ale to tylko marzenia, chociaz mam nadzieje na samospelniające sie proroctwo..

Gość ja jestem z Nim
5 lat i w lutym postanowilismy ze sie pobiezemy ( w czerwcu). wiec masz jeszcze kupe czasu;)

Gość esteraaa
tylko ze moj facet tez uwaza tak jak ja ze okres narzeczenstwa powinien trwac dluzej- okolo 2 lat..

A my o tym rozmawialiśmy od poczatku naszego związku,teraz już jesteśmy 3 lata no i za 3 miesiące nasz plan wejdzie w życie.Wszystko zależy od WAS!!!

Gość piouk
my tez rozmawiamy- on mowi ze by chcial slub i dzieci kiedys itp.ale zadnych konkretow, kiedy itp

Bo to rodzice sie zajmują konkretami,bynajmniej tak u nas było.My tylko im oznajmiliśmy że chcemy a oni napedzili to koło...

Gość ja jestem z Nim
moi rodzice nie maja za co zajac sie konkretami i zawsze bylam tego swiadoma:) Okres narzeczenstwa kiedys byl po to zeby sie wlasnie poznac. My mieszkamy ze soba od 2ch lat wiec nie mialam pierscionka ,zareczyn, tych calych ceregieli, ale poznac sie poznalismy wiec w naszym przypadku czekac kolejne np 2 lata to bezsens... Moze powinnas z Ni motwarcie o tym porozmawiac? Nie naciskac,ale zapytac mniej wiecej jak On to widzi.

Gość esteraaa
on mowi ze cche, ale np kasy za malo itp..ehh

Rozumiem Ciebie! ja z moim jestem zaręczona już z rok będzie, jak dochodzi do daty ślubu to miała być najpierw w sierpniu a teraz nalegał na przesunięcie na październik, dobrze, że nie planujemy hucznego wesela wiec z przesunięciem nie ma problemu ale jest to stresujące. A dziś mi powiedział, że boi się że nie będzie w stanie nas utrzymać, a przecież ja też mogę pracować!